Jump to content

Facem si noi un forum pentru Audi?

crisjohn

Recommended Posts

de ce IulianE scrie aici... pai, pe de o parte e aici si se da fun BMW dar nu am gasit nici macar un singur post pozitiv vis-a-vis de BMW in activitatea lui aici... semnatura lui e Big Money Wasted, omu' iubeste Audi sau orice altceva in schimb spameaza orice discutie pe aici...

Deci, cum baietii cu Audi nu prea au bani (asta e concluzia) eu zic sa punem mana de la mana si sa facem noi un forum Audi, eventual numele poate fi si Orice in Afara de BMW, in care domnul in cauza sa se simta in largul sau si sa nu ne mai deranjeze pe noi...

Apropos, as propune un vot in care sa decida comunitatea daca mai e cazul ca domnul IulianE sa mai fie pe aici... O sa fie primul caz de user care ia ban la cererea comunitatii... sau macar un moderator preview...:)

Multumesc pentru intelegere dar chiar m-am plictisit sa vad comentariile lui acide, avatarele cu masini naziste si alte tampenii pe care domnul simte nevoia sa le puna pe aici in frustarea lui...

Si pentru el mai am ceva sa-i spun, Audi e doar un VW mai scump... A zis-o un prieten francez si nu cred ca se supara ca-l parafrazez aici... :blink:

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Audi e doar un VW mai scump... A zis-o un prieten francez si nu cred ca se supara ca-l parafrazez aici... :blink:

152728[/snapback]

Scuza-ma ca iti spun asta dar "bati campii" intai intereseaza-te ce e ala un Audi si apoi sa lansezi ce a spus un dobitoc de francez care nu stie ce abera. O sa iti spun eu ce difera la un Audi de un VW , dar nu am timp acum , sincer daca vrei sa te lamuresc da-mi un PM cu ce argumente ai tu si am sa iti expun si eu care sunt diferentele :)

De curiozitate ai condus un Audi si un VW de ultima generatie ca sa lansezi ipoteza asta cu Audi e doar un VW mai scump ? si sa nu mai imi dai exemple de ce zic francezii , 3 ani din viata cu ei imi ajung ca sa imi fac o impresie.

Ai tocit tastatura degeaba cu postul asta... Stai calm ca singur nu se va simti probabil  iar isi va da drumul la vocabularul lui dobandit prin cartier iar in afara de asta dupa ceva vreme de cand a aparut pe forum a aparut la mica publicitate cu un topic ca face nu stiu ce tapiterii si bla bla... Omul s-a gandit ca e forum BMW si ca poate poate ii iese si lui ceva de aici si nu va pleca el asa. Asa ca ma repet... ti-ai irosit degeaba si timpul si ai tocit degeaba si tastatura postand in legatura cu el cum am facut-o si eu acum.  :blink:

152732[/snapback]

am fost sa discut cu el de tapiterii si chiar mi-as face ceva la el pentru ca am vazut ce face si arata super bine si chiar mi-a dat incredere... nu am nimic personal cu el dar vorba lui Interceptor (a spus si el ceva de genul asta) daca vrei sa discuti despre altceva nu ai decat, dar nu aici...

Scuza-ma ca iti spun asta dar "bati campii" intai intereseaza-te ce e ala un Audi si apoi sa lansezi ce a spus un dobitoc de francez care nu stie ce abera. O sa iti spun eu ce difera la un Audi de un VW , dar nu am timp acum , sincer daca vrei sa te lamuresc da-mi un PM cu ce argumente ai tu si am sa iti expun si eu care sunt diferentele :)

De curiozitate ai condus un Audi si un VW de ultima generatie ca sa lansezi ipoteza asta cu Audi e doar un VW mai scump ? si sa nu mai imi dai exemple de ce zic francezii , 3 ani din viata cu ei imi ajung ca sa imi fac o impresie.

152737[/snapback]

eu vorbeam cu acel prieten din pozitia de fun BMW si Audi deci era clara atitudinea mea iar omul a spus asta pentru ca asta e ideea pe piata respectiva... crede-ma ca el a condus cam orice in segmentul asta de masini si decizia lui a fost argumentata de multe alte lucruri insa aceasta discutie este despre altceva... :blink:

eu ma refeream la asta:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=10538&hl=

Edited by crisjohn

nu vad nimic legat de audi in link...

152749[/snapback]

dar e ceva off topic made by IulianE...:blink: deja, cand vad un brat de mailuri si ma uit acolo si vad numele lui IulianE sigur e un flame la mijloc... Nu conteaza daca e un nou forum Audi, am propus chiar si denumirea de www.oriceinafaradeBMW.ro ...:) cititi posturile mele cap coada cu atentie nu va aruncati in detalii...

e mai simplu de cat crezi.

exista variante pt asa ceva - report, unsubscribe, no email notification, ignore user etc.

nu il cunosc pe IulianE, dar nu cred ca a avut actiuni din categoria celor descrise in regulament ca fiind eliminatorii.

si oricum era mai simplu sa contactezi un admin/mod in legatura cu problema asta.

Edited by cat

exista variante pt asa ceva - report, unsubscribe, no email notification, ignore user etc.

nu il cunosc pe IulianE, dar nu cred ca a avut actiuni din categoria celor descrise in regulament ca fiind eliminatorii.

