Jump to content

BMW 320D E90 - sfaturi

slefbb

Recommended Posts

in cartea masinii, unde anume scrie exact ce model e? 318 sau 320? si ce EURO este, unde e trecut?

Cere VIN-ul masinii si pe realoem poti vedea cu usurinta daca e 318 sau 320. Oricum daca nu te duce mintea sa verifici masina inainte sa o cumperi de 320 cand ea e 318 te numesti mare maestru... sincer.

Sistemul pe care merge Boldy e altul. El ca sa vanda masinile tre sa atraga oamenii la el intai, sa le vada. Pt asta foloseste poze photoshopate la greu si minciuni.

Daca ajungi pana la Cluj si iti place masina, dar vezi ca in loc de 320d, aia e 318d... Zici eh, asta e, o iau. El deja ti-a dat un semnal de cand a pus in anunt 150 de cai, asa ca daca iti ajungeau 150, inseamna ca nici cu 143 nu ti-e rau :))

Plus ca te mai imbarliga ca e acelasi motor si difera doar softul si pana la urma pleci cu ea.

Pe mine mai degraba m-ar preocupa problema Euro 4 vs Euro 5, sa nu iau teapa, decat 318d vs 320d.

Edited by kristal_madness

Pe mine mai degraba m-ar preocupa problema Euro 4 vs Euro 5, sa nu iau teapa, decat 318d vs 320d.

cred si eu :) cand diferenta intre cele doua e de peste 1000E

de asta intrebam, in actele de germania, unde anume vad ce EURO este

am gasit cam ce imi doresc, dar nu pot pleca acum dupa ea :(

link

Edited by slefbb

Bine, bagi motorina si mergem atunci :)

P.S. Daca n-ai cu cine/ce, desigur...sau daca vrei tot cu un E90 320d :) :)

hornetb multumesc de ajutor, dar vreau sa ma duc cu baiatul asta care face asta de ceva ani..si daca nu e ok asta pe care am gasit-o stie mai multe locuri unde pot gasi altceva. el vine zilele astea din germania..

oricum nu sunt foarte hotarat daca sa plec sau sa mai astept putin sa mai strang 2000-3000e si sa iau modelul cu facelift

Salutare tuturor. Si eu sunt in cautarea unui E90 320d si v-as ruga sa ma ajutati cu o informatie. Avand in vedere ca in 14.02.2012 sau in jurul acelei date o sa apara noua serie, cu cat credeti ca o sa scada preturile la un model 320d din 2005/2006 si dupa cat timp. Cand spun cat timp, ma refer la faptul ca multi nemti o sa dea vechile masini la schimb + diferenta sa cumpere noul model. MS

Salutare tuturor. Si eu sunt in cautarea unui E90 320d si v-as ruga sa ma ajutati cu o informatie. Avand in vedere ca in 14.02.2012 sau in jurul acelei date o sa apara noua serie, cu cat credeti ca o sa scada preturile la un model 320d din 2005/2006 si dupa cat timp. Cand spun cat timp, ma refer la faptul ca multi nemti o sa dea vechile masini la schimb + diferenta sa cumpere noul model. MS

Din pura curiozitate personala: trebuie sa ai si tu o parere personala. Tu la cat te astepti sa ajunga preturile si cam pe cand?

Avand in vedere ca pretul unui F30 va fi de 30000 euro de nou in varianta de baza si ca acum un E90 dotat cu facelift din 2010 e undeva la 22000 euro cu cat crezi ca vei lua o astfel de masina chiar daca va aparea modelul nou? Crezi ca vor scadea preturile peste noapte cu 5-6000 euro?

Din pura curiozitate personala: trebuie sa ai si tu o parere personala. Tu la cat te astepti sa ajunga preturile si cam pe cand?

Avand in vedere ca pretul unui F30 va fi de 30000 euro de nou in varianta de baza si ca acum un E90 dotat cu facelift din 2010 e undeva la 22000 euro cu cat crezi ca vei lua o astfel de masina chiar daca va aparea modelul nou? Crezi ca vor scadea preturile peste noapte cu 5-6000 euro?

Am intrebat aici pentru ca au mai fost cazuri, atat in 2005 cand a aparut e90-ul cat si in 2008 cand a aparut facelift-ul, iar eu in vremea aia nu eram interesat de vreo masina. Nu ma astept ca preturile sa scada peste noate cu 5-6k euro, dar cu siguranta o sa mai scada avand in vedere ca apare un nou model. Daca nu stii sau nu vrei sa raspunzi mai bine te abtii.

3 - perdeluta electrica luneta 5 - eliminare functie start/stop

multumesc de raspuns. chiar nu stiam!

Sfat: daca nu circulati cu masina mai mult de 20.000km pe an NU va luati diesel ;). Vorbesc din experienta: prima masina a fost benzina, actuala diesel, urmatoarea va fi cu siguranta benzina

dezvolta/argumenteaza ce ai spus mai sus te rog!

Edited by slefbb

Sfat: daca nu circulati cu masina mai mult de 20.000km pe an NU va luati diesel ;). Vorbesc din experienta: prima masina a fost benzina, actuala diesel, urmatoarea va fi cu siguranta benzina

Eu merg cu masina maxim 10.000 km/an si nu simt nevoia sa trec pe benzina si cu siguranta urmatoarea masina va fi tot BMW diesel.In 60.000 km nu am avut nici o problema la motor , de ce sa trec pe un consum mai mare ?

Cu diesel ai consum mediu de 7% deci 1400 l motorina si cu benzina 11% deci 2200 l benzina pe 2 ani 20.000km, faci calculul si vezi ca sigur pe diesel se merge, preturile la combustibil creste in continuare azi s-a scumpit la omw din 5,63 in 5,67lei/l motorina cea mai ieftina...si tot asa. bafta Edited by tiger1

slefbb ai Pm.

Daca tot vi se pare asa ok dieselul mai adaugati costurile mai mari la revizii si posibilele defectiuni : injectoare, turbina, infundat DPF (la modelele mai noi) si o sa vedeti ca iesiti cam la fel cu benzina. Eu mi-am exprimat parerea personala si nu toti oamenii trebuie sa gandeasca la fel.

Si in plus, la o masina SH probabilitatea ca piesele mai sus enumerate sa cada este cu atat mai mare :angel:

Edited by dmnu