Jump to content

Discuri Frana 535D

carp

Recommended Posts

Deci concluzia este ca ori cumperi doua noi ori doua sh ca sa fie identice stanga/dreapta. Alta solutie nu este nefiind posibila cumpararea discurilor la bucata.

Haideti sa lasam omul in pace. Desi este trista situatia, n-avem ce face...

nu inteleg care e problema daca iti schimbi tu discurile acasa?

Corect. Sol omnibus lucet.

deci ori imi iau un disc nou si le pun pe amble noi sau unul second ca celalat are vreo 25000mii km si nu mai dau din nou 900ron

Cum sa-ti iei un disc second? Tu ai masina de-asa ceva? Iti dai seama, treci cu ea maiestuos, pe inserate, prin Iasi, cu geamul deschis, sa se usuce gelul, si hop, te vede vreunu' care-ti stia masina ca fiind primu' 535d din targ si repede se apuca de barfit. In plus, daca pui disc second, iti trebuie si placute second, nu?

Asa ca comentariile sunt de prisos atat despre limbaj cat si despre comentariile la topic si multumesc ca am niste parinti care imi pot cumpara apoape ce imi doresc

Si aici ai dreptate, imi cer scuze, initial am crezut ca esti un pusti care-a vazut niste poze pe net, ca nu ai cum sa ai o astfel de masina extraordinara, apoi m-ai pus la punct, asa cum meritam. Acum simt ca esti student si o duci bine cu cartea, insa ai o dilema, nu stii ce iti doresti in privinta discurilor de frana, sa-ti poata cumpara parintii tai.

Ia intreaba pe parintii tai draga SIMILEA cand iti cumpara si tie o masina de 48000euro si ai sa vezi diferenta

:no: Nici nu se pune problema la mine, eu daca i-as intreba daca-mi dau un ban acolo, sa-mi fac un plin, sa ma bucur si eu, si tot m-ar refuza. Odata le-am cerut sa-mi cumpere o pereche de bascheti, la 38 de mii, de aia chinezesti, si m-am ales cu o scatoalca, ca cica "un' te crezi tu?"

Carp, da' pe spate cum ai discurile?

• Like 1

Corect. Sol omnibus lucet.

Cum sa-ti iei un disc second? Tu ai masina de-asa ceva? Iti dai seama, treci cu ea maiestuos, pe inserate, prin Iasi, cu geamul deschis, sa se usuce gelul, si hop, te vede vreunu' care-ti stia masina ca fiind primu' 535d din targ si repede se apuca de barfit. In plus, daca pui disc second, iti trebuie si placute second, nu?

Si aici ai dreptate, imi cer scuze, initial am crezut ca esti un pusti care-a vazut niste poze pe net, ca nu ai cum sa ai o astfel de masina extraordinara, apoi m-ai pus la punct, asa cum meritam. Acum simt ca esti student si o duci bine cu cartea, insa ai o dilema, nu stii ce iti doresti in privinta discurilor de frana, sa-ti poata cumpara parintii tai.

:no: Nici nu se pune problema la mine, eu daca i-as intreba daca-mi dau un ban acolo, sa-mi fac un plin, sa ma bucur si eu, si tot m-ar refuza. Odata le-am cerut sa-mi cumpere o pereche de bascheti, la 38 de mii, de aia chinezesti, si m-am ales cu o scatoalca, ca cica "un' te crezi tu?"

Carp, da' pe spate cum ai discurile?

draga similea... trebuie sa iti acord un like :))

si ca sa stiti, acum 2 ani cand mi l-au luat, am fost primul din bucuresti care avea capacele negre la roti.

hehe, dar la toata de rezerva?

Ai grija ce spui, ca te zic lu' parintii mei, sau, mai bine, lu' parintii lu' Carp :p

Bre, nu poate omu' sa faca un talent pe forum, ca si apare sly asta :p

Sly, ce mai faci? Simt ca ma urmaresti.

Serban, sigur, sigur?

Sincer sa fiu ma distrez cu unii dintre voi cu altii mai putin deoarece stiu sa gandesca inainte sa spuna ceva si ma mai distrez tare cu astia care au gura larga si bmw in fata blocului care nu a vazut un plin inca de pe vremea lui Iliescu cand era presedinte si stau si scriu si ei de foame ca sa terminat painea din frigider (cica tine mai mult prospata):)).Va multumesc astora care imi purtati grija ca umblu eu cu un disc usat second altora care m-au inteles ca nu e necesar sa arunci cu banii in caine pe o vreme de criza le multumesc.Toate bune

Corect, n-am mai facut un plin de ceva vreme. Chiar am ras, la Peco, cand puneam de 200 de mii si ma feream sa nu ma vada la chip baietii aia si unul mi-a spus "lasa, domle, ca si la mine a ruginit rezervoru' la 10 litri". Am ras ca m-am simtit intre ai mei, in siguranta.

Carp, nu trebuie sa te superi pe noi, un vultur nu merge pe pamant.

un observator neutru ar observa ca ai o slabiciune pt d sorii geluiti

Am zis eu ca ma urmaresti. :rolleyes:

Dupa cum ziceam, vorbeste rautatea din mine, ca eu nici ochelari de soare n-am avut si nici gel de uns.