Jump to content

Pivoti brate Meyle... se poate sau nu ?!

ASs

Recommended Posts

Eu nu te contrazic Caludiu, dar nu am gasit nici o afirmatie de genul "eu le-am schimbat"... totul e pura teorie plus ca mi s-a spus ca ar fi catalogul Meyle gresit si ca intradevar se schimbau la bratele de fonta ale e36-lor si nicidecum la cele de aluminiu ale e46-lor.

cine ti-a spus te-a informat gresit sau habar nu are despre ce vorbeste

am mai avut discutia asta pe 2 topicuri pe forum

100% se pot schimba pivotii pentru basculelel MEYLE de e46

este adevarat ca sunt aceeasi pivoti de le e36

sper ca te-am lamurit

Deci ai pus pivoti Meyle pe brate Meyle la e46 ?

masina am luat-o in 2009 din Germania si tot in anul ala am schimbat pivotii, habar nu am ce brate sunt. Stiu de la tipul care a facut operatiunea de schimbare ca sunt si brate la care nu se pot schimba pivotii. Mai multe nu stiu sa va spun

Din ce am inteles, pivotii meyle, se pot schimba la e46, doar daca ai brate tot meyle - sunt facute in asa fel incat sa se poate schimba.

Dar nu bag mana in foc, doar am auzit asta. In rest nu se pot schimba.

am brate meyle hd pe masina , la aceste brate putandu-se schimba pivotii, de maxim 3-4 ori (asa mi-a recomandat cel care le vindea)

setul de pivoti costa undeva la 150 de lei, manopera nu stiu cat costa... inca :)

Eu deocamdata mi-am luat si imi pun Lemforder... o sa incerc sa schimb bucsele si pivotii de la Meyle-urile care le dau jos iar daca totul e ok o sa le vand/tin pentru mine/arunc, depinde cum va decurge operatiunea.

Deci: am schimbat pivotii de pe bratele minunate lemforder (picasera dupa ce au iesit din garantie). Deocamdata doar o data, pentru ca intre timp nu s-au mai stricat; adica in ultimii 45000 n-au facut joc. Prosteala ca nu se pot schimba decat odata sau de doua ori, e pt cine pune botul la magazinele de piese care vor sa vanda (si e normal, sunt negustori doar). Pivoti se gasesc acum si in Ro; eu am apucat sa cumpar "de afara" cu un set de powerflex, iar de unde am cumparat mi-au spus ca se pot schimba de cate ori am chef. Povestile ca sare bascula, iti zboara roata s.a. daca schimbi pivotii, scuzati-ma, sunt spuse de ghertzoix care habar nu au cu ce se mananca, dar aud pe la altii si mai completeaza putin cu pareri proprii. Cam cum fac 'trompetistii' la tv :)).

Eu am schimbat de curand bratele cu unele meyle hd, si deocamdata sunt foarte multumit, am intrebat si mecanicul despre schimbarea pivotilor pe noile brate, si a spus ca se poate face foarte ok - mecanicul fiind nasul meu, deci nu are nici un interes in a ma minti - astea cu saritul rotii si alte chestii si mie mi se par basme .. este foarte greu sa iasa de acolo, ca iti afecteaza directia si poti face accident daca se intampla ceva acolo e una, dar pana la a-ti sari roata .. e cale lunga!

Citesc postul in intregime. Chiar si la bratele oe, se pare ca sunt destul de multi care au facut operatiunea chiar la un user de aici de pe forum si nu a sarit nici o roata, deocamdata. Asta nu inseamna ca eu as face operatiunea.

Pe oricine cred ca intereseaza propria siguranta, numai ca unii sunt mai prevezatori si altii nu ... ideea este ca e nasol sa iasa pivotul de acolo, dar sub nici o forma nu-ti va sari roata, asta am tot spus, si se pare ca nu vrei sa pricepi :)