Jump to content

volan blocat

LWR

Recommended Posts

Am acceasi problema, extrema dreapta se blocheaza ceva mai tare decat extrema stanga ... facusem geometria acum 2 luni, dar degeaba...

De precizat caci cu rotile de iarna 16'' blocajul e mult mai mic, la cele pe 18'' si balon mai mare am acest defect.

Edited by flavius.paul

patit la fel, rezolvat prin efectuarea geometriei.

exact ! :thumbsup:

Am acceasi problema, extrema dreapta se blocheaza ceva mai tare decat extrema stanga ... facusem geometria acum 2 luni, dar degeaba...

De precizat caci cu rotile de iarna 16'' blocajul e mult mai mic, la cele pe 18'' si balon mai mare am acest defect.

problema vine din infiletare aiurea a ansamblului bieleta directie -cap bara ;) fie mai lung fie mai scurt ca si lungime

p.s. am patit si eu si am rezolvat cu geometria , de atunci ,1 an si am virat maxim stanga-dreapta de multe ori pt parcarea cu spatele in locul meu de parcare ,nici o problema pana in prezent ;)

Edited by POIUYT

• 1 year later...
patesc si eu acelasi lucru,cand iau viraj maxim spre stanga la parcarea cu spatele mi se blocheaza volanul,acelasi simptom pe care l-am citit mai sus,ideea este k am observat asta a doua sau a treia zi dupa ce mi-am facut geometria.m-am intors la service unde am facut geometria si mi-au spus k e imposibil sa fie de la geometrie k ei dau cateva filete pe acolo si n-are cum sa se intample asta din cauza lor.am roti pe 18 dar pana sa fac geometria nu mi s-a mai blocat niciodata.ce ma sfatuiti?

Eu aveam problema asta dupa ce am facut geometria la unii, cand luam maxim mi se bloca volanul putin si isi revenea greu..am fost la altii si dau maxim fara probleme (nu urla nici pompa macar si nici blocaje nu sunt) . Aceleasi roti , aceeasi caseta, aceleasi elemente la directie.

m-am intors la autozone unde am facut geometria si s-au mai uitat inca odata la ea,mi-au spus k directia e perfecta....nu au ce sa imi faca...... am pus-o pe un tester ieri si mi-a dat o eroare la senzorul de la coloana de directie....ce parere aveti?

am pus-o pe un tester ieri si mi-a dat o eroare la senzorul de la coloana de directie....ce parere aveti?

ai aprinse in bord doua avertizari cu galben ?

http://img40.imageshack.us/img40/9554/81157638.JPG

Edited by Krebs

nu am aprins nimic in bord.totul merge f bine,singura problema e blocajul ala care mai apare.dak aveam probl cu directia presupun k trebuia sa mai am si altceva nu doar blocajul asta.nu stiu ce sa zic e usor sa zici ai caseta dusa pt chestia asta dar avand in vedere k inainte sa fac geometria nu facea,continui sa cred k e de la geometria rotilor.... Edited by maryuss

pai fa si tu o geometrie la bmw( e-n jur de 300), nu la toti boschetarii,..

in aia 300 intra si-o inspectie de rampa.

nu am fost la toti boschetarii.m-am dus la autozone acolo mereu e full si auzisem k sunt buni la asa ceva,am mai facut geometria la ei la celalalt e46 si am fost multumit,dar acum....

am patit si eu lA fel, si in ultima perioada mi se intampla ceva mai des, dar la mine e o senzatia ca-mi agata ceva de volan.

intrebare: volanul are rulment,, ptr ca senzatia este de rulment, gripat care agata, plus un usor croncanit, in zona airbag-ului.

si eu am senzatia k ar agata ceva ....