Jump to content

Ati avut probleme cu BMW-uri noi?

fbdcnt

Ati avut probleme cu BMW-uri noi sau cunoasteti direct de la sursa astfel de probleme?  

47 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Si apropos de Nissan... Volanul de piele, s-a exfoliat si incretit dupa 13.000 km. Am facut cerere de garantie si mi-a fost refuzata pe motiv: "elemente exterioare au fost de vina". Si nu s-a uitat nimeni la el. Asta inca nu s-a terminat... Inca ma mai cert cu ei. LUATI NISSAN!

La Accord nu e in manual sa nu pui inghetata pe bord?!? Ca la BMW este si n-am tinut-o acolo...

154206[/snapback]

Deja o dai de gard, devii comic :blink:

Fii atent, cand am configurat e90-le, l-am configurat pe masura posibilitatilor mele financiare, logic? N-am ales Navi, jante 17" si car kit pentru ca as fi depasit posibilitatile mele financiare. Deci pretul de 35.000 cip a fost pe masura mea. Te rog sa nu-ti bati joc de mine doar pt ca tu ai bani mai multi ca mine.

Dar de o Toyota la care la 120 000 km in 2 ani s-au schimbat doar 2 amortizoare pe fata si alea inainte sa iasa din garantie la 100 000km.Nici o bataie , nici o problema.Totul functioneaza ca si atunci cand era noua.Si daca ai sti prin ce drumuri a umblat masina aia .Nici cu piciorul nu te incumeti sa calci prin gropile alea.Dar luati Bmw, sa schimbati placute de frana la 30 000 cu discuri cu tot , brate la fel , bucse , etc.Nu ne poti demonstra cat de fiabil e Bmw pt ca nu e fiabil.Poate doar motorul .Dar in rest apar o groaza de probleme adiacente pe langa motor.Si lipsa de interes a mecanicilor din Ro de la AB sunt sarea si piperul la problemele astea care dincolo , in Europa, poate nu mai par asa de enervante.

[...]

Te rog sa nu-ti bati joc de mine doar pt ca tu ai bani mai multi ca mine.

154210[/snapback]

Asta n-am facut-o, nu stiu de unde ai dedus tu asa ceva. Nu cred ca am mai multi bani decat tine si nici n-am presupus. La telefon, mi-ai spus ca la aceleasi dotari, Accord e mult mai ieftin. 21.000 CIP daca nu ma insel. Daca era cu aceleasi dotari E90 la 21.000 CIP, mai stateai pe ganduri, relativ la ce sa alegi?

Dar de o Toyota la care la 120 000 km in 2 ani s-au schimbat doar 2 amortizoare pe fata si alea inainte sa iasa din garantie la 100 000km.Nici o bataie , nici o problema.Totul functioneaza ca si atunci cand era noua.Si daca ai sti prin ce drumuri a umblat masina aia .Nici cu piciorul nu te incumeti sa calci prin gropile alea.Dar luati Bmw, sa schimbati placute de frana la 30 000 cu discuri cu tot , brate la fel , bucse , etc.Nu ne poti demonstra cat de fiabil e Bmw pt ca nu e fiabil.Poate doar motorul .Dar in rest apar o groaza de probleme adiacente pe langa motor.Si lipsa de interes a mecanicilor din Ro de la AB sunt sarea si piperul la problemele astea care dincolo , in Europa, poate nu mai par asa de enervante.

154211[/snapback]

Cosmin, fiecare cu parerea lui. Si atunci de ce ai luat BMW? Fie vorba intre noi, placutele de frana si discurile sunt consumabile, nu cred ca vorbim de fiabilitate aici. Si nu cred ca poti compara suspensia unui off-roader veritabil cu un soft-road cu veleitati de sosea reale cum e X3. Parerea mea.

LE: e ca si cum ai spune ca la M5 se tocesc anvelopele foarte repede, fata de Avensis. CLAR! Sunt scopuri diferite, anvelope diferite. Unele se tocesc mai repede, pentru ca au alt scop in viata.

Bmw am luat pt sportivitate , pt ca are o imagine de marca buna , pt ca am mai avut un Bmw inainte si mi-a placut ca si masina ,stiam ca nu e o masina usor de intretinut, chiar daca am avut unele probleme cu el , dar avea deja 10 ani si era normal sa apara unele probleme.X3 am considerat ca e o masina tinereasca si e exact ceea ce imi trebuie.Si asta consider si acum: garda la sol 20cm , 4x4 permanent .totusi nu il consider o masina fiabila.Adica imi pare destul de fragil pt drumurile din Romania.La fel orice Bmw.Deocamdata am 23500 km facuti din mai si nici o problema.sper sa reziste tot asa. Daca am avea drumuri bune Bmw ar fi masina perfecta.Si totusi si Toyota la o revizie tot in jur de 300 euro mananca cu toate consumabilele.

In topicul ala se radea, aici se incruciseaza spade.

Ma rog, cum crezi tu, dar se fac catalogari in functie de ce isi permite fiecare. Urmeaza sa imi spui sa tac ca doar o Alfa Romeo imi pot permite ....

154217[/snapback]

Ideea e ca eu imi pot permite si un e90, orice ar zice gurile rele :blink: dar nu-l mai vreau din motive susmentionate.

In topicul ala se radea, aici se incruciseaza spade.

Ma rog, cum crezi tu, dar se fac catalogari in functie de ce isi permite fiecare. Urmeaza sa imi spui sa tac ca doar o Alfa Romeo imi pot permite ....

