Jump to content

320i e46 are turbo?

wolfspeedd

Recommended Posts

Nu i mai atrageti atentia lasati l sa se simta bine in "lumea lui"...nu stiu de ce am impresia ca in lumea ta ai e46 compact..!?

Si ce daca am e46 compact? Ai cumva oamenii categorisiti dupa masini? Daca aveam e92 sau e60 aveai alta parere despre mine? Am un 325 din 2004 si e compact, da!

Nu stiu de ce am impresia ca ai un 318 d...

@Alex - Ai ramas frustrat de pe vremea cand inca nu-ti schimbasei motorul?? :D

@Mihai - Am gresit, e bine acum? Am reunoscut pentru ca altfel poate mai primeam un PM in care eram anuntat ca o sa primesc o corectie! :D

Edited by Alexxx

Eu oricum am renuntat de aproape un an sa mai postez pe forum (o fac foarte rar, gen un post la 5-6 luni doar pe topicuri in care mai ajut pe unul sau pe altul) tocmai pentru ca sunt 5-6 indivizi care se aduna ca mustele la ***** peste tot unde postez eu de ani de zile si nu se simt bine pana nu dau tot ce pot din ei! :D Pun pariu ca daca mai continui inca o zi doua polemica pe acest topic mai vine si Blue cu Ciupa si alianta e completa. Edited by Alexxx

Mi-e lene sa raspund la toti. Eu sunt singurul care a raspuns strict la ce intreaba initiatorul topicului. Modelele enumerate de el si repetate de mine nu au avut turbo. Sunt convins ca nu vroia sa cumpere nu stiu ce bmw din anii 70.

Restul sunt pe langa, mai ales darius_X care n-are nici o treaba.

@Roco-Mie imi place in lumea mea. Being you sucks! :)

Esti un adevarat pasionat fiindca ai stiut ca 2002tii nu are turbo. Multumit?

Cati stiau asta? e bine.

Nu are rost sa te agiti, ai afirmat probabil cu gandul la e36, e36, nu mai departe.

Bafta.

Pai normal ca bmw a fost printre primii ce au utilizat turbo la productia in masa

Asa e, dar invers :).

BMW a fost, pana de curand, unul dintre putinii producatori de masini sportive care s-au incapatinat sa nu utilizeze turbo in masinile de serie. Nici seria M nu avea turbo, deoarece BMW sustinea ca un motor aspirat are un feeling mai sportiv decat unul turbo.

Va multumesc tuturor celor care ati raspuns,in concluzie turbo au 335i si noul m5(f10).Modelele mai vechi stiu ca multi si-au pus kit turbo,mai mult ma interesa de la modelul e46 in sus daca au turbo ma refer din 2000 pana in prezent,topicul lam deschis pt ca poate sunt mai multi care au aceasta nelamurire si am zis sa intreb pe forumul dedicat bmw unde se stie aceste lucruri.