Jump to content

Cotiera E46

MOTANUL

Recommended Posts

stramba, asimetrica, neechilibrata, neproportionata whatever; cum spui tu.

Cu nivela laser raportat la nivelul marii.

PS: Cred ca ar fi mai usor sa te uiti la masina ta sa vezi ca este la fel.

eee ...treaba ta ... mie-mi place :thumbsup: te-ai suparat tu pe ea dar o sa-ti treaca :console:

Nu stiu domne, in final...mie imi place cotiera si o vreau acolo. N-am avut octavia insa am avut o Celica si e muuuuuult mai bine gandita cotiera de la e46, comparativ vb.

Cred ca aici e doar o nepotriveala a dansului cu aceasta masina...

Si suna mai pompos sa spui: "aparat care masoara altitudinea raportata la nivelul marii" decat altimetru :p

Foarte tare, a 3a pagina de debitatii fara rost. Iar pe topicul despre VANOS care l-am facut, unde chiar e important ce se raspunde pentru ca multi au problemele alea, 2 reply-uri. Dovada ca pe forumul asta sunt exagerat de multi cancan-isti si foarte putini priceputi.

Nu stiu domne, in final...mie imi place cotiera si o vreau acolo. N-am avut octavia insa am avut o Celica si e muuuuuult mai bine gandita cotiera de la e46, comparativ vb.

Cred ca aici e doar o nepotriveala a dansului cu aceasta masina...

Si suna mai pompos sa spui: "aparat care masoara altitudinea raportata la nivelul marii" decat altimetru :p

unde o fi fost cand a masurat-o?...ca sunt curios cat era de la nivelul marii pana la cotiera si cat era de la nivelul marii pana la manerul de inchis usa...sa calculez si eu...si ma mai intreb masina era in plan inclinat ?...ce fel de plan inclinat?... fata spate? ...laterale?...dar asta cu aparatul asta da asa senzatia ca nu ai cum sa gresesti nicicum masuratoarea :shifty:

• Like 1

la golf 4 cotiera se regleaza pe inaltime, eu inteleg ce vrea motanul :) nu ii mai plac soarecii din bmw ...a crezut ca daca trece pe bmw (masina premium o sa aibe avioane in masina..dar culmea ,nu le are nici p-alea de golf :) , motane, ia un merc' poate poate, sau un 7-ar ! )

cam asta e cotiera minune din golf , are doua butoane ,unul pt deschis si unul pt reglaj (mai sus , mai jos) :) si mai lasati mâţa ,pardon, omul in pace.. :p

http://www.youtube.com/watch?v=VFPV9eYYV0I

Edited by POIUYT

omu nu intelege ca mana / cotul trebuie sa stea pe partea mai lunga si automat mana trebuia sa vina cu cativa cm buni exact cat ii trebuiau lui :frantics:

Tu ai copiat la bac? Sau nu ai ajuns nici macar acolo?

Ultima oara cand am facut eu matematica intre un plan (cotiera) si un punct (umarul meu) cel mai scurt drum este perpendiculara. Ipotenuza (gasesti in dex daca nu sti ce inseamna)este mai lunga.

Daca cotiera este mai departe cu ~2 cm decat cotul pe partea soferului cu atat mai mult este mai departe pe partea pasagerului.

De ce ar trebui sa tin mana pe partea pasagerului ca acolo e mai lunga la tine zau ca nu inteleg; cu atat mai putin cu ce ma avantajeaza.

Daca ar fi fost prea sus (ceea ce nu este cazul la mine) ar fi fost un avantaj sa stau cu mana mai departe - respectiv pe zona pasagerului.

@ POIUYT : inca o dovada ca tu ai un filmulet pentru orice nepriceput. Este o incercare grea - dar nu imposibila sa gasesti si una de Octavia 2 cu un boloboc intre cotiera si manerul din usa. De la tine am pretentii. Ca la BMW stiu cum sta treaba.

Edited by MOTANUL

:poke:

Tu ai copiat la bac? Sau nu ai ajuns nici macar acolo?

Ultima oara cand am facut eu matematica intre un plan (cotiera) si un punct (umarul meu) cel mai scurt drum este perpendiculara. Ipotenuza (gasesti in dex daca nu sti ce inseamna)este mai lunga.

Daca cotiera este mai departe cu ~2 cm decat cotul pe partea soferului cu atat mai mult este mai departe pe partea pasagerului.

De ce ar trebui sa tin mana pe partea pasagerului ca acolo e mai lunga la tine zau ca nu inteleg; cu atat mai putin cu ce ma avantajeaza.

Daca ar fi fost prea sus (ceea ce nu este cazul la mine) ar fi fost un avantaj sa stau cu mana mai departe - respectiv pe zona pasagerului.

@ POIUYT : inca o dovada ca tu ai un filmulet pentru orice nepriceput. Este o incercare grea - dar nu imposibila sa gasesti si una de Octavia 2 cu un boloboc intre cotiera si manerul din usa. De la tine am pretentii. Ca la BMW stiu cum sta treaba.

Am invatat un lucru sa nu ma pun cu .......... ca ma bate cu experianta lui, in fine mai mare tiganie ce ai facut tu acolo nu am vazut

Iar pe topicul despre VANOS care l-am facut, unde chiar e important ce se raspunde pentru ca multi au problemele alea, 2 reply-uri. Dovada ca pe forumul asta sunt exagerat de multi cancan-isti si foarte putini priceputi.

Pai si ce pretentii ai? Cu cotiera au toti probleme :frantics: ; Doar ca eu sunt singurul care mi-am dat seama ca este mai jos decat manerul din portiera. Si masina mea a fost produsa intre 1998 si 2005. Uite cati ani au fost necesari...

Eu m-am sesizat din prima zi de cand am pus-o. :D

:poke:

in fine mai mare tiganie ce ai facut tu acolo nu am vazut

Cred ca si cu gramatica ai fost un pic certat. E bine ca dupa atata timp ai parcurs si tu postul cu nr.1. 1 zi am umblat doar cu cotiera fara tunel.

Daca te uitai mai in jos pe pagina (sunt multe posturi pana acolo- nu cred ca vei reusi sa le parcurgi) vezi si produsul finit.

Edited by MOTANUL

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.