Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

problema navi 16/9

aditzzaa

Recommended Posts

Masina in cauza un E39 a stat in service o perioada pentru diverse schimburi timp in care borna de la baterie a fost scoasa. La sfarsit cand a fost reconectata si am plecat cu ea afisajul de pe navi este complet schimbat adica pare un soft mult mai inapoiat si mai sec si in plus nu mai apare optiune de navigatie. Mai mult, dupa ce am plecat la vreo 20 min s-a intrerupt si sonorul si de atunci nu si-a mai revenit. Nu mai merge nici functia rotitei din stanga care apasata stinge becul respectiv si activand functia mute..nici restul butoanelor decat rotita din dreata, putand astfel sa intru pe TV sau pe comp bord.

Mentionez ca la unele denivelari/gropite parca ar da sa se auda ceva in boxe..ca si cum nu ar face contact bine.

Astept o idee daca a mai aparut aceasta problema. Ms

am scos zilele astea borna de la baterie si surprinzator si-a revenit sunetul.. apoi astazi iar nu mai mergea si iar dupa scoaterea bornei a luat-o. intrebarea e asa face el cand e pe duca? daca e dus modului radio nu ar trebui sa nu-si mai revina deloc?

in schimb pentru modulul navi inca nu am gasit niciun schepsis. totusi.. mi-e greu sa cred ca s-ar fi putut duce amandoua pur si simplu stand degeaba in service si nu s-au dus de 6ani de cand merg eu

update la problem: dupa ce am scos borna a mers o perioada.. apoi s-a intrerupt.. si de atunci nu am mai scos borna insa am observat ca odata si-a revenit singur iar de cele mai multe ori mai razbeste 2-3 sec de sunet.. ma gandesc totusi poate e vreun contact ceva imperfect.. daca ar fi dus modulul cred ca nu ar mai misca nimic

Salut! Problema cu modulul e sunet poate fi de la un schimb cu un modul care are un contact imperfect intern - sunt cazuri destul de dese la modulele de sunet BM24 care au o mufa mai "speciala" si care se poate strica la demontaj!

Navigatia ti-a aparut intre timp?

Cea mai simpla solutie este sa probezi pe o alta masina ambele module!

Daca ai drum prin Pitesti te pot ajuta cu placere! Bafta!

Edited by manole2000

navigatia nu a aparut. am fost insa azi la un electrician.. a demontat modulul si l-a curatat putin inauntru. el spune ca de obicei ajunge cumva apa la ele sau se face condens si de-asta mai cedeaza. apoi cu el desfacut l-am incercat pe masina si surpriza.. mergea perfect. apoi insa dupe ce l-a remontat in cutia de origine si l-am fixat pe masina iar nu a mers si din cauza ca ma grabeam la servici nu am stat sa il dea jos din nou

ideea e ca weekendu asta ajung la craiova iar duminica la intoarcere as putea opri putin la pitesti daca spui ca m-ai putea ajuta. lasa-mi un nr ceva.

ms

navigatia nu a aparut. am fost insa azi la un electrician.. a demontat modulul si l-a curatat putin inauntru. el spune ca de obicei ajunge cumva apa la ele sau se face condens si de-asta mai cedeaza. apoi cu el desfacut l-am incercat pe masina si surpriza.. mergea perfect. apoi insa dupe ce l-a remontat in cutia de origine si l-am fixat pe masina iar nu a mers si din cauza ca ma grabeam la servici nu am stat sa il dea jos din nou

ideea e ca weekendu asta ajung la craiova iar duminica la intoarcere as putea opri putin la pitesti daca spui ca m-ai putea ajuta. lasa-mi un nr ceva.

ms

0745178883