Jump to content

clima de sub scaune nu finctioneaza

Sedan

Recommended Posts

Salut . Orificiile de sub scaunele din fata pot fi infundate? Sau care sa fie motivul de nu baga aer la cei din spate? Mi se plânge lumea ca in spate nu ajunje AC. Azi m-am aplecat sa pun mâna intr-adevar, nu prea scoate aer, chiar la maxim dat suflanta.

Ca o anectota, aplecându-ma sa ma uit sub scaun, imi cade telefonul din buzunarul de la piept, si intra direct in orificiul de aer .Daca ma fortam sa reglez traiectoria si pariam ca-l bag acolo,pierdeam. Dar iata ca din prostie a intrat singur. Am incercat in graba cu o surubelnita, dar asa cand e sa fie, mai tare l-am infundat :hyper: Acuma suna disperat in teava aia :laugh:

e46 nu este conceput pt a baga aer rece si in spate :)

acele gauri sunt pt picioare ,iarna ! :) ca sa nu inghete picioarele celor din spate.. daca dai pe picioare baga si rece ,dar nu e pt a ii racorii pe cei din spate..

pt clima in spate iti trebuie asa ceva..gen 7-ar

http://i476.photobucket.com/albums/rr123/tobibeck80/BMWF01730dRckbank.jpg

http://i476.photobucket.com/albums/rr123/tobibeck80/BMWF01750LiMittelkonsole.jpg

Edited by POIUYT

Eu nu-mi dau seama despre ce orificii de ventilatie e vorba.

Uite schema . Am apasat pe butonul picioare am dat ventilatorul la max ( butonul 8 ala de jos) sa vad o chestie. Nu imi baga nici sub scaune dar nici picioare stanga dreapta fata. La voi sufla la picioare cum sufla? Puternic ca la central sus? Orificiile din bord bate vantul dar la picioare daca aprind un chibrit, nu-l stinge. Nu baga nimic ce mai.E circuitul asta de picioare (fata /sub scaune) deservit de un circuit care la mine e defact sau sunt separate si am doua defecte ?

http://img15.imageshack.us/img15/7233/bm3manuapicioare.png

1 Airflow to windscreen and side

windows

2 Air to the upper body area

3 Air to the footwell

4 Air supply/blower

5 Temperature

6 Air distribution

7 Heated rear window

8 Air-conditioning mode

9 Recirculated air mode

Edited by Sedan

curent de aer trebuie sa existe jos...daca sunt toate zonele deschise e normal sa fie debitul mai mic. Si eu am avut impresia ca nu baga deloc si am inchis tot mai putin pt picioare si baga si sub scaun..rece cald cum e setat clima....deci baga. Acum e interesant pe ce traseu comun ajunge spre aeroterma...poate cu traseiele pt picioare fata. Daca nu baga nici al picioare fata e posibil ca clapetele sa fie blocate sau nu mai primesc comanda.