Jump to content
Hai si tu la Poiana Brasov la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Clape galerie admisie

Recommended Posts

Va salut !

Am inteles ca este bine de scos clapele din galeria de admisie preventiv pentu ca se rup si ajung in camera de ardere in capul pistonului. Dar nu stiu dak trebuie chiar la toate modelele, din cate stiu la 320d E46 FL sunt foarte subtiri si din plastic fara suruburi, daca gresesc va ros sa ma corectati asa ca datimi un sfat ce sa fac mai desfac galeria sa verific ? le mai elimin daca sunt din plastic ?

Salut,tin sa te contrazic,eu am un e 46 FL fabricat in 01/2005 si avea clapetele acelea din metal fixate cu cate doua suruburi foarte mici.Eu le-am indepartat pe la 80k de km si in afara de un mic joc in ax nu aveau alte defecte vizibile,dar am preferat sa nu risc sa le mai las montate si in afara de diminuarea franei motor nu am observat alta diferenta in comportamentul masinii!

In functie de km masinii,poti face o verificare a clapetelor si daca tot desfaci galeria verifica si daca ai toate bijiile functionale dat fiind faptul ca se apropie sezonul rece

Edited by gellu-mihai

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.