152757[/snapback]

Daca ne apucam sa dam report la toate posturile lui cu "flame-uri"... o sa ne ia durerea de maini si cap de la atata click-uit pe mouse :)

Eu zic sa bage un moderator votul ala...si vedem ce iese... eu chiar sunt curios :blink:

152757[/snapback]

OK... o sa le am in vedere, desi am spus ca personal l-am cunoscut si e OK si chiar ma bate gandul sa fac ceva la el insa ma obosesc Off Topicurile acelea...

de exemplu asta la ce te duce cu gandul:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...ndpost&p=152572 ?

idi= idilic...:blink:

eu ies din topic :blink: mi se pare un pic exagerat. sunt curios ce urmeaza...

152764[/snapback]

pai e un pamflet si orice asemanare cu realitatea este adanc studiata...:)

de fapt vreau mai multa responsabilitate pentru cei care sunt aici din orice pozitie ar vorbi ei... totusi aici nu e o padure in care sa vii sa fluieri si sa nu auda nimeni, asta e ideea...

Edited by crisjohn

Cred ca acordam prea multa importanta acestei situatii. E o tara libera, fiecare are dreptul lui la opinie. Cine nu si-o poate exprima decat jignind, cred ca e treaba moderatorilor sa ia masurile necesare.

Cat despre semnatura, exista destule jignitoare la adresa altor marci si daca noi cerem respect cred ca trebuie sa si acordam acelasi respect partenerilor de dialog. Pe mine ma distreaza IulianE. Este atat de fanatic impotriva BMW sau diesel, sau mai stiu eu ce altceva si se implica emotional atat de tare uneori incat devine comic si debiteaza o gramada de ineptii. E alegerea lui iar cand sare calul trecand la atacuri personale, spunea cineva mai sus care sint pasii de urmat.

pai e un pamflet si orice asemanare cu realitatea este adanc studiata...:)

152766[/snapback]

Asta e copyrightul meu, plagiatorule :)

Oricum, ai dreptate cu ce zici si felicitari pt topic :) cred ca prea multe scame la tapiserii irita si produc alergii :blink:

Micul nostru croitorash cred ca si-a atins scopul, adica acela de a face acum burta de ras pe seama voastra. La inceput croitorasul si-a imaginat ca pacaleshte pe careva de pe aici cu preturile lui exorbitante shi se dadea mare iubitor de bmw (ca vinde audi shi ishi ia bmw), dupa aceea cand a vazut ca nu mushca nimeni s-a dat pe fatza shi intervine in orice discutzie shi arunca numai pastile sa imbarlige lumea. Parerea mea este ca astfel de textilishti ar trebui sa editeze doar pe forumurile de la APACA, sa vada ce mai e nou in materie de imbracat canapele, taburetzi shi comode. :blink:

Cred ca acordam prea multa importanta acestei situatii. E o tara libera, fiecare are dreptul lui la opinie. Cine nu si-o poate exprima decat jignind, cred ca e treaba moderatorilor sa ia masurile necesare.

Cat despre semnatura, exista destule jignitoare la adresa altor marci si daca noi cerem respect cred ca trebuie sa si acordam acelasi respect partenerilor de dialog.

152770[/snapback]

Intr-adevar e o tara libera. Tocmai de aceea pe un forum dedicat BMW poate fi introdusa o regula care sa interzica denigrarea marcii la modul batjocura si ambitie prost inteleasa. Vrei sa fii anti-BMW du-te in alta parte.

Care mai e rolul unui Club BMW daca din el fac parte personaje care sunt impotriva marcii. Iar faza ca sunt destule semnaturi jignitoare la adresa marcii este un argument care nu sta in picioare. Una e sa fii anti-Audi pe CLub BMW si alta sa fii anti BMW pe Club BMW. Important insa, eu nu am vazut nici o semnatura jignitoare la adresa altor marci. Este ca si cum m-as duce eu acum cu un banner anti-Dinamo, fix in mijlocul galeriei dinamoviste. Asadar, la noi in sufragerie putem fi anti-cine dorim, dar in alte parti e bine sa fim ponderati. Nu toti de aici sunt fani dar nici nu jignesc. Ideea unui club este tocmai aceea ca in el se pot strange fanii si admiratorii fara a fi obositi de alde IulianE care neavand comenzi la tapiterii sta sa abereze aici. Printre definitiile "clubului" se numara si "asociaĂžie care reuneÂşte persoane cu interese comune", iar IulianE este singurul al carui interes este sa denigreze mai degraba decat sa admire.

De asemnea este lipsit de bun-simt sa vii pe BMWClub si sa-ti declari dragostea pt BMW sa ceri poze cu userii chipurile pt a-i cunoaste mai bine, iar apoi sa vii cu ironii ieftine si jigniri adanci.

Se observa clar ca lumina zilei, din posturile lui, ca vrea sa-si creeze o aura de destept si de interesant. Nereusind sa pacaleasca pe nimeni, alterneaza intr-un amalgam de atitudini provocatoare si impaciuitoare, functie de bunadispozitie si cheful pe care il are. Cred ca, vorba parazitilor, are 2 personalitati si-o dezvolta pe a 3-a.

Nu numai ca bruiaza din toate puterile apoape orice topic, dar aproape orice posteaza reprezinta Big Megabits Waste.

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?act...osts&hl=&st=825

La intrebarea pe care si-o pune aici IulianE, raspund si eu intarziat: Nu iti ai locul aici

Pe alt forum unde suntem "colegi", Iulian e posteaza:

http://www.garajul.ro/forum/index.php?showtopic=13560

De ce nu sta acolo sa faca misto de BMW daca tot e forumul lui de suflet?

asta a fost super tare ...hahahaha

E de suflet cand e vorba de reducere  :blink:  :)

152830[/snapback]

Am vrut si eu sa zic exact asta insa am zis sa mai asptept sa vad daca baga si altii de seama.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.