Jump to content

mi-am facut _chiulasa_

Guest nt02wvx

Recommended Posts

Guest nt02wvx
cum sa o faci?Ce ti-a facut la ea?Eu stiam ca se rectifica dar nu tine mult.Asta ai facut tu?

153250[/snapback]

aha...mi-a zis meseriasul ca o sa tina...stiu pe cineva care merge cu ea facuta de un an si nu are nimic..sper sa ma tina si pe mine

aha...mi-a zis meseriasul ca o sa tina...stiu pe cineva care merge cu ea facuta de un an si nu are nimic..sper sa ma tina si pe mine

153329[/snapback]

Orice chiulasa cu gauri in ea poti sa ii spui la revedere... si nu ma refer la bmw doar ci la orice masina... depinde unde sunt gaurile respective...

Guest nt02wvx
M-ai facut  curios! Da-ne amanunte :blink:  :)

153334[/snapback]

am un bmw 524td si mi-a crapat _chiulasa_ in 8 locuri...mi-a facut-o omu de nu stii ca e aia,zici ca-i alta noua,serios.....acum sa vad cat tine...pana gasesc alta...daca stiti pe cineva care vinde asa ceva anuntati-ma si pe mine pls

Esti inca destul de laconic!! Si eu am tot un 524 TD, iar fisurarea chiulasei este una din ''bubele'' acestui model de motor(M21). Faptul ca ai gasit '' elixirul'', ne face curiosi pe toti posesorii de BMW si in special de diesel, ba chiar ne da sperante, caci noi stim ca lucrul asta(reparatul), e practic imposibil :blink: :) :)

Esti inca destul de laconic!! Si eu am tot un 524 TD, iar fisurarea chiulasei este una din ''bubele'' acestui model de motor(M21). Faptul ca ai gasit '' elixirul'', ne face curiosi pe toti posesorii de BMW si in special de diesel, ba chiar ne da sperante, caci noi stim ca lucrul asta(reparatul), e practic imposibil :)  :)  :)

153373[/snapback]

Asta am incercat sa ii explic si eu mai sus... nu prea e posibil... dar, ma rog... :blink:

Este posibil intr-o anumita masura..Mai intai ,se pot repara doar fisurile,exista o pasta care astupa porii dupa turnara, la pompele de injectie,dar fisurile trebuiesc sa fie mici si in general centrale,mai bine zis sa nu ajunga la extremitati...intelegeti voi..altfel de crapaturi sau gauri nu este posibil nici prin sudura nici prin alta metoda!!Poate prin adaos de sudura dar este o solutie provizorie...

Aia cu alte marci poate sunt mai baftosi...mai ales ca stii ce sensibile sunt _chiulasele_ (admin, e OK? :blink:) de la BMW...cauta...caci e posibil sa-ti forteze exact in reparatii..unde se stie, ca materialul nu mai e ca cel din fabrica...adica acolo au fost punctele slabe ale chiulasei tale...

Succes :) si mult noroc sa nu am dreptate :)

Guest nt02wvx
scuze pt intarzierea raspunsului...pai nu stiu cum a fost reparata....ca nu prea le am cu mecanica...dar....merg asa de 2 saptamani si ii dau si jar si tot merge ..deci...cat m-o tine....dar nu stiti cam cat poate sa ajunga o _chiulasa_ ?sau poate aveti vreo-unul .......