Jump to content

cumpar kit M pentru e46

Recommended Posts

Sunt interesat sa mi pun kitul de m pe seria 3-ul meu (model 2002 apropo). Idei...Pareri..Sfaturi ? Sau poate aveti vreunu de vanzare ?

principala mea problema este cum sa imi pun pe spate exact bara de m3...cu toate 4 evacuarile...nu cea care se gaseste aftermarket, si daca e mai convenabil sa o iau noua sau sh

Cel de la grozadan cred ca este OE, caz in care pretul nu este deloc mare. Probabil te intereseaza ceva aftermarket la un pret mai mic, dar sa nu te astepti la cine stie ce diferenta ... eventual doar sa scoti maxim vopsirea din direfenta.

Dar e diferenta sesizabil mare sau decat asa daca te uiti atent? Sper sa nu se observe f rau. Abia sapt viitoare o montez, eu ma gandeam ca e copie perfecta

daca este m tech 2 , cu bandouri, sigur iti va veni bine, daca este FARA bandouri nu-ti va veni de nici o culoare (vei avea diferenta de cate 2 cm , stanga - dreapta)

daca incerci sa o fortezi sa vina bine, se va cuta si va arata aiurea

kit M3 aftermarket este undeva la 550E cu totul (bara fata cu grile si proiectoare, praguri, bara spate cu difusor m3, dar NU cel de CSL)

Dar e diferenta sesizabil mare sau decat asa daca te uiti atent? Sper sa nu se observe f rau. Abia sapt viitoare o montez, eu ma gandeam ca e copie perfecta

Nu e o copie perfecta, nu e chiar la linie la colturi, rĂŁmâne o diferența mica , eu oricât am ĂŽncercat nu am reușit sa o pun la colturi sa stea 100% ok..

Nu e o copie perfecta, nu e chiar la linie la colturi, rĂŁmâne o diferența mica , eu oricât am ĂŽncercat nu am reușit sa o pun la colturi sa stea 100% ok..

+1, nu te gandi ca bagi pumnul prin diferente, dar se vad ...

exact de asta ma feream, sa nu se pupe bine...am avut un prieten care si a montat niste faruri aftermarket si aveau urechile alea total aiurea... si ma gandesc ca si cu kitu o sa fie la fel. Dar calitativ aveti vreo idee ? ce naiba inseamna abs ca eu nu stiu.

plastic prost ?

acuma nu poti zice ca nu se pupa bine,,..nu vine chiar la fix, cat despre calitatea materialului pot sa zic ca este foarte buna nu se vede deloc nici o diferenta

Calitatea plasticului este foarte buna, am luat o bordura grava cu partea dreapta, cand m-am dat jos ma asteptam sa culeg bara sa o bag in portbagaj, nici pomeneala de asa ceva, nici urma de fisusa sau crapatura, in schimb am crapat proiectorul - ca sa iti faci o idee cat de violenta a fost lovitura ... deci materialul este foarte bun.