Jump to content

Problema Arcuri h&r

Recommended Posts

Cred ca se aud arcurile de pe spate,sunt prea presate si se lovesc spirele!:)

Cred eu...

Ce legĂŁtura sa aibĂŁ spatele ? La spate au rĂŁmas cele stock, zgomotul vine din fata parca doar la denivelari, dacĂŁ mĂŁ apas pe capota nu suna absolut nimic, s-ar putea sa trebuiasca flanse ?

cum sa pui arcuri sport si amortizoare ..lesinate ?! dry.gif

l.e. lol, deci ai sport pe fata si "varza" pe spate ?! ai facut masina varza cu carne :rolleyes: ..

+1

Atunci raman la prima parere,ca amortizoarele nu sunt bune si se ating spirele,sau au inceput sa tipe flansele(uzate probabil) din cauza arcurilor mai tari!

mda....

http://img27.imageshack.us/img27/8958/whatsthisn.jpg

La varianta asta nu este posibil sa`i ridice masina?

Nu s-a lĂŁsat 5,5 cm, maxim 4 cm zic eu.. Am pus doar fata pt ca le-am luat separat.. UrmeazĂŁ si spate, le-am pus de curios sa vad cum sta, mașina sta in garaj pana atunci , sunt puse pe amortizoare stock nu știu cât de bune sunt dar nu au dat semne de uzura, curse.. Etc.. Flansele sunt cam uzate de la telescoape, posibil sa fie si asta cauza, fac poza si va arat

e diferenta de vreo 2 cm intre amortizorul sport!! de E46 si cel care vine cu H&r la coborarea de 5,5 cm ,nici nu vreau sa ma gandesc cat e aceasta diferenta la non sport!oricum felicitari tocmai ai terminat amortizoarele fata

PS:daca ai suspensie sport oem pe masina e posibil sa mai mearga,oricum pe spate sa nu te astepti la cine stie ce coborare..H&R da 30 mm practic la mine nu a fost nici o diferenta fata de sport(tre sa pun odata arcurile sport inapoi pe masina sa vad)

a si sa refaci geometria fata spate

Edited by alex230ro

e diferenta de vreo 2 cm intre amortizorul sport!! de E46 si cel care vine cu H&r la coborarea de 5,5 cm ,nici nu vreau sa ma gandesc cat e aceasta diferenta la non sport!oricum felicitari tocmai ai terminat amortizoarele fata fata de sport

nu aveam cum sa le termin nu vorbii prostii, mașina nu a mers numai 1km

nu aveam cum sa le termin nu vorbii prostii, mașina nu a mers numai 1km

Aceeasi operatiune am facut eu fata-spate pe amortizoarele de pe suspensia M tech. Si pot sa zic ca dupa aproximativ 1500km, amortizoarele sunt ca si inexistente :twitch:

Deci @alex are dreptate...

Aceeasi operatiune am facut eu fata-spate pe amortizoarele de pe suspensia M tech. Si pot sa zic ca dupa aproximativ 1500km, amortizoarele sunt ca si inexistente :twitch:

si ĂŽți suna ceva? .. La denivelari, gropi.. Eu știu n cazuri ce au pus Arcuri sport pe telescoape normale si nu au probleme ... DacĂŁ cumpĂŁr telescoape noi stock.. MĂŁcar au garantie 2 ani ..

si îți suna ceva? .. La denivelari, gropi.. Eu știu n cazuri ce au pus Arcuri sport pe telescoape normale si nu au probleme ... Dacă cumpăr telescoape noi stock.. Măcar au garantie 2 ani ..

Bate destul de tare pe fata, si mai rezonabil pe spate. Pana nu am schimbat arcurile nu batea nimic. Plus ca masina este foarte instabila si pe viraje se inclina foarte tare!

Concluzia e ca voi renunta la ele, si voi pune o reglabila... impreuna cu alte bielete antirului, mai scurte... Ceea ce iti recomand si tie, plus ca reglabila este mult mai practica. Iarna o ridici, vara o cobori.

Edited by 12CLS

Concluzia e ca voi renunta la ele, si voi pune o reglabila... impreuna cu alte bielete antirului, mai scurte... Ceea ce iti recomand si tie, plus ca reglabila este mult mai practica. Iarna o ridici, vara o cobori.

eu ma gandesc sa pun un rand de tetelscoape stock, sachs,este un service prin zona, cumperi de la ei si monteaza gratis.. Plus ca Ofera garantie 2 ani , daca se duc, le schimba..

eu ma gandesc sa pun un rand de tetelscoape stock, sachs,este un service prin zona, cumperi de la ei si monteaza gratis.. Plus ca Ofera garantie 2 ani , daca se duc, le schimba..

Iti ofera garantia daca sunt montate corespunzator, impreuna cu arcuri compatibile. Ca nu e nimeni prost sa-ti schimbe amortizoarele odata la doua luni, pe gratis...

Cum zicea un coleg mai sus, cauta niste amortizoare sport macar, daca nu vrei sa iei o reglabila.

Edited by 12CLS

problema e ca o sa ai o masina instabila altfel..

daca tot vrei suspensie joasa , cea reglabila e de baza

De stabila nu pot zice ca nu este stabila, chiar sta bine in curbe fata de cum a fost, problema e sa nu tot schimb tekescoapele la 6 luni..

De stabila nu pot zice ca nu este stabila, chiar sta bine in curbe fata de cum a fost, problema e sa nu tot schimb tekescoapele la 6 luni..

Pai asta incearca sa„ti explice toata lumea!!!

Pentru a evita schimbarea amortizoarelor des,iti recomanda amortizoarele sport,pt ca sunt mai scurte putin fata de cele stoc,care suporta un "drop" de 30mm maxim!

M-urile sunt cam 2 cm mai joase fata de masina stock. O cadere mai mare nu inseamna o stabilitate mai mare, in special la bmw. Treaba e ceva mai complicata. O sa ai ruliu mai mare la cadere de 5cm,mai mare decat suspensia stock.

Se poate compensa oarecum cu bari stabilizatoare mai goase si bucse mai mai dure, powerflex...

Sa nu cumva sa crezi ca suspensie reglabila e ceva gen apesi pe un buton si te mai ridici sau cobori ca la desene animate. . treaba e mult mai complicata. se face in service si cu refacerea geometriei dupa fiecare operatie de genul asta..