Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

cumpar pentru e 36 sedan

Recommended Posts

cumpar capota, aripa stanga-fata, far stanga modelul fara lupa cel dupa 94, semnal galben, bara fata, si carcasa filtru aer pt m52 , astept oferte 0735768543...de preferat din bucuresti

capota si bara am cumparat

mai am nevoie de suport bara stanga, far+semnal, ambele radiatoare, carcasa filtru aer, aripa si masca fara nari...de preferat din bucuresti...CatalinM6 daca imi trimiti piesele prin cineva sa nu platesc transportul le cumpar

Edited by laure

capota si bara am cumparat

mai am nevoie de suport bara stanga, far+semnal, ambele radiatoare, carcasa filtru aer, aripa si masca fara nari...de preferat din bucuresti...CatalinM6 daca imi trimiti piesele prin cineva sa nu platesc transportul le cumpar

Am toate piesele de care ai nevoie.

Sunt din Craiova si ti le pot trimite prin curier

suna la numarul de telefon 0767968733 sau lasa un replay la post daca mai cauti piesele.

Salut!

Am toate piesele de care ai nevoie.

Sunt din Craiova si ti le pot trimite prin curier

suna la numarul de telefon 0767968733 sau lasa un replay la post daca mai cauti piesele.

Salut!

daca ai doar culoare boston grun adica verde

cumpar capota, aripa stanga-fata, far stanga modelul fara lupa cel dupa 94, semnal galben, bara fata, si carcasa filtru aer pt m52 , astept oferte 0735768543...de preferat din bucuresti

am cumparat tot din lista de mai sus ...mai imi trebuie un proiector cu tot cu suport pe partea stanga, si un tampon motor

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.