Jump to content

Montare volan 3 spite

ral

Recommended Posts

Salutare,imi poate spune cineva daca trebuie facute ceva modificari ca sa montez volanul din poza 2,eu avandu-l acum pe cel din prima poza?In wekend as vrea sa-l montez si nu vreau sa-mi prind urechile.Dubiile mele sunt la claxon.Multumesc

se potriveste totul . asa ca sa nu iti faci griji ca nu ar merge :)

eu nu as fi asa sigur

volanul care il ai tu pe masina acum nu are airbag deci nici folie,comanda claxonului se face cu ajutorul unui carbune care este prins pe coloana de volan si aluneca pe un inel din spatele volanului,celalalt are airbag deci si folie si toate comenzile se fac prin ea,deci nu este plug&play,se poate face modificarea simplu dar trebuie sa inlocuiesti plasticul de pe coloana care tine manetele de semnal si stergatoare cu unul care este pt tipul de volan pe care vrei sa-l montezi ,si treaba cu claxonul se rezolva relativ usor cu ceva cunostinte de electrica,

bafta la lucru

eu nu as fi asa sigur

volanul care il ai tu pe masina acum nu are airbag deci nici folie,comanda claxonului se face cu ajutorul unui carbune care este prins pe coloana de volan si aluneca pe un inel din spatele volanului,celalalt are airbag deci si folie si toate comenzile se fac prin ea,deci nu este plug&play,se poate face modificarea simplu dar trebuie sa inlocuiesti plasticul de pe coloana care tine manetele de semnal si stergatoare cu unul care este pt tipul de volan pe care vrei sa-l montezi ,si treaba cu claxonul se rezolva relativ usor cu ceva cunostinte de electrica,

bafta la lucru

Airbagul nu ma intreseaza,pt.ca nu vreau sa-l conectez.Doar clanxonul ma intereseaza.La care plastic de referi,punctul 3 de aici? http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA91&mospid=47437&btnr=32_0705&hg=32&fg=35

Volanul inca nu l-am cumparat,a ramas sa mi-l trimita maine prin fan curier,deci inca pot sa-i zic ce sa-mi mai trimita pe langa el.Mersi pt.info.

Edited by ral

Deci piesa 8 e pt.conecatarea airbagului sau a clanxonului?Fara piesa asta nu este nici o modalitatea sa-mi functioneze claxonul?Volanul mi-a fost trimis deja si nu am apucat sa-i zic si de piesa asta.Oricum vad ca nu e foarte scumpa,dar cred ca dureaza vreo 4 5 zile daca fac comanda,si eu voiam sa-l montez maine.

Deci piesa 8 e pt.conecatarea airbagului sau a clanxonului?Fara piesa asta nu este nici o modalitatea sa-mi functioneze claxonul?Volanul mi-a fost trimis deja si nu am apucat sa-i zic si de piesa asta.Oricum vad ca nu e foarte scumpa,dar cred ca dureaza vreo 4 5 zile daca fac comanda,si eu voiam sa-l montez maine.

cu ajutorul piesei respective se face zavorarea foliei din spatele volanului,poti incerca sa montezi si fara ea dar trebuie sa faci mici modificari,eu am facut asta si scartaia la miscarea volanului si am schimbat plasticul ala si sa rezolvat,incearca poate esti mai dibaci ca mine

cu ajutorul piesei respective se face zavorarea foliei din spatele volanului,poti incerca sa montezi si fara ea dar trebuie sa faci mici modificari,eu am facut asta si scartaia la miscarea volanului si am schimbat plasticul ala si sa rezolvat,incearca poate esti mai dibaci ca mine

Multumesc mult,pt ajutor.

• 1 year later...
Readuc putin topicul la viata pt ca am o nelamurire.Pana la urma am montat volanul in 3 spite,am schimbat si piesa 8,numai ca nu am stiut ca trebuie sa cumpar si piesa 12,piesa care opreste slip ringul sa se invarta odata cu volanul http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CD71&mospid=47439&btnr=32_0909&hg=32&fg=30 ,iar zilele trecute neavand acest opritor s-a rupt firul legat pt.clanxon.Maine vreau sa dau comanda de aceasta piesa,iar intrebarea mea este in ce pozitie trebuie asezat acest slip ring,plasticul incercuit in poza unde treb.pozitionat inainte de a pune volanul pe masina?Multumesc