Jump to content

530i sau 530d?

csaby

Recommended Posts

vreau sa-mi i-au un e39,2001-2002 si sunt nehotarat in alegerea motorizarii.530i am inteles ca a fost ales doi ani consecutiv "engine of the year".cei care ati condus 530i -231cp si 530d-193cp, ce parere aveti,care merge mai bine? Edited by csaby

vreau sa-mi i-au un e39,2001-2002 si sunt nehotarat in alegerea motorizarii.530i am inteles ca a fost ales doi ani consecutiv  "engine of the year".cei care ati condus 530i -231cp si 530d-193cp, ce parere aveti,care merge mai bine?

153086[/snapback]

sunt fost propietar de E39 530i,iti spun doar ca masina nu te lasa la nevoie in vreo depasire sau liniutele de la sfarsitu saptamanii :blink: ,si dieselu e peste asteptari! avand in vedere ca intretinerea la diesel este mai mare daca nu faci pe putin 30,35 mii km pe an ca sa iti scoti investitia ia-ti benzina!bafta

raspunsul acesta l-am asteptat,sunt pro benzina si eu.despre 530d am citit multe,unele exemplare sunt chiar foarte pacatoase.injectoare,pompe de injectie ,turbo,mi-e teama tare de el.desi cuplul de 410 nm, e un adevarat orgasm imcompensabil. Edited by csaby

raspunsul acesta l-am asteptat,sunt pro benzina si eu.despre 530d am citit multe,unele exemplare sunt chiar foarte pacatoase.injectoare,pompe de injectie ,turbo,mi-e teama tare de el.[B]desi cuplul de 410 nm, e un adevarat orgasm imcompensabil.[/b]

153108[/snapback]

te cred :) ,eu unul nu am probleme si nu am avut cu 530d,eventual ai putea sa ii faci o verificare completa la AB,am inteles pe aici ca costa 2 mil cu totul,eu zic ca merita decat sa bagi dupa aia sute chiar mii de euro in ea!bafta te asteptam cu masina :blink:

ce ti se pare asa anormal ? da , am bagat eu motorina proasta din omv, rompetrol si altele. s-a nimerit sa fie super distilata cu apa.

153377[/snapback]

eu bag numai de la OMV si merge perfect,mai bine reparati-va masinile si numai dati vina pe motorina :blink:

Edited by lucian1

eu bag numai de la OMV si merge perfect,mai bine reparati-va masinile si numai dati vina pe motorina :blink:

153485[/snapback]

Eu mi-am adus masina din Germania unde am facut cam 20k km.si cum am ajuns in RO. au inceput problemele ,intai cu fum...si terminand cu injectoarele!!Iar OMV de unde crezi ca ia motorina ?crezi ca o aduce din Austria?este tot romaneasca ,tot de la rafinariile lui NEA NICU!!singurul lucru pe care-l fac sunt aditivii care-i adauga,in rest acelas lucru de proasta calitate!!in alta ordine unde crezi ca merge motorina care se fura din conducte,cu mal si alte alge?in statiile peco de unde facem plinul.Hai sa fim seriosi si sa nu credem ca motorina romaneasca este aceeasi cu cea din Germania...Nu trebuie sa bagi motorina proasta in fiecare zi,este suficient sa faci plinul odata cu ceva ce seamana a motorina si apoi sa vezi cate batai de cap ai!

vreau sa-mi i-au un e39,2001-2002 si sunt nehotarat in alegerea motorizarii.530i am inteles ca a fost ales doi ani consecutiv  "engine of the year".cei care ati condus 530i -231cp si 530d-193cp, ce parere aveti,care merge mai bine?

153086[/snapback]

deci pana la urma ti-ai luat ceva? :blink: