Jump to content

Black Sapphire

MuscleMike

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

poșircĂŁ zici ?! :)))

masina era scumpa de tinut probabil, recomand 320xd ! frantics.gif

Cum nu ne cunoastem prea bine nu stiu daca e o gluma sau o recomandare in doi peri dar daca era o gluma iti mai zic ca masina daca era xdrive o tineam cel putin inca 3 ani, dar cum am dat-o am zis totusi sa imi fac hatarul si sa iau ceva sport 4x4.

apropo,de curiozitate...unde a ajuns masina?la samsari? :popcorn:

Masina a ajuns in Libia.

Pai masina mica e un RS3 , RS5 e doar in 2 usi cam nepractic , iar RS6 e ditamai balena.

Comparativ cu Boaregu se poate numi masina mica :frantics:

Da tati asa e, eu cand ma refer la masina mica vroiam sa zic sa nu fie jeep :), cum am anuns la alegerea dintre doua masini din clase complet diferite: imi plac mult masinile cu motor mare si care sunt puternice RS6-le e superok din punctul asta de vedere si mai este si foarte practic,, intotdeauna am vrut un M3 a fost si este visul meu de foarte mult timp doar ca eu vreau sa conduc masina zi de zi iar pe timp de iarna este compet exclus asa am ajuns la Rs5, eu cand cumpar o masina ma gandesc automat la valoarea de revanzare peste 1-2ani Rs6 este putin depasit, cel putin moral, la design si se dau greu, masinile gen rs5 se dau relativ mai usor pus de asta imi fac si hatarul de a avea o masina sport.

s420cdi 4matic nu te coafeaza?sau un cl?chiar si cls nou 4matic? :download:

Nu ma atrage din nici un punct de vedere benzul, cls-ul nou e foarte frumos pana ajungi la partea din spate unde-i urat cu spume (parerea mea) stopurile alea nu-si au locul nici cum, parca sunt niste ochi de pisica noaptea. :wacko:

Chiar sunt curios, care e procedura pt a vinde catre export la noi? Stiam ca masina veche se radiaza automat dupa ce o inmatriculeaza noul proprietar; banuiesc ca nu mai este valabil daca o inmatriculeaza in alta tara. De iesit din tara a iesit cu numerele tale vechi?

Pai cred ca a plecat pe trailer pana in port si apoi pe container, nu cred ca s-a dus in Libia pe roti, poate doar daca era amfibie. :)

Cred ca poate pleca cu numerele normale, cum sunt si masinile de Franta. Daca ai numerele conform actelor si asigurare, nu cred ca sunt probleme.

curios ca au cumparat din Europa pentru a o duce in Libia, gasesti in Arabia Saudita sau in orice tara araba asemenea masini mult mai ieftine decat aici!

P.S. daca vrei un RS6 cu km foarte putini, inca in garantie, te ajut, fara niciun interes, sa iti aduci una din Emiratele Arabe, la maxim 40k km, fabricatie 2009 cu garantie ce poate fi extinsa iar preturile sunt cam la jumatate pentru aceeasi masina din Germania! Problema e ca o vei da greu insa cu un pret bun de revanzare se va gasi un cumparator din afara Ro!

Edited by mik15

in SUA nu gasesti modelul asta pentru ca nu s-a exportat, 10% ii platesti peste tot banuiesc in UE, dar nu ar fi asta vreo suma prea mare raportat la total si nici chiar aia 24%, cand tragi linie oricum iesi bine, problema ar fi taxa stupida de inmatriculare de la noi(parca se plateste si asta in fara celorlalte 2) atunci mai bine o inmatriculezi in DE....stiu ca la cele din US era mai avantajos asa...

Chiar sunt curios, care e procedura pt a vinde catre export la noi? Stiam ca masina veche se radiaza automat dupa ce o inmatriculeaza noul proprietar; banuiesc ca nu mai este valabil daca o inmatriculeaza in alta tara. De iesit din tara a iesit cu numerele tale vechi?

Masina a avut numere zoll valabile pana in 25feb 2012,

curios ca au cumparat din Europa pentru a o duce in Libia, gasesti in Arabia Saudita sau in orice tara araba asemenea masini mult mai ieftine decat aici!

P.S. daca vrei un RS6 cu km foarte putini, inca in garantie, te ajut, fara niciun interes, sa iti aduci una din Emiratele Arabe, la maxim 40k km, fabricatie 2009 cu garantie ce poate fi extinsa iar preturile sunt cam la jumatate pentru aceeasi masina din Germania! Problema e ca o vei da greu insa cu un pret bun de revanzare se va gasi un cumparator din afara Ro!

Masina am dat-o ieftinde aceea a venit dupa ea :p.

In legatura cu RS6-le...gasesc pe la 50-60k km pe la 40-43keuro net (o iau pe firma) pot gasi ceva mai ieftin de atat?

Da, cam pe acolo m-am gandit si eu, pana in toamna poate mai scad ceva preturile :p. Vedem, ne orientam.

P.S Stefan, ma gandeam la un momentdat si la Range Rover Supercharged 2009 (ala de 510cai), stiu ca ai avut tu ceva de genu ala...eram curios doar de impresii.

Noi avem TDV8 , e foarte buna masina, nu am ce sa-i reprosez, reteaua de service jaguar -land rover lucreaza bine aici.

Am avut Cayenne Turbo,manca 50% , deci 750u tau era chiar economic.

Rangeu mare de 500cp, e misto , dar ca si Cayennu , esti cu benzinaria dupa tine, autonomie maxim 350 400 km,cu indulgenta.

Mai ai ca alegere daca vrei neaprat SUV Infinity fx 50s foarte misto, ML 63 AMG, Rangeu sau Cayenu.

PS : recomandarea mea Cayenne GTS,fara turbine un motor aspirat de cilindree similara va consuma sensibil mai putin.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=156668425&lang=en&action=topOfPage&__lp=21&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=20100&makeModelVariant1.modelId=18&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=296&minPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&maxFirstRegistrationDate=2009-12-31&maxPrice=55001&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&pageNumber=1

Edited by Stefan_e46

Cum nu ne cunoastem prea bine nu stiu daca e o gluma sau o recomandare in doi peri dar daca era o gluma iti mai zic ca masina daca era xdrive o tineam cel putin inca 3 ani, dar cum am dat-o am zis totusi sa imi fac hatarul si sa iau ceva sport 4x4.

da, imi cer scuze, a fost o gluma cu tenta de misto, mi se parea ca ai vandut-o din cauza banilor , drept sa-ti spun :)

spor la noua achizitie, eu personal nu-ti recomand Audi RS , prin comparatie cu 7-arul ce l-ai avut , sunt masini pacatoase.

astazi am studiat un a7,3.0tfsi quattro(300cp-stock).E misto masina...asta ca tot vorbeai de audi. :download:

A fost si A7-le un moment luat in calcul dar in afara interiorului nu ma prea incanta si dupa cum m-am lamurit si cu 7-erul, conteaza interiorul in primele 2-3 sapt de la cumparare dupa care nu il mai " prea observi" :).

da, imi cer scuze, a fost o gluma cu tenta de misto, mi se parea ca ai vandut-o din cauza banilor , drept sa-ti spun :)

spor la noua achizitie, eu personal nu-ti recomand Audi RS , prin comparatie cu 7-arul ce l-ai avut , sunt masini pacatoase.

Am schimbat deja cateva emailuri si impresii cu un coleg de pe un alt forum care detine deja un RS5 si sunt tot mai convins ca urmatoarea masina ar fi RS5 dar cum mai este pana in vara-toamna si cum nimic nu e sigur in ziua de azi orice e posibil :p.