Jump to content

Vand BMW e46 318d

pss

Recommended Posts

BMW e46 318d (116 CP/ 2.0 TDI).

An fabricatie: 2002

Prima inmatriculare: 2003

Culoare: Alb (AlpineWeiss3)

Rulaj: 186.000 Km

Pret: 8000 Euro (Pretul nu este negociabil)

Telefon: 0743933779 (Mihai)

Climatronic, ABS, ESP, Geamuri electrice fata, Oglinzi electrice heliomate, Business CD.

Este impecabila din punct de vedere estetic si mecanic.

Masina vine cu 3 perechi de jante:

Cele din poza: 17" (225/40/ZR17). Gumele sunt aproape noi. Nu au 2000 de km rulati.

Jante pe 16" (205/55/R16) cu gume de iarna in stare buna.

Jante pe 16" (205/55/R16) cu gume all-season in stare buna.

Aditional se da o pereche de faruri aftermarket cu lupa daca vreti sa va puneti xenon.

Pretul nu este negociabil. Posibil variante mai scumpe.

http://photos01.otomoto.pl/photos/original/C20/44/21/C20442188_1.jpg

http://photos01.otomoto.pl/photos/original/C20/44/21/C20442188_2.jpg

http://photos01.otomoto.pl/photos/original/C20/44/21/C20442188_3.jpg

http://photos01.otomoto.pl/photos/original/C20/44/21/C20442188_5.jpg

http://photos01.otomoto.pl/photos/original/C20/44/21/C20442188_6.jpg

http://photos01.otomoto.pl/photos/original/C20/44/21/C20442188_8.jpg

Wow, dupa ce ca ai pus ditamai pretul, mai e si nenegociabil, in conditiile in care vinzi un 318d din 2002 tiganit si foarte chel, care n-are nici macar, de exemplu, o amarata de cotiera !

Bafta multa !

Wow, dupa ce ca ai pus ditamai pretul, mai e si nenegociabil, in conditiile in care vinzi un 318d din 2002 tiganit si foarte chel, care n-are nici macar, de exemplu, o amarata de cotiera !

Bafta multa !

Nu inteleg de ce pe acest forum cand cineva vinde o masina, apar tot felul de persoane care primul lucru de care se leaga este pretul

Fiecare are dreptul sa ceara cat vrea pe masina lui, fiecare stie cum a avut grija de ea si cati bani a bagat in ea

Cine vrea sa negocieze sa vorbeasca cu proprietarul, de ce trebuie sa fie tot timpul asemenea remarci

Poate ca pretul de mare, poate ca e mic, doar cumparatorul il va decide

Da nici eu nu inteleg de ce se baga lumea de pe bmw club...cand omu are 2.0 TDimotorul asta din grupul vag...chiar are probleme:)

a gresit, acum hai sa sarim toti pe el

chiar nu-l cunosc, dar hai sa-l lasam sa-si caute un cumparator, pentru asta e rubrica

Are motor de Volkswagen?

Ironiile nu isi au rostul. Ai banii sa o cumperi, ok vorbim. Nu ii ai vezi-ti de treaba ta. Am pus 2.0 TDI pentru ca multi "cunoscatori" cand aud de 318d ma intreaba ce motor are. Si in final da motorul e 2.0 TDI. Are turbo? Are! E diesel? Este! Care este problema ta pana la urma?

Bafta multa !

Tiganit este parerea ta. Daca nu ai banii pentru masina de ce te revolti. Cer banii pentru ca masina o merita (prerea mea) SI TU nefiind interesat nu ai dreptul sa te dai cu parerea despre ea. Are piese originale pe ea si caseta de directie a fost schimbata cu una nou-nouta de la mama ei. Numai pe aia am dat 1000 de euro sa nu vorbesc de restul intertineri masinii. Numai jantele cu gumele au fost 1250 de euro, asa ca tine comentariile pentru tine. Mor pe "bogatii" care se dau cu parerea aiurea.

Edited by pss

Nu inteleg de ce pe acest forum cand cineva vinde o masina, apar tot felul de persoane care primul lucru de care se leaga este pretul

Fiecare are dreptul sa ceara cat vrea pe masina lui, fiecare stie cum a avut grija de ea si cati bani a bagat in ea

Cine vrea sa negocieze sa vorbeasca cu proprietarul, de ce trebuie sa fie tot timpul asemenea remarci

Poate ca pretul de mare, poate ca e mic, doar cumparatorul il va decide

Nici eu nu inteleg de ce simti tu nevoia sa fi un fel de Allie McBeal ?!

