Jump to content

BMW 320D E90 - sfaturi

slefbb

Recommended Posts

cornelb, tu esti cunostinta veche si cum stiu ca nu e bine sa te pui cu prostii, te las in plata Domnului.

E bine ca slefbb a retinut ce era important, adica sa caste ochii la o masina SH. Mancatorii de ... nu ma intereseaza.

Ai grija cum vorbesti ca esti cam obraznic si s-ar putea sa te urechez, copil mic si necioplit ce esti :)

Eu ti-am spus doar ca te crezi mai destept decat esti, lucru dovedit de altfel si prin spusele tale, nu ti-am pocit numele si nici nu te-am facut prost, am fost subtil doar, facandu-te naiv. Revino-ti, te rog :)

Edited by hornetb

Intrebare:

Daca cumpar astazi din germania o masina, cat timp pot merge cu ea pana sa trebuiasca sa o inmatriculez in romania? 3 luni cumva, pe numere rosii de aici + cat sunt valabile numerele de germania?

Multumesc

Poti sa iei pe 5 zile minim, o luna si 3 luni sigur. Nu stiu daca si mai mult. Niste numere pe 3 luni costa cam 200...300 E.

Edited by hornetb

Nu stiu ce sa zic si cu tva-ul asta daca se mai scuteste sau nu pe firma, o cunostiinta si-a cumparat luna trecuta un e90 la care mi-a zis ca a platit pretul fara tva acolo , cumparand pe firma. Mai departe nu stiu ce sa zic...

TVA-ul nu e scutit,ci a fost deductibil pe firma.

Ceea ce intreba colegul se numeste taxare inversa.(vezi 571/2003,Cod Fiscal)Taxarea se poate face doar intre doua firme inregistrate in scopuri de TVA.Asta inseamna ca,cumperi masina de acolo cu pretul NET facturat si platesti TVA aferent sumei facturate aici in Ro.

Edited by CTS

am fost astazi prin targ (vitan) ca eram prin zona..

daca mai aveam vreo urma de indoiala, asta m-am convins:

era pliiinnn de samsari cu masini impecabile la 90 000 km extra mega super full (fara trapa,piele,xenon,etc) :(

trist.

pana la urma o sa plec in germania dupa masina. mai strang ceva banuti si o sa plec cu cineva(cunostinta) care a mai adus si cunoste destul de bine

am fost astazi prin targ (vitan) ca eram prin zona..

daca mai aveam vreo urma de indoiala, asta m-am convins:

era pliiinnn de samsari cu masini impecabile la 90 000 km extra mega super full (fara trapa,piele,xenon,etc) :(

trist.

pana la urma o sa plec in germania dupa masina. mai strang ceva banuti si o sa plec cu cineva(cunostinta) care a mai adus si cunoste destul de bine

vrei masina buna?vino cu 15.000 si iti dau eu masina buna.

Stiu eu un 325i e90 care merita. Are packet M, jante pe 18 bmw motorsport, scaune sport, partial piele, cutie manuala, scaune incalzite fata, parbriz atermic, oglinda interioara heliomata, cutie manuala, cd professional, clima automata, si are in jur de 111000 de km. Am vrut sa o iau eu, dar am alte prioritati acum. Pretul este in jur de 12500 de euro.

Stiu eu un 325i e90 care merita. Are packet M, jante pe 18 bmw motorsport, scaune sport, partial piele, cutie manuala, scaune incalzite fata, parbriz atermic, oglinda interioara heliomata, cutie manuala, cd professional, clima automata, si are in jur de 111000 de km. Am vrut sa o iau eu, dar am alte prioritati acum. Pretul este in jur de 12500 de euro.

Omul a zis ca vrea 320d. Cred ca stie el de ce vrea 320d. Si a zis ca vrea navi. Stie el de ce :) Plus ca 325i are, intr-un caz fericit, un consum de vreo 12 % :)

Eu am spus de 325i pt ca am avut si m-a uns pe suflet masina aia. Daca te gandesti la consum atunci e clar ca nu e masina potrivita. Iar mie mi-a placut si bordul fara navi. Parere subiectiva, bineinteles. :)

Pe mine 320d m-a uns pe suflet :) Parerea mea e ca masina pe care o ai...te unge pe suflet :)) Pai eu cel putin, ma gandesc, c-am facut 50 000 km/an :) Iar bordul fara navi, nu e urat, e horror :) Parerea mea, bineinteles :)

Eu nu cred ca masina pe care o ai te unge pe suflet. Am acum un Q7 cu care imi fac treaba, dar niciodata nu mi-a adus vreo satisfactie deosebita asa cum a facut acel 325i sau cayenne-ul turbo s pe care l-am avut de asemenea. :) Imi doresc o a doua masina care sa fie macar un coupe daca nu o decapotabila si neaparat BMW. Q7-le sa fie pt munte si pt iarna, iar Bmw-ul pt fun.

Eu nu cred ca masina pe care o ai te unge pe suflet. Am acum un Q7 cu care imi fac treaba, dar niciodata nu mi-a adus vreo satisfactie deosebita asa cum a facut acel 325i sau cayenne-ul turbo s pe care l-am avut de asemenea. :) Imi doresc o a doua masina care sa fie macar un coupe daca nu o decapotabila si neaparat BMW. Q7-le sa fie pt munte si pt iarna, iar Bmw-ul pt fun.

Depinde ce apreciezi la o masina,totusi spatiu,confort,materiale mai bune decat in q7 ai doar in F01 :rolleyes:

Pe mine 320d m-a uns pe suflet :) Parerea mea e ca masina pe care o ai...te unge pe suflet :)) Pai eu cel putin, ma gandesc, c-am facut 50 000 km/an :) Iar bordul fara navi, nu e urat, e horror :) Parerea mea, bineinteles :)

ba si aici incepi :p:P:P:P

de ce te iei tu de bordul la masinile ca a mea? =))

si ca sa spun si eu parerea mea....cum am spus-o pe fiecare topic in care s-a discutat despre asta....mai interesanta mi se pare rotita de la i-drive decat navi...de fapt pe navi nu dau 2 bani ;)

Stai linistit ca nimic nu e mai urat la E90 decat trimul GRI de la volan. Asa putem spune ca E90 fara volan M-Sport e foarte horror, nu horror. Dar bineinteles ca nu ne ia gura pe dinainte ca pe tine :)

Stai linistit ca nimic nu e mai urat la E90 decat trimul GRI de la volan. Asa putem spune ca E90 fara volan M-Sport e foarte horror, nu horror. Dar bineinteles ca nu ne ia gura pe dinainte ca pe tine :)

Eu consider ca volanul clasic, daca-i pot zice asa, e horror. Un volan sport, chiar si cu trim gri, mi se pare ok. Bine, fiecare cu gusturile sale. Acum, tu poate esti suparat ca nu ti-am raspuns la mesaj, si de asta zici ca ma ia gura pe dinainte. Hai ca incerc sa-ti raspund acum si poate n-o sa mai fii suparat, scuze :)