Jump to content

Accident mortal la Bixad Satu-Mare 2011

UNU!

Recommended Posts

Nu am priceput nimic. Ce s-a intamplat, de ce, din vina cui.

Scopul acestei sectiuni este:

- sa invatam ce sa nu facem

- sa invatam sa evitam astfel de catastrofe pe cat posibil

- sa vedem ce se poate intampla daca ne manca talpa sau daca bem,daca facem pe vitejii etc.

Din ce este aratat acolo, nu se intelege nimic...

Nu am priceput nimic. Ce s-a intamplat, de ce, din vina cui.

Scopul acestei sectiuni este:

- sa invatam ce sa nu facem

- sa invatam sa evitam astfel de catastrofe pe cat posibil

- sa vedem ce se poate intampla daca ne manca talpa sau daca bem,daca facem pe vitejii etc.

Din ce este aratat acolo, nu se intelege nimic...

Cel putin atata se intelege, clar ca i-a mancat talpa, doar nu sunt din plastelina masinile alea. Atat a fost explicata stirea. Dar scopul si l-a atins, te pune pe ganduri.

Eu inteleg ca esti moderator, dar ca moderator se asteapta mai multe de la tine decat de la un simplu user(cum erai inainte). Se asteapta sa fii si sa tratezi lucrurile obiectiv. Esti liber sa cauti pe net si sa completezi stirea.

@poiuyt: la atata a fost impactul, cred eu. Viteza sigur a avut mai mare.

Edited by Gearhead

Cel putin atata se intelege, clar ca i-a mancat talpa, doar nu sunt din plastelina masinile alea. Atat a fost explicata stirea. Dar scopul si l-a atins, te pune pe ganduri.

Eu inteleg ca esti moderator, dar ca moderator se asteapta mai multe de la tine decat de la un simplu user(cum erai inainte). Se asteapta sa fii si sa tratezi lucrurile obiectiv. Esti liber sa cauti pe net si sa completezi stirea.

@poiuyt: la atata a fost impactul, cred eu. Viteza sigur a avut mai mare.

Tocmai, ca am scris o mica lista cu ce ar trebui sa fie pe acest topic. Un simplu filmulet de pe youtube nu este suficient. Nu eu am postat stirea si nu, nu am mai multe date legat de acest accident. Daca stiam ceva linkuri sau date, le adaugam.

Legat de obiectivitate, lista mea invita la postarea de detalii pe acest topic sau pe viitoare topicuri. Altfel am putea pune sute de filmulete de pe youtube, cu masini facute praf din care nu se intelege nimic.

A nu se confuda obiectivitatea cu, cunoasterea absoluta. Rolul unui moderator nu este de a avea raspunsuri la toate sau de a da detalii despre orice, oracand, oriunde. Ci rolul unui moderator in acest caz este de a canaliza discutia spre ceva constructiv. Asta am si incercat sa fac.

Legat de obiectivitate, lista mea invita la postarea de detalii pe acest topic sau pe viitoare topicuri. Altfel am putea pune sute de filmulete de pe youtube, cu masini facute praf din care nu se intelege nimic.

A nu se confuda obiectivitatea cu, cunoasterea absoluta. Rolul unui moderator nu este de a avea raspunsuri la toate sau de a da detalii despre orice, oracand, oriunde. Ci rolul unui moderator in acest caz este de a canaliza discutia spre ceva constructiv. Asta am si incercat sa fac.

Am cautat si eu date despre stire, insa nu sunt. Totusi, nu e un accident oarecare, ci unul petrecut la noi in tara, recent.

Nicaieri nu am scris ca un moderator trebuie sa aiba raspunsuri la orice, insa ce vreau sa spun eu e ca te-a deranjat faptul ca topicul e fara sens, ca nu se intelege nimic, in conditiile in care se deschid multe alte topicuri(vezi: am montat cotiera de anglia si nu imi place si multe altele) si despre alea nu se zice nimic.

Multi nu isi dau seama cat de fragila poate fi o masina la viteze mari . Am vazut live un golf 5 intrand intr-un mini , nu avea mai mult de 30 km/h , radiator spart , far , capota , aripa , arata destul de sifonat .

• 2 months later...