Jump to content

Ati avut probleme cu BMW-uri noi?

fbdcnt

Ati avut probleme cu BMW-uri noi sau cunoasteti direct de la sursa astfel de probleme?  

47 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Am votat initial la punctul 1 inainte sa fie modificat poll-ul.Am avut o problema cu E83 cu privire la plafon si s-a rezolvat in 30 minute.Deci eu zic ca e o pb minora.Rog sa se adauge un vot la "am avut probleme minore".[...]

154176[/snapback]

Pai nu asta e optiunea care am adaugat-o?!?

Eu spun ca mult mai sofisticat...

154175[/snapback]

Eu nu spun, pt ca am studiat Accord-ul cu lupa si am vazut sofisticaciuni :blink: cum are BMW - Vanos si Valvetronic, dar sub alte denumiri, ASC si DSC la fel cu alt nume, am vazut si chestii pe care nu le-am vazut la e90 - Navi cu Touch Screen si comanda vocala, Hand Free cu comanda vocala, comanda Cimatronic cu Touch Screen. Si sunt sigur ca Lexusul e peste Accord.

Eu nu spun, pt ca am studiat Accord-ul cu lupa si am vazut sofisticaciuni  :blink: cum are BMW - Vanos si Valvetronic, dar sub alte denumiri, ASC si DSC la fel cu alt nume, am vazut si chestii pe care nu le-am vazut la e90 - Navi cu Touch Screen si comanda vocala, Hand Free cu comanda vocala, comanda Cimatronic cu Touch Screen. Si sunt sigur ca Lexusul e peste Accord.

154180[/snapback]

Sunt convins ca glumesti. Sigur ca are si E90, si mult mai sofisticate si comanda vocala si climatronic... Cat despre touch screen, e foarte discutabil. Dupa ce o sa vezi cum arata ecranul manjit de degete, o sa-ti treaca, in plus pozitia e mult mai buna la ecran in E90.

Despre motoare, nu te contrazic, pentru ca Honda sunt motoristi foarte buni, la un nivel comparabil cu BMW.

La Toyota Landcruiser am navi cu touch screen , Cd , Tape , Radio , Climatizare cu touchscreen.Info despre masina , revizii etc.Acelasi sistem e si pe Lexus.Nu difera deloc amplasarea butoanelor.Ce e al japonezilor e al japonezilor.Noi de ce nu avem telefoane de 10megapixeli ? :blink:

pai nu am nimic cu optiunea ta.E ok.Lipsea din poll-ul initial.Eu spuneam sa mai pui un vot la optinea ce ai pus-o .Din partea mea.

154181[/snapback]

Exact asta am spus si eu si 330xi. Si si 330xi m-a rugat sa adaug un vot la optiunea adaugata de mine. Am adaugat si pentru tine si pentru el.

Cam 80% m-am sucit pentru un Accord. Microbul BMW inca ma tine 20%.

154183[/snapback]

Eu spun ca la un asa procent zdrobitor sa nu te mai chinui. Alege Accord si fie inveti minte, fie vei fi fericit cu alegerea. Nu mai sta pe ganduri!

Eu totusi cred ca pretul e cel care inclina balanta. Cu parere de rau, dar din ce am discutat la telefon cu tine, cred ca multi sunt suparati, ca ar vrea BMW dar e putin mai scump si ajung sa vorbeasca de fiabilitate pentru a-si menaja psihicul. E normal asta. Asa ca te rog eu, cumpara Accord.

Sunt convins ca glumesti. Sigur ca are si E90, si mult mai sofisticate si comanda vocala si climatronic... Cat despre touch screen, e foarte discutabil. Dupa ce o sa vezi cum arata ecranul manjit de degete, o sa-ti treaca, in plus pozitia e mult mai buna la ecran in E90.

Despre motoare, nu te contrazic, pentru ca Honda sunt motoristi foarte buni, la un nivel comparabil cu BMW.

154184[/snapback]

Pai ecranul de la e90 ca sa-l atingi ar trebui sa te ridici din mers de pe scaun. Chiar dc are e90 optiunile respective ideea e ca si alte marci au si tot reusesc sa fie mai fiabile.

cred ca si prima intrebare e pusa destul de gresit.Cred ca toti cunoastem persoane care au avut probleme.Toti stim ca Zixx a avut probleme cu masina de exemplu.Asta ar trebui sa ne faca sa votam pct 1 ?

Edit: totusi nu cunoastem personal toti problema masinii respective.Doar din auzite

Edited by Cosminbad

Dar nu mai sofisticat decat Camry sau Lexus care sunt in top :blink:

154174[/snapback]

Comparatia cu Lexus mai treca mearga....dar Camry?...te-ai urcat vreodata int-o Camry?....brrrrrr....si acum i-mi vine rau....urat interior...poate sa fie garantia 10 ani...si sa-mi dea si una de rezerva...nu-mi trebuie...

Cu parere de rau, dar din ce am discutat la telefon cu tine, cred ca multi sunt suparati, ca ar vrea BMW dar e putin mai scump si ajung sa vorbeasca de fiabilitate pentru a-si menaja psihicul. E normal asta. Asa ca te rog eu, cumpara Accord.

154187[/snapback]

Hehe, aveam dosarul de leasing deja aprobat pentru e90. Iar Doru cred ca are posibilitati financiare mai mare decat eu cu tine impreuna si tot s-a sucit :blink:

Parerea mea e mai veche, exprimata aici. Si incetati cearta asta prosteasca, sintem oameni maturi si civilizati, hai sa ramanem in limitele luptei de idei. :blink:

P.S. N-am avut BMW nou, o sa revin cu votul cand o sa-mi permit unul :)

Comparatia cu Lexus mai treca mearga....dar Camry?...te-ai urcat vreodata int-o Camry?....brrrrrr....si acum i-mi vine rau....urat interior...poate sa fie garantia 10 ani...si sa-mi dea si una de rezerva...nu-mi trebuie...

