Jump to content

Cumpar BMW 535d sau 630i sau 530d sau e92 330d/i

blastergod

Recommended Posts

Caut deja de o gramada de timp masina perfecta ... am gasit una, am stat dupa om 2 luni si dupa ce am testat masina, a vandut-o la altcineva a 2-a zi (asta dupa ce ne-am inteles la pret si tot ... pur si simplu nu mai erau agentii care sa rezolve actele la ora aia).

Sunt la curent cu toate ofertele de pe autovit/mobile, poate gasesc pe cineva care vinde masina si nu e pe acolo. Ma intereseaza:

bmw e60 535d/530d minim 2006 (cheie noua), cutie automata, scaune confort (reglaj lombar) + M pachet. Preferabil ca masina sa nu fie gri :)

bmw e92 330d/i minim 2007 (duh), sa aibe navi + cutie automata

bmw e63 630i minim 2005, cutie automata

Bugetul e undeva la 18.500 EUR.

Stiu ca am ceva pretentzii, dar poate totusi am noroc :) m-am saturat sa astept ....

Edited by blastergod

• 2 weeks later...

Salut,

Am un 530d, 10/2007fab, prima inmatriculare 12/2007, 130.000km, in ro din aug 2010, facelift, gri inchis (platinum), automata, scaune electrice, incalzite+reglaj lombar, head-up display, navi mare, piele neagra, bixenon adaptiv... nu are mpacket, mai are ceva optiuni, gen perdelute, asistenta la faza lunga, bluetooth, oglinda heliomata, trimuri bambus.. atasez si lista cu optiuni,

din pacate tocmai mi-au spart-o si mi-au furat airbag-ul din volan (in timisoara, intr-o zona buna, dupa ce am stat 3zile fara sa se intample nimic, cu 15min inainte sa plec am avut ghinionul asta, am inlocuit geamul spate dreapta spart, acum caut airbag :(... )

poze decente nu am, doar una, cu masina cand era in germania, ii fac azi-maine poze si iti trimit daca esti interesat, masina nu are urme de uzura, exterioare sau interioare, arata ff bine, nu zic asta sa-i fac reclama, dar crede-ma sunt obsedat; m-am hotarat recent sa o vand, nu am niciun anunt cu ea, asta este primul, plec definitiv, sper eu, din ro, la sfarsitul lui septembrie.

daca esti interesat de ea, sau vrei mai multe detalii, vb.. aici sau pe mail chrispaunatyahoodotcom - tel: 07-225-41-8-44

O zi buna,

Cristian

post-775-0-70345500-1315460584_thumb.jpg

CS62206.pdf

post-775-0-78029200-1315461238_thumb.jpg

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.