Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

[Vand/Schimb] E36 318TDS touring

claudiuBWR

Recommended Posts

E36 318TDS touring fabricatie 01.1996 prima inmatriculare 02.1996

- unic proprietar in Romania ( imatriculata in noiembrie 2008 )

- 4 chei ( inclusiv cea de service - plastic )

- culoare negru metalizat

- clima automata ( digitala )

- gemuri electrice fata

- oglinzi electrice incazite

- jante 15" AC SCHNITER + jante de tabla cu capace originale BMW incaltate cu cauciucuri de iarna

- volan reglabil pe inaltime

- motor facut acum 40.000 km + schimbat toata directia fata si amortizoare SACHS spate

- itp valabil pana in 17.11.2012

- taxa de prima inmatriculare achitata personal de mine, deci la o viitoare vanzare nu o sa aveti probleme

pret 3.500 EURO

accept schimb cu E39 diesel + diferenta din partea mea ( daca este cazul ) nu mai mult de 1500 euro

prefer un e39 touring; dar nu refuz sedan

exclus masini inmatriculate Bulgaria, Italia , Spania, etc.

defecte :

bara spate a fost schimbata si revopsita ( dar iar necestita vopsire in urma a 2 baieti buni; asigur vopsirea celui care cumpara masina )

haionul spate a fost de asemenea revopsit

amortizorul dreapta fata a inceput sa dea semne de oboseala - posibil ca sa plece masina cu set amortizoare + flanse noi -

autoturismul poate fi vizionat/testat oricand in Bucuresti

• 2 weeks later...

Exact ... sheva este din Oradea si este mai mult ca si probabil ca n-o sa ajunga in Bucuresti doar sa se uit la masina. Imi pare rau :(

o sa increc sa fac niste poze , doar ca eu nu stau ok cu timpul

uite niste poze de cand am schimbat radiatorul si difuzorul de aer

Edited by claudiuBWR

masina a primt amortizoare fata noi BILSTEIN + flanse amortizoare noi LEMFORDER + kit protectie SACHS

pana la sfarsitul saptamanii o sa primeasca si schimbul de consumabile ( toate filtrele + ulei )

conorm regulamentului pretul scade la 3.150 euro

valabil 7 zile

L.E. am uitat sa precizez in primul post ca motorul este schimbat in cartea masinii

ofer fiscal in aceeasi zi

a gasit niste poze vechi prin calculator cu masina facute cu telefonul si nespalata :(

le atasez + cele cu lovitura pe care a suportat-o pisicul meu

Edited by claudiuBWR

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.