Jump to content

Dezmembrez BMW 530d E60

Recommended Posts

• 2 months later...

Buna ziua.

Am gasit mai multe anunturi pt e 60, dintre care l-am ales pe el pt ca era cel mai ieftn (daca stiam cumparam aripa pe care o gasisem la Timisoara de prima data, pe care am cumparat-o ulterir dupa ce am constatat ca aripa pe care mi-a trimis-o individul este la fel de sifonata ca a mea, in concluzie l-am sunat si i-am explicat ce am gasit in colet si mi-a spus sa trimit aripa inapoi si imi va returna bani,am facut retur tot in ziua in care am primit coletul la adresa urmatoare; Andronache Vlad, str Imparat Traian, nr 17, Botosani, dar in momentul cand l-au sunat cei de la Fan Courier le-a spus ca o sa vina personal sa ridice coletul, si in ziua de azi coletul se afla in sediu Fan Courier, am sunat de nenumarate ori dar nu a binevoit sa-mi raspunda, nici mie dar nici celor de la Fan Courier, si pana la urma si-a inchis telefonul.

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.