Jump to content

Cumpar BMW 320D e90

UAL

Recommended Posts

Cumpar Bmw 320D e90 :

-berlina

-an : 2006-2008

-culoare neagra

-xenon

-scaune sport incalzite

-senzori parcare fata-spate

-navigatie mare (professional)

:excl: Exclus samsari/bisnitari/combinatori sau cum vreti sa va mai numiti .

Singura sansa sa gasesti ce iti doresti...e Germania,iti spun din propria experienta...sunt la al 4-lea treiar...din 2010...bafta!

Am cautat si pe mobile.de si nu sunt prea multumit de rezultate . Germania ar fi o solutie doar daca as avea pe cineva acolo sa-mi caute ceva bun si numai sa ma duc dupa ea .

Totusi observ ca sunt membri bmwclub care isi ingrijesc masinile ; unii chiar au dezvoltat o pasiune pentru masina personala. Genului asta de posesori de e90 ma adresez .

Totusi observ ca sunt membri bmwclub care isi ingrijesc masinile ; unii chiar au dezvoltat o pasiune pentru masina personala. Genului asta de posesori de e90 ma adresez .

In general masinile astea sunt ceva mai scumpe decat piata facuta de samsari ,la care se raporteaza toti cand cumpara .

In general masinile astea sunt ceva mai scumpe decat piata facuta de samsari ,la care se raporteaza toti cand cumpara .

Nu neaparat toti.

Daca masina e intretinuta , are un istoric verificabil , km reali si eu consider ca isi merita banii , raportarea la piata facuta de samsari nu-si are rostul .

Nu neaparat toti.

Daca masina e intretinuta , are un istoric verificabil , km reali si eu consider ca isi merita banii , raportarea la piata facuta de samsari nu-si are rostul .

pai si ai fii dispus sa dai banii care i-ar cere un samsar pe un e60 full de full pe un E90?

eu cand am vrut masina in starea care o vrei si tu am fost in germania si am platit destul de scump...

pai si ai fii dispus sa dai banii care i-ar cere un samsar pe un e60 full de full pe un E90?

eu cand am vrut masina in starea care o vrei si tu am fost in germania si am platit destul de scump...

Tin sa ma repet ; daca eu sunt multumit de masina si consider ca isi merita banii , nu ma intereseaza ca "hai boss sa-ti dau o masina pentru pretentiosi" imi ofera in aceiasi bani un e60 "full de full" .

"The Bitch" arata foarte bine . :thumbsup: Daca aveai si navi probabil iti faceam o oferta cu toate ca nu esti interesat sa o vinzi .

Tin sa ma repet ; daca eu sunt multumit de masina si consider ca isi merita banii , nu ma intereseaza ca "hai boss sa-ti dau o masina pentru pretentiosi" imi ofera in aceiasi bani un e60 "full de full" .

"The Bitch" arata foarte bine . :thumbsup: Daca aveai si navi probabil iti faceam o oferta cu toate ca nu esti interesat sa o vinzi .

ma bucur sa vad ca mai exista si cumparatori ca tine,ca mine...nu te-am intrebat sa repeti,doar ca vroiam sa fiu convins ca stii ce vrei....

referitor la masina mea:Multumesc....pt mine nu a fost un criteriu de cumparare navigatie...bafta la cumparare...si te asteptam cu ea aici

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.