Jump to content

s-a dus draku

Recommended Posts

azi m-am dus la mecanicul meu pt niste bibileli pe la masina si cand am ajuns in garaj.........am constatat ca mi-a ramas cutia de viteze blocata in masarier. :blink:

am dat-o jos in vreo 8768758 ore dupa care ne-am uitat ca viteii la poarta noua la ea ca habarnaveam ce sa-i facem.

se pare ca totusi am gasit pe cineva dornic sa ma ahute si maine imi da una buna tot in 5 trepte sa o pun pe masina.

mai aveam posibilitatea sa dau o fuga la campina sa iau una in 4 de la un prieten care nu are ce face cu ea dar trebuia sa fac rost de cardan ca al meu e taiat pt cea in 5 trepte.

m-a lasat cand imi era lumea mai draga ....fara bani fara servici :) :)

post-128-1109628901_thumb.jpg

post-128-1109628919_thumb.jpg

azi m-am dus la mecanicul meu pt niste bibileli pe la masina si cand am ajuns in garaj.........am constatat ca mi-a ramas cutia de viteze blocata in masarier.  :blink:

am dat-o jos in vreo 8768758 ore dupa care ne-am uitat ca viteii la poarta noua la ea ca habarnaveam ce sa-i facem.

se pare ca totusi am gasit pe cineva dornic sa ma ahute si maine imi da una buna tot in 5 trepte sa o pun pe masina.

mai aveam posibilitatea sa dau o fuga la campina sa iau una in 4 de la un prieten care nu are ce face cu ea dar trebuia sa fac rost de cardan ca al meu e taiat pt cea in 5 trepte.

m-a lasat cand imi era lumea mai draga ....fara bani fara servici :)  :)

14697[/snapback]

Exact asa am patit eu.A ramas in marsalier blocata.Cu ceva vreme inainte simteam cand bagam in marsalier ca parca nu are cursa pe unde trebuie,ca parca tre sa dau maneta mai in spate ca si cum ar trebui sa ocolesc ceva.Cand incercam sa bag normal,din punctul mort inspre stanga direct,parca lovea in ceva.

Am schimbat cutia,dar ulterior am aflat ca de fapt era o siguranta de la timonerie.

Am mai patit asa de vreo 3 ori ulterior,imediat dupa ce am schimbat cutia,dar ramanea pe punctu mort si nu mai gaseam vitezele,si era rupta o siguranta care tinea timoneria.

Si eu am avut probleme la cutie(4 trepte)E21,avea rulmentii facuti praf,uzuri mari peste tot practic...insa am avut noroc si am gasit o cutie in 5 de la un E30, in stare excelenta la un pret mai mult decat avantajos...am taiat si ekilibrat cardanul pe strung si merge suuuuupeeeer !

azi m-am chinuit toata ziua sa o pun pe cealalta (am gasit un om de bine care mi-a dat o cutie moka)

am avut mari probleme pe la suroabe cas de 157683956 de feluri ...nu sunt ale masinii iar eu nu prea am fost atent ce scot si de unde scot.

maine e gata si sper sa nu am vreo surpriza cu rapoartele sa fie f scurta si sa am vit maxima 150.

desi ar fi frumos sa dau drift in treptele 1-2-3 :blink:

comunic rezultatul maine

am uitat sa va zic

desi saptamana trecuta am decartat ceva bani sa imi mai sudez tzevila ....adica macar sa ma scoata pana in vara.......odata cu lucratul asta pe sub masina , dai cu cutia, da-i cu cardanu......nu stiu exact ce si cum,

cert e ca tzevile mele de esapament sunt MUCI :blink:

azi m-am chinuit toata ziua sa o pun pe cealalta (am gasit un om de bine care mi-a dat o cutie moka)

am avut mari probleme pe la suroabe cas de 157683956 de feluri ...nu sunt ale masinii iar eu nu prea am fost atent ce scot si de unde scot.

maine e gata si sper sa nu am vreo surpriza cu rapoartele sa fie f scurta si sa am vit maxima 150.

desi ar fi frumos sa dau drift in treptele 1-2-3  :blink:

comunic rezultatul maine

15145[/snapback]

n-ai numarat rapoartele inainte sa o bagi ? :)

n-ai numarat rapoartele inainte sa o bagi ? :)

15194[/snapback]

niet.

am terminat.

cutia merge, ...destul de bine(fluiera un pic in frana de motor) adica f bine pentru un lucru primit moka la nevoie.

in schimb...tobele....varza cu carne

bmw-ul meu acum face ca un tractor U650 de brasov :blink:

azi m-am dus la mecanicul meu pt niste bibileli pe la masina si cand am ajuns in garaj.........am constatat ca mi-a ramas cutia de viteze blocata in masarier.  :blink:

m-a lasat cand imi era lumea mai draga ....fara bani fara servici :)  :)

14697[/snapback]

imi pare sincerrau ce ai patit cu cutia,pentru ca le cunosc si stiu ca cad f.greu la bmw,exceptional cand se merge ceva timp fara ulei sai in caz de folosire necorespunzatoare la timpull trercut-ce mai faci?adi