Jump to content

interior e92

crtir

Recommended Posts

Salutare !

O cunostinta de a mea ar fi interesata de achizitionarea unui model seria 3 coupe e92.Dar isi doreste sa aiba piele si obligatoriu un interior complet bej inclusiv volanul.Eu din cate am observat,la seria 3 si 5 nu poti gasi volan si bord bej(partea superioara),in nuanta ca si scaunele si interiorul usilor,ci doar negru.Este corecta presupunerea mea sau exista totusi modele cu un astfel de interior integral bej ?

Salutare !

O cunostinta de a mea ar fi interesata de achizitionarea unui model seria 3 coupe e92.Dar isi doreste sa aiba piele si obligatoriu un interior complet bej inclusiv volanul.Eu din cate am observat,la seria 3 si 5 nu poti gasi volan si bord bej(partea superioara),in nuanta ca si scaunele si interiorul usilor,ci doar negru.Este corecta presupunerea mea sau exista totusi modele cu un astfel de interior integral bej ?

Sau isi retapiteaza volanul, ori isi cumpara FIAT 500 (are si volan alb!!). Daca iti iei BMW ca are/nu are volan colorat, chiar e un fel de ..."orzul e gaste"!

Persoana in cauza e femeie si o intereseaza mai putin performantele.Vrea comfort si un interior luxos integral bej.Plus ca linia CLS-ului o incanta tare mult.De asemenea ii place si e92-ul,de aceea era o varianta de luat in calcul, dar daca nu exista cu interior complet bej ramane ca optiune CLS.

Volan bej am vazut pe e65 dar nu e in calcul achizitia acestui model.

CLS si E92. Nici o legatura.

Sau ba da. Dorinta de a epata.

Daca-i scumpa si cu volan din piele de cangur, poate sa fie si bicicleta, dubita sau chiar tractor.

Cred ca fiecare are dreptul sa-si cumpere ce masina ii place daca are aceasta posibilitate.Discutia incepe sa devieze spre ceva mai putin constructiv,nu are sens sa intram in polemici,asadar as dori ca un moderator sa inchida acest topic.

Si ce este asa greu??? e92 sh e fffff greu sa gasesti cum doreste dansa, deci ramane varianta Mercedes.... Normal daca il cumperi de nou (leasing/rate/etc) numai ai astfel de probleme!

Dar CLS nu este echivalentul unui serie 3.

Edited by bobytzah

• 3 weeks later...

si eu am interiorul bej la e92 ... si pana acum ma lovesc de urmatoarele probleme :

1. pa pa blugi inchisi

2. cand urci in masina, mare grija sa nu ai capse pe blugi, pe fund ca risti sa zgarii laterala scaunului.

3. totul se murdareste usor :)

Stai cu carpulite, pensulite, servetele umede peste tot ...

dar e foarte placuta culoarea :)