Jump to content

vand e39 530i M pack manual

brutus

Recommended Posts

Orice s-ar spune, masina arata foarte bine. Merita 8500e cu siguranta, problema este ca cei care au suma asta disponibila pentru achizitionarea unei masini se uita la cel mult 2.0d. Trebuie sa astepti cumparatorul care vrea exact masina ta, adica 3.0i, neagra cu navigatie etc. :thumbsup:

multumesc pentru aprecieri :drinks: deja ma simteam incoltit de marea majoritate care... :download:

asta este tara in care traim si veniturile pe care le avem :)

eu vreau sa o schimb cu un LCI tot 530 i sau 525 i in functie ce gasesc, neaparat neagra cu trapa in rest nu ma intereseaza nimic altceva :)

Si eu ma confrunt cu aceeasi problema, incerc sa vand un 325ci. Am primit numeroase telefoane cu oferte de schimb, incepand de la Logan 1.4 si terminand cu 745i. Pur si simplu nu se cauta motoarele pe benzina, majoritatea oamenilor doresc diesel si maxim 2.0. Ai masina pe autovit?

dupa cum bine se vede este fara pachet M din fabrica (....)

Asta voiam sa aud. :) E o masina tare frumoasa, acum cateva luni voiam sa-mi iau si eu una si-am cautat 530 pe benzina si manuala, insa era greu de gasit asa ceva.

Spor la vanzare!

genul asta de proprietari il cunosc f bine. se dau mari iubitori de masinile lor, ca investesc mii de euro in ele, dar se zgarcesc la piese de cativa zeci de euro. si vorbesti cu ei la tel, te pun pe drumuri - traversezi tara ca sa ajungi acolo si sa vezi o ragalie. si apoi celebra replica: "Da' ce vrei domne la banii astia, vreun Ferrari?"

nu. sub spoilerul fata ar trebui sa existe pe colturi niste scuturi negre care coboara vreo 3-4 cm. plus scutul mare de la motor, la el lipseste sau e pus dintr-ala pt masini non M Pack. daca te bagi sub masina aia o sa vezi o mare tiganie si o gramada de mizerie adunata in spoiler, pe la motor. nu vreau sa ma gandesc ce se aduna acolo iarna. si mai cred ca la fel de absente sunt la el si conducteel de aer care pleaca din spoiler si se duc la discurile de frana sa le raceasca.

de fapt acele scuturi nu sunt ieftine deloc. doar pe un colt costa 380 lei, cel mare din mijloc e vreo 600 lei, ca sa nu mai punem la socoteala si suportii de scut si grila mare de plastic din fata radiatoarelor care si astea difera la pachetul M. undeva pe la 600 de euro trebuia sa scoata din buzunar si apoi cand scria Pachet M nu se mai lua nimeni de el. Dar a preferat cu banii astia sa-si mai ia un set de jante. Esti pasionat, scoti banu'! Altfel... in lista de optiuni scrii M Pack 38%, fara PDC - si esti in grafic.

P.S. Poate nu ma iritam asa daca masina se fla la sectiunea "Masina mea", dar cand vinzi ceva si umbli cu cioara vopsita, meriti o mica taiere de elan.

Edited by bedwap
  • Like 1

brutus, n-ai vrea tu sa dai un copy/paste la ce mi-ai trimis pe privat? as da eu, dar mi-e ca voi fi sanctionat ca postez cuvinte vulgare :))

totusi ar merita, sa vada si posibilii cumparatori cu ce tanar manierat si de valoare ar putea avea de-a face. hai, curaj! :)

Edited by bedwap
  • Like 1

brutus, n-ai vrea tu sa dai un copy/paste la ce mi-ai trimis pe privat? as da eu, dar mi-e ca voi fi sanctionat ca postez cuvinte vulgare :))

totusi ar merita, sa vada si posibilii cumparatori cu ce tanar manierat si de valoare ar putea avea de-a face. hai, curaj! :)

posibilu cumparator ar fi interesat strict de masina nu de temperamentu meu ...incerc sa fiu cat se poate de civilizat dar cu de-ai ca tine nu ma pot abtine ....ce ti-am scris eu acolo se refera strict personal la tine asta este parerea mea despre tine si masina ta si am preferat sa o citesti numai tu, daca tu prefer sa pui intrebari in public eu prefer sa iti raspund in privat mi se pare mai elegant :)

mai am o curiozite bedwap tu cand ai cumparat masina ai intrebat propietaru daca are ceafa lata si daca poarta lant ?sau daca e interlop?:)))) aa chiar e cumva de la constanta masian ta ?:))) hai pune cateva poze cu masina ta aici sa facem si noi o camparatie scurta daca tot iti place galseava asta :)

si referitor la poze am sa desfac si motoru sa pozez cilindri sa se vada gradu de uzura , o sa pozez si in cutia de viteze in grup tot...

putem merge si pe incredere, masina nu are lipsuri care ar deranja utilizarea ei, intradevar ii lipsesc cateva accesorii care fac parte din pachetul M cum ar fi aparatorile cele de M, difuzoru ala de aer din bot care nu este de M traseele de frana exista,

daca vrea cineva sa o vada sunt dispus la orice verificare test ...si daca masina nu este ca in poze platesc dublu transportului pana la mine :)

nu am nimic de ascuns nici eu nici masina, este pe numele tataluli meu are toate taxele platite , fiscal, saptamana asta o sa schimb jantele cu cele de iarna, o sa revin cu poze :)

post-22843-0-49384500-1319913483_thumb.jpg am pus o poza orientativa cu lupele FX-r este foaret usor de facut si se merita din plin costa aproximativ 5 mil

uitasem sa spun ca reglajele de la faruri sunt noi le-am schimbat preventiv cand am desfacut pentru upgrade ...majoritatea farurilor de e39 lumineaza ca farul de bicicleta stim cu toti treaba asta ::blink:

post-22843-0-09329200-1319914302_thumb.jpg asta este o poze din service unde am revopsit capota si spoileru se vede in poza scutul masini, traseele de franare si cel de racire al alternatorului...

Edited by brutus

Aha, sa inteleg ca pe PM esti un birjar ordinar, dar totul este in regula cata vreme nu injuri in public.

Pe acest forum SUNT permise comentariile la sectiunea de MP.

Probabil ca in mintea ta, tu crezi ca injurand si jignind pe PM descurajezi comentariile negative pe topic.

Ei bine, te inseli. Nu sunt admise asemenea atitudini. Topicul se inchide 30 de zile.

LE: Topicul se inchide de tot, individul e un mitocan desavarsit. A fost suspendat defintiv.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.