Jump to content

Discuri Frana 535D

carp

Recommended Posts

Buna ziua am si eu o problema cu discurile de frana fata de pe un 535d am cumparat 2 bucati noi si le-am montat eu deci am pierdut garantia mentionez ca le-am montat corect deoarece cunosc cate ceva despre mecanica si am constata ca unu este ovalizat deci defect de fabrica.Vreau sa cumpar un disc de la cineva nou sau second deoarece in magazin nu imi vand numai 1 bucata.Sau poate are cineva nevoie de unul .Astept raspunsurile voastre.Multumesc

Buna ziua am si eu o problema cu discurile de frana fata de pe un 535d am cumparat 2 bucati noi si le-am montat eu deci am pierdut garantia mentionez ca le-am montat corect deoarece cunosc cate ceva despre mecanica si am constata ca unu este ovalizat deci defect de fabrica.Vreau sa cumpar un disc de la cineva nou sau second deoarece in magazin nu imi vand numai 1 bucata.Sau poate are cineva nevoie de unul .Astept raspunsurile voastre.Multumesc

ar trebui sa spui ce firma , daca sunt oem . In principiu ar trebui sa iei aceeasi firma , la discuri frana iti recomand sa iei OEm .

poti sa ne spui cat te-au costat discurile Âşi ce firma sunt ?mersi

sunt foarte sigur ca am montat discurile super bine deoarece am curatat toata mizeria si rugina cu rola de smirghel pusa pe un flexibil (FAI) DECI fara erori de montaj .Discurile le-am cumparat dintr-un magazin de piese auto din iasi si sunt din cate imi aduc aminte ATE am platit 900ron ambele.Mentionez ca unul este bun dar imi mai trebuie unul deci cumpar sau il vand pe asta si mai mentionez ca discurile sunt modelul cu nituri deci diametrul de 30cm merge de la seria 645,745,750

mergi la service auto sa iti dea o factura precum ca ai montat discurile la ei si asa recapeti garantia :thumbsup:

am incercat eu la unii si m-au umplut de figuri cum ca nu pot chiar daca le platesc lucrarea , ca ei au raspundere daca fac accident in clipa urmatoare . Niste figuranti de-mi venea sa-i pocnesc . probabil vroiau bani de lucrare si eventual spaga aferenta ca sa scrie ei o factura platita . Am renuntat si am rezolvat altfel . Poate doar sa ai vreun prieten care lucreaza la service . testul pt frane poti sa-l faci la orice statie ITP , costa 20 ron . Acolo se vede clar ovalizarea , diferentele franare

ce sa spun eu am rezolvat cu o factura de la un service si le-am trimis mail la distribuitori cu care lucreaza firma de la care am luat discul si am primit ca raspuns sa le trimit discul sa verifice ei si ca crede-ti ca mi-au zis ,,defect de montaj,, si sa merg la firma care mi le-a montat deci nu puteam sa merg la baietii de la care am luat factura sa ma cert cu ei in fine asta este,dar mai am o intrebare pt cine are 535d Eu am cumpart masina din germania in 2005 la 30000km e full absolut full din fabrica.Cand am aduso era prima in iasi dupa cate stiu eu consumul era de 9% max in oras si fara sa exagerez ca doar nu pune nimeni din buzunarul lui motorina la masina mea.acuma 2 ani am duso la service BMW iasi si au spus ca trebuie resoftata masina ca statea becul aprins la ACTIV STERING au resoftat ei sau ce dracu au facut ca brusc consumul a ajuns la 12% 13% in oras fata de 9%,acuma ma gandesc ca motorul sa fie euro 4 si motorina este euro 5 sai mareasca consulmul sau de resoftatul ala nu stiu ce sa mai cred .La voi cat consuma? deci in la mine in esterior daca merg pana in 150km/h ia intra7,5-8% peste 150 ia 9,5% si in oras 12% lejer asa fara sa merg tare.Astept parerile voastre

Draga SIMILEA eu nu scriu aici ca sa ma aflu in treaba ca altii care nici nu stiu cu ce se mananca un bmw eu 530 e39 am avut in 2004 si masina era din 2002 alb daca vrei iti spun si nr de masina SV 82 DLY SI ITI SPUN EU SIGUR CAAAAAAA PRIMUL BMW 535D DIN IASI l-am avut eu care a fost luat pe firma si am dedus tva deci masina era 48000 euro in germania si comsumul asta era ca se mirau toti cand le ziceam .Am spus si am mentionat mai sus ca nu imi pune nimeni motorina din buzunarul lui ca sa zic ca imi consuma 9% drept care poti sa iti dai seama ca nu spun prostii am spus tot in randurile de mai sus ca imi consuma acuma 12 13% deci sunt in grafic cu alti pasionati ai BMW 535d dupa cum spune un alt coleg de pe forum.

Extraordinar, 48 de mii. Felicitari, pe bune: mai rar si de apreciat asemenea persoane, asta da pasiune pentru bemve sa dea 50 de mii pe-o masina si-apoi sa-si schimbe singuri discurile de frana. Imi pare rau ca nu ti-a iesit faza cu factura, dar nu-i nicio problema, faci masina sa consume la loc 9% si in cateva luni s-a amortizat discul ala.

Similea, draga, esti fantastic ! hyper.gif

mai bine cumperi iar doua discuri, si daca va fi cazul iar sa ai un disc ovalizat, atunci , il schimbi doar p-ala avand deja unul nou-sh smile.png

Edited by POIUYT

nu inteleg care e problema daca iti schimbi tu discurile acasa?cunosc destula mecanica in cat sa stiu sa imi schimb la masina ceva ,e placerea mea de a face ceva la masina mea si discutia era ca eu am mai schimbat discurile acuma cam 3 ani si nu stiu dc unul sa ovalizat asa repede.Si am cumpara 2 discuri care unul este defect deci ori imi iau un disc nou si le pun pe amble noi sau unul second ca celalat are vreo 25000mii km si nu mai dau din nou 900ron.Asa ca comentariile sunt de prisos atat despre limbaj cat si despre comentariile la topic si multumesc ca am niste parinti care imi pot cumpara apoape ce imi doresc.Ia intreaba pe parintii tai draga SIMILEA cand iti cumpara si tie o masina de 48000euro si ai sa vezi diferenta.

offf. de ce sunteti voi invidiosi pe norocul omului... nu toata lumea are parinti cu bani

mie mi-au luat parintii mei, din banii stransi de mine, cel mai negru bmw 525. pana si capacelele de la ventiluri le are negre. si ca sa stiti, acum 2 ani cand mi l-au luat, am fost primul din bucuresti care avea capacele negre la roti.

Edited by adi_fox07