Jump to content

VOLANTA SI KIT AMBREIAJ COMPLET E60 530 D

Recommended Posts

Vand kit ambreiaj cu tot ce cuprinde si volanta pe original de pe un 530d E60 in stare foarte foarte buna! Le-am schimbat deoarece un imbecil de mecanic ma pus la cheltuieli inutile spunandu-mi ca e dusa volanta si ambreiajul iar masina avea alta problema! mentionez ca ambreiajul cat si volanta functioneaza perfect avand un rulaj de 97.000 KM reali!Kitul nou ma ajuns 1280 Euro!

PRET 350 Euro

TEL 0748801839

manuala! :) cele automate nu au volante:D ultimul pret e cel afisat! kitul nou e 1280 euro! l-am schimbat degeaba! masina o am de noua si nu am plecat cu smuncituri, scartaituri sa afecteze volanta...vina mea e ca m-am lasat prostit de un imbecil de mecanic! kitul e pe original nu valeo sau alte marci after market! masina are 97.000 km facuti 80% in afara deci uzura nu e ff pronuntata!

Oare merge pe 525d manual 2006 ? 177cp ?

intreaba un mecanic! din cate stiu 525 tot 6 cilindri are iar cutia nu e ff diferita!

Doar nu ai de gand sa pui la E60 un abreiaj SH? :blink:

din moment ce nu prezinta uzura mare iar ambreiajul si volanta se prezinta in stare fff buna..nu vad de ce nu si-ar pune ;) tinand cont ca un kit complet e peste 1000 euro! ambreiajul e relativ ieftin in jur de 350-400 euro in schimb Volanta e ff scumpa..sare de 700 -800euro! pe piata sunt producatori care fac ambreiaje si volante care nu se compara niciodata cu originalul de pe masina!

P.S am un amic care si-a pus volanta si ambreiaj de pe o masina din dezmembrari si are 160.000 km parcursi cu el si nu are nici un fel de problema!!Fiecare dupa buget!Daca nu aveam bani puneam volanta inapoi si plateam doar manopera dar din moment ce mi-am achizitionat altul nou si magazinul de piese nu mi-l primea inapoi am ales aceasta varianta!

Si cu 97.000 km... credeam ca doar mie mi se pare ciudat

te ,, incalzea ,, mai mult daca spuneam ca are 10.000 km si volanta cu kitul aveau 97.000 km?:))))

manuala! :) cele automate nu au volante:D ultimul pret e cel afisat! kitul nou e 1280 euro! l-am schimbat degeaba! masina o am de noua si nu am plecat cu smuncituri, scartaituri sa afecteze volanta...vina mea e ca m-am lasat prostit de un imbecil de mecanic! kitul e pe original nu valeo sau alte marci after market! masina are 97.000 km facuti 80% in afara deci uzura nu e ff pronuntata!

Ba au si cele automate volante, insa mai subtiri. Ce nu au cele automate (steptronic-ul in special) -> ambreiaj. Au convertizor in cutie.

Astea cu masa dubla se pare ca nu sunt asa fiabile. Am avut si eu pe E90 320d, trepida masina foarte tare cand plecam de pe loc, se uzase. Au facut-o cu masa dubla cu arcuri ca sa mai elimine din trepidatii, cu ocazia asta au scos si arcurile din discul de ambreiaj.

nu crezi ca esti off topic? cainele moare de drum lung....

Nu cred. Am semnalat o minciuna, e perfect on topic.

Cat despre mojicia cu jumatatea aia de proverb, mai bine ai fi invatat cum se scrie corect "luato" si "dato" decat sa te chinui sa memorezi povete de viata total inutile.

@quze, evident ca acum a inceput sa maraie povesti pescaresti !

Pai si prietenul tau nu ti-a zis ca a schimbat volanta si ambreiajul cand ti-a dat masina? as fi relativ interesat dar nu la pretul acesta ..

se pare ca toti desteptii interpreteaza numai cum vor! prietenul meu e plecat din tara...dupa ce am schimbat am reusit sa intru in legatura cu el si mi-a confirmat ca le-a schimbat! 0748801839 suna-ma si discutam! intereseaza-te sa vezi cat e un kit nou si volanta si o sa-ti faci o parere! la kitul de ambreiaj trebuie sa sa cumperi doar rulmentul de presiune care e ~ 180-200 ron..al meu nu e intr-o stare buna si nu recomand sa fie montat! astept telefonul tau!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.