Jump to content

Senzotul temperatuea exterioara

cosmyn13

Recommended Posts

nu direct. dar daca utilizezi AC pt relizara unei temperaturi de , sa zicem, 24 grade, sistemul va functiona fara a se opri in momentul atingerii temp dorite. functionarea neintrerupta a instalatiei de aer conditionat va avea o usoara influenta supra consumului.

daca inchizi ac-ul, nu este influentat cu nimic consumul.

Edited by cat

nu direct. dar daca utilizezi AC pt relizara unei temperaturi de , sa zicem, 24 grade, sistemul va functiona fara a se opri in momentul atingerii temp dorite. functionarea neintrerupta a instalatiei de aer conditionat va avea o usoara influenta supra consumului.

daca inchizi ac-ul, nu este influentat cu nimic consumul.

154878[/snapback]

Senzorul de temperatura exterioara decide cand temperatura din interior a ajuns la 24 de grade?

senzorul de temperatura exterioara este in bara fata si nu are absolut nici o legatura cu temperatura din interior...

154901[/snapback]

doar ca daca nu ai senzor.. probabil iti arata pe calculatoru masinii ca afara sunt grade cu -. in acest caz la vara sau cand vei avea nevoie de AC pt aer rece.. nu iti va baga decat cald :blink:

doar ca daca nu ai senzor.. probabil iti arata pe calculatoru masinii ca afara sunt grade cu -. in acest caz la vara sau cand vei avea nevoie de AC pt aer rece.. nu iti va baga decat cald :blink:

154958[/snapback]

Nici asta nu are legatura... pentru ce temperatura baga inauntru exista calculatorul de clima si panoul de comanda al climei...

Nu-i va indica corect temperatura pe OBC... va arata mereu ca afara sunt -30 de grade...

LE: Esti sigur ca nu ai acel senzor? Este vorba de un senzor aflat in bara din fata pe partea dreapta a masinii, in zona proiectoarelor... vezi ca exista o mufa care poate nu face contact acolo...

Edited by Apple

interesant. la mine nu mergea, baga aer cald. o fi sisteme diferite?

154981[/snapback]

asa a patit si tata la e39 , senzorul ne mai fiind , computeru indica -40 c (daca nu ma insel ) ,iar climatronicul mergea doar pe aer cald :blink: am mers asa pana la Oradea , vara :)

Nici asta nu are legatura... pentru ce temperatura baga inauntru exista calculatorul de clima si panoul de comanda al climei...

Nu-i va indica corect temperatura pe OBC... va arata mereu ca afara sunt -30 de grade...

LE: Esti sigur ca nu ai acel senzor? Este vorba de un senzor aflat in bara din fata pe partea dreapta a masinii, in zona proiectoarelor... vezi ca exista o mufa care poate nu face contact acolo...

154959[/snapback]

iti zic eu ... ca am avut eu pb cu senzoru .. si de multe ori imi arata -1 grad in vara... si pana nu trecea peste un grad nu baga aer rece.. asta pe e46 din 2001.. poate pe masinile mai veki nu o fi asa.. dar pe cele noi e sigur asa

Senzorul de temperatura exterioara...e numai un senzor pentru temperatura exterioara...la E34-urile mai ...in varsta, care au AC manual, acesti senzori sunt numai informativi...si pentru avertizare cand temperatura exterioara scade sub +3.5grade...avertisment de gheata pe sosea :blink:

senzorul de temperatura exterioara este in bara fata si nu are absolut nici o legatura cu temperatura din interior...

154901[/snapback]

Apple are dreptate, mie mi-a aratat -37 grade 3 ani si aerul a mers fara probleme.Ce este cel mai enervant piuitul acela cand pui contactul.