Jump to content

Schimb lichide 290.Solicit ajutor.

Sirr_Cristi

Recommended Posts

Salut, detin un bmw 318 i , 2006 (129cp) iar astazi am schimbat uleiul + filtre.Am inteles de la cei care se pricep ca uleiul recomandat ar fi bmw 5w30 ll04.

Am schimbat si lichidul de frana la reprezentanta ptr ca doar ei detin aceea pompa specializata (sub presiune) insa a fost o deceptie totala.Nu cred ca l-au schimbat .lichidul are o culoarea rosiatica iar pe factura mi-au tercut 140 ron manopera si 43 lichidul,adica 0.20 unitati dar nu scrie baza de comparatie (0.20 dintr-un rezorvor de cat,rezervor de 7500 mil nu exista din cate stiu eu ?).Mentionezi ca nici de completare nu a fost cazul , ptr ca lichidul era la nivel.

Am o nelamurire in ceea ce priveste Antigelul si lichidul servo,pentru ca nu au fost schimbate niciodata in 5 ani.V-as ruga sa imi recomandati un producator si tipul de antigel si lichid servo folosit ptr acest tip de masina , si daca se poate si cantitatea.

VA multumesc anticipat.

antigelul se shimba o data la 2ani(in functie de indicatiile producatorului de antigel),cu timpul isi pierde din proprietati.

Eu am intalnit si antigel care se recomanda sa-l schimbi la 5ani,isi pastra proprietatile pe durata a 5ani.

Uleiul de servo se schimba in functie de culoare,daca nu ma insel...

Lichidul de frana se poate schimba si la alte service-uri care au aparatul de schimbat lichid de frana.Operatia trebuie sa coste de la 70-100 ron depinde de service.Intra 1 l de lichid.Antigelul trebuie schimbat si el la o perioada.Are si proprietati de ungere a pompei de apa.Recoman Hepu.Lichid servo Castrol.

Lichidul de frana se poate schimba si la alte service-uri care au aparatul de schimbat lichid de frana.Operatia trebuie sa coste de la 70-100 ron depinde de service.Intra 1 l de lichid.Antigelul trebuie schimbat si el la o perioada.Are si proprietati de ungere a pompei de apa.Recoman Hepu.Lichid servo Castrol.

hepu este de mai multe feluri? culori? se face cu apa? ma intereseaza si pe mine sa-l schimb

Edited by nutu 18

hepu este de mai multe feluri? culori? se face cu apa? ma intereseaza si pe mine sa-l schimb

Da este si albastru si rosu nu stiu exact de cate culori dar e de multe culori si se dilueaza cu apa in cazul in care este concentrat si trebuie diluat daca vine diluat gata de fabrica nu mai trebuie diluat e mentionat pe sticla.

Da este si albastru si rosu nu stiu exact de cate culori dar e de multe culori si se dilueaza cu apa in cazul in care este concentrat si trebuie diluat daca vine diluat gata de fabrica nu mai trebuie diluat e mentionat pe sticla.

din ce stiu eu Hepu vine gata preparat in recipiente 1,5 L . Eu asa am cumparat

din ce stiu eu Hepu vine gata preparat in recipiente 1,5 L . Eu asa am cumparat

asa stiam si io ca este deja preparat la 1,5 L, sti de care merge la e46 320d facelift? ce culoare sau model?

stiu ca nu trebuie sa bag orice tip deoarece am radiatoru din aluminiu

Edited by nutu 18

asa stiam si io ca este deja preparat la 1,5 L, sti de care merge la e46 320d facelift? ce culoare sau model?

stiu ca nu trebuie sa bag orice tip deoarece am radiatoru din aluminiu

Antigel tip G-12 rosu hepu sau Antigel tip G-12 Plus violet

Edited by Fan4BMW

1,5 l ptr e90 :). Ms oricum.