Jump to content

Vand BBS RC 090 8J si ET20 toate 4!

zeky

Recommended Posts

Vand BBS RC 090 originale BMW ...sunt pe 17" cu 8j si et20 toate 4....jantele nu sunt sparte, sudate, strambe.....buze polisate, miez auriu, suruburi aurii, capace aurii, valve noi (fara emblemele bmw)...ofer proba de drum pentru a elimina orice indoiala, jantele le am pe masina!

pret FIX 550 euro......

0763.620.924- zeky (jantele nu vor sta mult timp la vanzare)!

Voi reveni si cu alte poze pentru cei interesati!

Ai uitat sa mentionezi R-ul. Sunt pe 18?

Sunt reconditionate?

am mentionat mai sus ca sunt polisate, miez auriu etc.deci cred ca se intelege din primul post ca sunt reconditionate, ca nu credeai ca vin asa din fabrica...sunt pe 17...daca erau pe 18 aveau alt pret....aici este greseala mea ca nu am mentionat asta..

Edited by zeky

Vand BBS RC 090 originale BMW ...sunt 8j si et20 toate 4....jantele nu sunt sparte, sudate, strambe.....buze polisate, miez auriu, suruburi aurii, capace aurii, valve noi (fara emblemele bmw)...ofer proba de drum pentru a elimina orice indoiala, jantele le am pe masina!

pret FIX 550 euro......

0763.620.924- zeky (jantele nu vor sta mult timp la vanzare)!

Voi reveni si cu alte poze pentru cei interesati!

salut!sunt la vanzare cu tot cu pneuri,daca da ce dimensiuni si profil.sunt interesat.multumesc!

cu gume pretul este de 650 euro....205/40/17 fata f bune si 215/40/17 spate stare f buna.....in 550 euro nu primesti decat jantele fara gume!

Astea sunt preturile reale la acest model de jante+ reconditioanarea (polis si miez auriu)...nu este nici primul si probabil nici ultimul set pe care il/l-am vandut la pretul asta....sub acest pret faci cale intoarsa........ti-am spus direct cum stau lucrurile pentru ca vad ca nu esti din bucuresti :rolleyes: ...nu o lua ca o ironie sau aroganta...te salut

0763.620.924- zeky!

Edited by zeky

cu gume pretul este de 650 euro....205/40/17 fata f bune si 215/40/17 spate stare f buna.....in 550 euro nu primesti decat jantele fara gume!

Astea sunt preturile reale la acest model de jante+ reconditioanarea (polis si miez auriu)...nu este nici primul si probabil nici ultimul set pe care il/l-am vandut la pretul asta....sub acest pret faci cale intoarsa........ti-am spus direct cum stau lucrurile pentru ca vad ca nu esti din bucuresti :rolleyes: ...nu o lua ca o ironie sau aroganta...te salut

0763.620.924- zeky!

Da ai dreptate nu sunt din Bucuresti sunt din Dortmund,iar pretul cu tot cu gume e bunisor.sunt interesat,singurul inconvenient e acest"auriu"am un e 39 blau de la m5 si nu cred ca se potriveste,fac repede un calcul,transport cu revopsit....sa vedem.oricum le am in vedere.ma intereseaza chiar obsedeaza acest model,sau cele asemanatoare,gen baracuda,rondell,oz,etc.o seara placuta.

sal,vezi ca din greseala ti-ai trecut la locatie Bacau in loc de Dortmund :blush:

Scuze locuiesc in DO.dar nu are importanta asta.sti cumva de unde pot procura buza bara fata si fusta(difuzor?) bara spate pt E39?sau ceva foto?am bara prefacelift si as vrea o modificare.multumesc!

Da ai dreptate nu sunt din Bucuresti sunt din Dortmund,iar pretul cu tot cu gume e bunisor.sunt interesat,singurul inconvenient e acest"auriu"am un e 39 blau de la m5 si nu cred ca se potriveste,fac repede un calcul,transport cu revopsit....sa vedem.oricum le am in vedere.ma intereseaza chiar obsedeaza acest model,sau cele asemanatoare,gen baracuda,rondell,oz,etc.o seara placuta.

daca aurii nu sunt ok mai am unele verzi (vezi poze atasate)... :pardon:

sau contracost iti pot face miezul orice culoare doresti... :thumbsup:

...

Edited by zeky

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.