Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Facem si noi un forum pentru Audi?

crisjohn

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest IulianE
ce nesimtiti :blink:

152839[/snapback]

??? :)

Am eu vreu beneficiu de pe urma acelui forum?Nu...si nici nu doresc asta!

E chestia de comunicare si de cum percepe fiecare lucrurile....si de educatia fiecaruia,bineinteles...

Deci, cum baietii cu Audi nu prea au bani (asta e concluzia) eu zic sa punem mana de la mana si sa facem noi un forum Audi, eventual numele poate fi si Orice in Afara de BMW, in care domnul in cauza sa se simta in largul sau si sa nu ne mai deranjeze pe noi...

152728[/snapback]

uite daca vrea schimbam domeniul si i=l dam p-asta:

http://www.bmwclub.z1.ro/forum/index.php

Guest IulianE

Asa...hai sa ma fac inteles....sau nu.

Sa imi bat capu ?noo...nu merita.

oricum eu sunt un om rezoinabil,un om al dialogului,un prieten adevarat si un kamarad de forum.primesc BAN,ma costa 30 de lei sa imi schimb IP...asa ca nu vad o rezolvare din asta

Edited by IulianE

Guest IulianE

cat despre crishjon....ia-ti o prietena ceva,un caine,un job eu stiu...nu iti mai trai viata pe forum si nu te mai consuma asa...Esti frustrat,stim asta,incerci sa te dai intelighent,si asta stim...dar vezi tu...viata e ca o dama de companie,exact ce ....

In rest crisjon e cel mai bun preten al meu....

cat despre crishjon....ia-ti o prietena ceva,un caine,un job eu stiu...nu iti mai trai viata pe forum si nu te mai consuma asa...Esti frustrat,stim asta,incerci sa te dai intelighent,si asta stim...dar vezi tu...viata e ca o dama de companie,exact ce ....

152848[/snapback]

si tu nu incerci sa te dai inteligent deloc?

Na, ca sa ma bag si eu in seama... ca de asta este forum. AUTO. Mie nu mi se pare corect fata de Iulian topicul asta...oricum toata povestea asta este atat de abstracta incat a cauta sa blamezi motivat sau nu ce scrie pe un domeniu virtual o persoana suna oarecum...ciudat.

Guest IulianE
Na, ca sa ma bag si eu in seama... ca de asta este forum. AUTO. Mie nu mi se pare corect fata de Iulian topicul asta...oricum toata povestea asta este atat de abstracta incat a cauta sa blamezi motivat sau nu ce scrie pe un domeniu virtual o persoana suna oarecum...ciudat.

152856[/snapback]

in sfarsit un om echilibrat...

Guest IulianE

pana la urma asta e campanie publica de denigrare a persoanei mele virtuale (mare e destul de reala) a unuia cristiion si care s-a trezit cu fata la cearceaf.

Ca n-o fi avut parte de sex azi-noapte asta nu e treaba noastra si nu ne bagam in viata lui personala.

E o campanie nefondata ,dobandita ilicit prin intermediul forumului.Faptul ca lui "nu ii place de fata mea" nu face obiectul public de interes al forumului.faptul ca nu ii plac masinile mele comuniste din avatar asta iar e irelevant ca n-o fi nea Ion vreun trend setter in domeniul auto.

mai manca ceva despre faptul ca sunt total impotriva BMW,ceea ce e eronat si abject...eu sunt megafan E38 si acum strang bani pt el...

ca "spamez" toate topicurile...asta ce-o fi vrand sa insemne din cate am citit eu regulamntul nu am un nr limitat de posturi zilnice in acre ar trebui sa ma incadrez...

Si lucrul ce m-a deranjat a fost ca a zis ceva de genul ca sunt impotriva voastra a forumistilor...din cate imi aduc aminte am incercat sa ajut pe toata lumea cum am putut....ca scoate fum alb,ca scoate fum albastru,ca se aude un zgomot metalic la turatie...etc

Acum faptul ca un humanoid biped cerebrat de tip homosapiens nu intelege o idee sau un sfat invaluit de o atitudine umoristica e problema lui...Oricum eu il ajut sa iasa din impas si ii pun la dispozitie biblioteca mea cu peste 3000 de volume.