154190[/snapback]

N-am urcat si sunt convins ca ai dreptate. Dar vorbeam doar de fiabilitate.

P.S. Apropos, nici Accord-u' nu e foarte stralucit la interior :blink: mai are mult pana la un BMW.

Edited by cyborg

N-am urcat si sunt convins ca ai dreptate. Dar vorbeam doar de fiabilitate.

P.S. Apropos, nici Accord-u' nu e foarte stralucit la interior :blink: mai are mult pana la un BMW.

154194[/snapback]

Parera mea e ca nu prea vorbim despre fiabilitate...incepem sa vorbim dar ne pierdem in a discuta despre problemele din service-uri...fiecare dintre noi ( ...stim cu totii ce probleme ai avut la Contempo...si nu esti singurul...) am avut probleme mai mari sau mai mici in service-ul franciza BMW...e normal sa ai un cui impotriva lor...a francizei BMW in Romanika...mama lor de hoti...

Romulus nu te mai ambala, ca nu vreau sa ma cert cu tine. Renunt la BMW nu pentru ca ma costa prea scump masina in sine, renunt pentru ca dau prea multi bani pentru fiabilitatea proasta, service-ul de kkt si garantia mica (2 ani). In cazul in care iau o masina mai iefina, am decis cumpar si o motocicleta noua la primavara, inca 9.000 CIP, so economia facuta se reduce la 0 :blink:

Pai ecranul de la e90 ca sa-l atingi ar trebui sa te ridici din mers de pe scaun. Chiar dc are e90 optiunile respective ideea e ca si alte marci au si tot reusesc sa fie mai fiabile.

154188[/snapback]

Corect. Eu vorbeam de cum il vezi, aia e functia lui principala. La Accord e pus prost si va fi manjit de degete oricum. Are loc de carpa de sters repede ecranul?

Si Nissan-ul meu are acelasi sistem de Keyless Entry ca si Nissan Murano sau Infiniti FX45. Si stii ceva? E de joaca comparat cu cele de la BMW. Asta ca un exemplu. Si la Nissan am ajuns odata acasa, de la un supermarket cu portbagajul plin si n-am putut deschide portbagajul, ca incuietoarea electronica, avea un recall si desi am mers anterior cu ea in service, au spus ca daca merge nu e nevoie schimbata. Dar n-a mers tocmai cand aveam cumparaturile acolo. Si era vineri seara si la Nissan, de vineri de la ora 16:00 pana luni la ora 9:00 nu e nimeni.

Vrei sa afli cum a fost carnea congelata cand am deschis portbagajul? Rahat de marca, rahat de service. Am o lista, FOARTE lunga cu probleme. Si o am documentata, cu plangeri la Vocea Clientului si amenintari ca pun masina cu o pancarta in fata sediului.

Doar cumpara tu Infiniti si o sa afli ce Renault au aia in spate. Sau Accord si o sa afli ce mic producator e Honda si cum o piesa de schimb la un accident minor dureaza 70 de zile, in loc de 3-4.

Si apoi vino sa vorbim de fiabilitate.

Romulus nu te mai ambala, ca nu vreau sa ma cert cu tine. Renunt la BMW nu pentru ca ma costa prea scump masina in sine, renunt pentru ca dau prea multi bani pentru fiabilitatea proasta, service-ul de kkt si garantia mica (2 ani). In cazul in care iau o masina mai iefina, am decis cumpar si o motocicleta noua la primavara, inca 9.000 CIP, so economia facuta se reduce la 0 :blink:

154197[/snapback]

Am spus eu bine, pretul bata-l vina... Si pentru psihic, citim rapoarte de fiabilitate... :)

IA ACCORD! TE ROG!

si cum o piesa de schimb la un accident minor dureaza 70 de zile, in loc de 3-4.

Si apoi vino sa vorbim de fiabilitate.

154199[/snapback]

7 zile mai nou :) ca la AB. S-a schimbat importatorul recent si se aduc din Grecia, nu de la mama lor.

Noroc ca n-ai avut vr'o inghetata pe bord cand ti s-a incuiat e60-le :) :blink:

7 zile mai nou :blink: ca la AB. S-a schimbat importatorul recent si se aduc din Grecia, nu de la mama lor.

[...]

154201[/snapback]

La Bavaria, majoritatea mi-au venit in 3 zile. O sa afli tu cat de departe e Japonia cand nu vor avea aia din Grecia pe stoc ceva... Si o sa afli ce frumos este sa nu ai cu cine sa te certi. Si ce frumos mint cei de la vanzari...

IA ACCORD! Putem incheia? Chiar mi-ar parea rau sa nu-l iei, acum cand m-ai convins si pe mine ca e masina potrivita pentru tine. :)

esti rautacios

edit:deja s-a transformat in altceva topicul asta.E clar ca daca avem o pasiune pt marca Bmw nu o sa ne schimbe pasiunea cativa mecanici dintr-un service.Incet incet or sa se indrepte si lucrurile aici.Cu garantia BMW nici eu nu sunt de acord.Macar sa acorde posibilitatea unei extinderi de garantie.

Edited by Cosminbad

Ce pret, mah? Fa un calcul, matematica de clasa I. Iau e90 si raman cu motoreta pe care o am, sau iau o masina si o motoreta noua. Acceasi bani sunt la mijloc.

154202[/snapback]

Cum spui tu. Mie-mi pare ca e vorba de o masina la pret de alta masina plus o motocicleta. Daca pretul la masini ar fi egal, nu ai lua in calcul Accord.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.