Oricat de mare grija ar fi avut sau oricat de multi bani ar fi bagat in masina, mie mi se pare un pret exagerat pentru un 318d chel din 2002 ! Asta e opinia mea ! Nu am dreptul sa-mi exprim propriile pareri ? Trebuie cumva ca toti sa ne aliniem unei pareri generale ? Trebuie cumva ca toti sa gandim ca tine ? Trebuie cumva sa-ti cer tie parerea inainte de a imi exprima o opinie pe forum-ul asta ? Repet, mie, personal, 8.000 euro pentru un 318d chel din 2002, in anul 2011, mi se par mult prea multi bani !!!

@pss, nu stau acum sa-mi prind mintea cu un "bogat" de la "mama lui ", asa ca tine. Eu mi-am spus parerea despre masina si pret. Daca nu esti in stare sa accepti si alte opinii, altele decat ale tale, pune masina pe autovit si acolo nu o sa comenteze nimeni.

Edited by MihaiC

Oricat de mare grija ar fi avut sau oricat de multi bani ar fi bagat in masina, mie mi se pare un pret exagerat pentru un 318d chel din 2002 ! Asta e opinia mea ! Nu am dreptul sa-mi exprim propriile pareri ? Trebuie cumva ca toti sa ne aliniem unei pareri generale ? Trebuie cumva ca toti sa gandim ca tine ? Trebuie cumva sa-ti cer tie parerea inainte de a imi exprima o opinie pe forum-ul asta ? Repet, mie, personal, 8.000 euro pentru un 318d chel din 2002, in anul 2011, mi se par mult prea multi bani !!!

CATEGORIA ASTA A FORUMULUI ESTE PENTRU VANDUT MASINI. NU PENTRU CRITICAT. AI CEVA DE SPUS, NU MA INTERESEAZA.

@pss, nu stau acum sa-mi prind mintea cu un "bogat" de la "mama lui ", asa ca tine. Eu mi-am spus parerea despre masina si pret. Daca nu esti in stare sa accepti si alte opinii, altele decat ale tale, pune masina pe autovit si acolo nu o sa comenteze nimeni.

scuza-ma aici ai dreptate, nu este rubrica de vanzare, ci de comentarii

MOR PE "CULTII" CARE SE DAU CU PEREA CA ASA VOR EI. E CA SI CUM EU M-AS DUCE LA CATEGORIA MASINA MEA, LA TOPICUL CU PRESUPUSA TA MASINA SI SA ZIC, PAREREA MEA ESTE CA MASINA E FRUMOASA DAR SOFERUL E VAI DE STEAUA LUI, DAR NU TE SUPARA CA E O PARERE DESII NU TE CUNOSC LA FEL CUM NICI TU NU IMI CUNOSTI MASINA. URAT, MI-A ZIS CINEVA S ANU PUN MASINA AICI CA E PLIN DE "OAMENI CU PARERI" CARE TIN MASINILE STOCK IN GARAJ SI SE BUCURA LA O PIELE INAUNTRU SI PE AFARA ARATA JALNIC.

Numai jantele cu gumele au fost 1250 de euro,

Pai ai luat teapa .... pe langa ca sunt fake uri mai sunt si mici ... la banii aia sareai direct la 10j cu 11j pe 19 :popcorn:

Nici bara fata nu'i OEM sigur !!

Si mie mi se pare o idee prea scumpa mai ales ca nu e negociabil ...

Edited by sax1987

Aha, ai dreptate, masinile stock sunt jalnice. Mult mai "jmecher" esti sa nu ai nici macar o cotiera in interior, dar sa ai badboy look si plafon negru la exterior ! Ai mintea prea odihnita, sincer. Am irosit 5 minute pe topic-ul asta pe care nu le voi mai putea recupera niciodata si e pacat. Ma intorc la masina mea stock din garaj iar tu te poti intoarce la visurile tale.

Pai ai luat teapa .... pe langa ca sunt fake uri mai sunt si mici ... la banii aia sareai direct la 10j cu 11j pe 19 :popcorn:

Nici bara fata nu'i OEM sigur !!

Si mie mi se pare o idee prea scumpa mai ales ca nu e negociabil ...

hai ma sax ... cum ti-ai dat tu seama ca bara fata nu e OEM. mie unu mi se pare ca-i destul de OEM si chiar foarte bine aliniata. te sti si la 3are ?

si app de pretul jantelor + gume..... tu ai cumparat vreodata gume noi sa vezi cat costa 4 x buc ? de curios dai un search pe net... si calculeaza si cat costa jantele noi nu de pe 4tuneri sau de pe okkazi.

hai sa nu aruncam cu noroi in oameni asa gratis de dragul spectacolului si anturajului...

ON : masina mi se pare destul de reusita, nicidecum tiganita cum zic unii pe aici... dar consider si eu ca pentru optiunile ei si an pretul e cam mare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.