Cu astea fiind spuse...ma inclin!

Edited by IulianE

Lasati fratilor omul in pace. Are si el dreptul sa spuna ce vrea, atata timp cat nu depaseste limitele bunului simt si ale regulamentului forumului. Mai trebuie sa fie si unii cu pareri contra, ca doar nu e comunism, sa cante toata lumea "traiasca partidul si conducatorul".

Chill :blink:

152856[/snapback]

si sa ai interventii anti-BMW, atat la nivel de masina cat si la nivel de pasiune fata de aceasta marca, de cate ori are ocazia, este corect? Ce-o fi asa de greu de priceput ca pe un forum dedicat, lumea are voie sa fie si subiectiva, in dauna rautinii si-n foavoarea pasunii. Iar cand vine unul aici sa zica tot felul de mistouri culminand cu Big Waste of Money, da-le unor voie sa se supere. Acum pentru cine intra pe forum 2 minute pe zi si vede doar semnatura modificata cu Big Waste of Mony on a Free Lander..... e normal sa se mire.

mihai..poti sa incepi si tu aceeasi campanie de denigrare pe garajul.ro....

152871[/snapback]

Nicidecum. Trebuie sa lingusesti si tu pe undeva. Poate panala urma vor fae cardurile alea de reduceri

152848[/snapback]

pai dupa cum am spus e un pamflet inspirat de realitatea de aici si cum in general oamenii au tendinta sa se incontreze puternic cu tine am preferat sa deschid aceasta discutie tocmai sa nu primeasca nimeni ban sau suspend din cauza ta... e un scop nobil care scuza tararea marcii Audi in aceasta chestie...:blink: in rest e OK, doar ca noi dorim ceva mai multa obiectivitate de la tine si macar daca nu ne iubesti (adica nu-ti place BMW) macar nu te lua de noi... serios nu e nimic personal ci e doar un mod de protest vis-a-vis de cei care nu inteleg de ce exista acest forum... e o continuare a unei idei a lui Interceptor dupa cum am mai spus... Imi cer scuze de la el dar am uitat sa-i cer voie sa-i pomenesc numele...:)

Guest IulianE
Nicidecum. Trebuie sa lingusesti si tu pe undeva. Poate panala urma vor fae cardurile alea de reduceri

152879[/snapback]

deja esti un mare mincinos...da esti fotbalist....merge....te tolerez

Guest IulianE
pai dupa cum am spus e un pamflet inspirat de realitatea de aici si cum in general oamenii au tendinta sa se incontreze puternic cu tine am preferat sa deschid aceasta discutie tocmai sa nu primeasca nimeni ban sau suspend din cauza ta... e un scop nobil care scuza tararea marcii Audi in aceasta chestie...:blink: in rest e OK, doar ca noi dorim ceva mai multa obiectivitate de la tine si macar daca nu ne iubesti (adica nu-ti place BMW) macar nu te lua de noi... serios nu e nimic personal ci e doar un mod de protest vis-a-vis de cei care nu inteleg de ce exista acest forum... e o continuare a unei idei a lui Interceptor dupa cum am mai spus... Imi cer scuze de la el dar am uitat sa-i cer voie sa-i pomenesc numele...:)

152882[/snapback]

m-am luat eu de tine?Am zis eu vreodata ceva pe forumul asta la adresa ta?

Guest IulianE
Probabil se referea la fraza cu Bula de sub avatar. Dar am explicat clar ca nu e tot aia. Daca aveam fraza respectiva pe vwforum era cu totul alta poveste.

152887[/snapback]

pai da...Dar asta ew diferenta in tre noi....eu nu dau 2 bani pe avatarul tau...pe cand tu ai insomnii din cauza avatarului meu.

pS:ce-ar fi sa scriu in avatar Borat e fan BMW...dar nu fac asta...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.