154217[/snapback]

Aiurea. Nu s-au facut comentarii de genul a cum insinuezi tu si cum a inteles gresit Cyborg. Nici n-am pomenit deloc Alfa, in mod expres sa nu se interpreteze.

Si acolo se incrucisau spade si unii radeau si aici la fel. Doar ca aici vorbim de BMW, acolo nu prea.

Bmw am luat pt sportivitate , pt ca are o imagine de marca buna , pt ca am mai avut un Bmw inainte si mi-a placut ca si masina ,stiam ca nu e o masina usor de intretinut, chiar daca am avut unele probleme cu el , dar avea deja 10 ani si era normal sa apara unele probleme.X3 am considerat ca e o masina tinereasca si e exact ceea ce imi trebuie.Si asta consider si acum: garda la sol 20cm , 4x4 permanent .totusi  nu il consider o masina fiabila.Adica imi pare destul de fragil pt drumurile din Romania.La fel orice Bmw.Deocamdata am 23500 km facuti din mai si nici o problema.sper sa reziste tot asa. Daca am avea drumuri bune Bmw ar fi masina perfecta.Si totusi si Toyota la o revizie tot in jur de 300 euro mananca cu toate consumabilele.

154218[/snapback]

Si eu am BMW si nu ma plang de el. N-a avut probleme mari tinand cont de varsta lui. Dar ma ingrozesc cand aud ce se intampla la modelele noi si mi-e frica sa arunc banii pe geam.

Si pentru cei care cred ca Mercedes e un fel de tanc care nu se strica niciodata...

http://www.youtube.com/watch?v=4fQCwDiO3hc

Toate se strica. Toate au probleme. Nu cred ca BMW are mai multe decat Mercedes sau Audi. Nu cred ca Toyota face masini care nu se strica niciodata, am si exemple.

154099[/snapback]

Filmul e un "lung metraj" ???

Doruleeee!!! Ai dat o scanteie si te-ai sutit? Come back, ca ma mananca astea :blink:

154223[/snapback]

Lasa ca tu iti iei Accord si Doru isi ia Porsche. Si atunci o sa putem compara mai bine. Si tot atunci o sa va povestesc de un Cayenne si problemele care l-au tinut de nou 4 luni la Porsche Romania si de un 911 care lovit usor, nu s-a mai reparat niciodata. Pacat, ca de Accord n-am nimic in tolba...

da mai Cyborg.Dar orice model nou are garantie.Daca e sa fie ceva probleme de fabrica le descoperi sigur in 2 ani.

154222[/snapback]

Corect, as putea sa ma consolez cu asta, dar stiu ca in caz de probleme voi pierde foarte mult timp prin service si e mare probabilitatea sa se defecteze ceva. Pe langa asta nu se va alege decat cu circ si scandal. De ex. mie odata mi-au facturat o conducta de frana, dar in loc sa mi-o inlocuiasca mi-au peticit-o pe aia veche. Nu aveam cum sa verific pt ca era sub unitatea de ASC. Aia a cedat bineinteles si am ramas fara frane in trafic. Am demontat-o la alt service si am vazut ca era cositorita. E destul de groasa? Nu mai vreau sa am treaba cu astea deloc.

Pacat, ca de Accord n-am nimic in tolba...

154225[/snapback]

Lasa ca daca imi iau unul si ti-o umplu :blink: Pana acum am cunoscut vr'o 15-20 de posesori, unuia ia picat bricheta, dar nu era suparat pt ca nu fumeaza, iar altul e suparat pt ca stergatorul a inceput sa-i lase o dara pe parbriz :)

P.S. Mai traim si mai vedem, noi sa fim sanatosi.

Edited by cyborg

Eu m-am plans de multe ori aici ca am schimbat mult mai multe decat aveam voie sa schimb la o masina de atatia bani si de o asa marca renumita.Dar supararea mea provine din faptul ca am schimbat multe (cu bani multi) la putini km. M-am luat de par ca am schimbat injector si debitmetru la 30000 km, acum imi schimb coafura ca m-a lasat webasto la 40000km, dar nu pot sa nu iau in considerare faptul ca, in raport cu timpul de cand o am cheltuielile sunt aproape corecte.Iar cand mai aud ca masini ca a mea au aproape 500000 km si sunt in stare de functionare, nu mai pot spune decat ca poate a mea este exceptia care confirma regula.

Supararea mea se datoreaza in mare parte service-urilor si mai ales modului cum au inteles sa trateze un client(cate cafele am baut eu asteptand la service cand venea cate un "brand" si sarea randul...si cate piese din masina mea si-au gasit alt adapost doar pt ca port fusta....)De cand am mecanicul masinii si sunt multumita de el m-am mai calmat.

Iar daca mai pun in balanta istoricul masinilor familiei...masina mea e ff buna :blink: :

Alfa Romeo 166 cu motor de 3000 probleme mari la 2000 km, mercedes (a trebuit reparat in germania, in Romania nu s-a putut!)probleme la motor la 50000km...

Lasa ca daca imi iau unul si ti-o umplu :blink: Pana acum am cunoscut vr'o 15-20 de posesori, unuia ia picat bricheta, dar nu era suparat pt ca nu fumeaza, iar altul e suparat pt ca stergatorul a inceput sa-i lase o dara pe parbriz :)

P.S. Mai traim si mai vedem, noi sa fim sanatosi.

154229[/snapback]

Ce lume idilica cea a posesorilor de acord. Poate ca era un melc pe stergator...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.