Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

530xd vs 530xi

waxxx

Recommended Posts

salut tuturor,

asa cum se vede si in denumirea topicului sunt interesat de diferentele in utilizare intre cele doua modele si ca sa fiu mai precis, de urmatoarele aspecte:

-diferente reale de consum urban/extraurban intre cele doua modele

-daca exista un minus semnificativ intre demarajul (intr-o depasire spre exemplu) pentru benzina comparativ cu dieselul care evident este ajutat in situatia unei depasiri mai "stranse" de cuplul net superior

-fiabilitate si intretinere (ma intereseaza la benzina in special pt ca diesel mai am una si cam stiu ce inseamna :) )

va adresez aceste intrebari deoarece urmaresc sa achizitionez una din cele doua variante ( nu sunt inca hotarat care) mai precis 530xd 235cp (2007-2008) sau 530xi 272cp (2007-2008) si avand in vedere diferenta mare de pret (4000-5000) ceruta pentru un diesel comparativ ca si dotari cu benzinara a carei poze le-am atasat si care ar ajunge undeva la aprox 19000 e.

p.s. intra in discutie doar cutie automata si un rulaj anual situat undeva intre 30.000-40.000 km si ca o rugaminte sa incercam sa ramanem la subiect si sa nu transformam topicul intr-o alta disputa interminabila benzina vs diesel (desi cam asta este pana la urma) :)

multumesc anticipat

post-48178-0-38810300-1316668202_thumb.jpg

post-48178-0-06946200-1316668219_thumb.jpg

post-48178-0-63910800-1316668232_thumb.jpg

am chiar fix tot un e60 :) si fix rwd .... vine iarna iar drumurile patriei vor fi iarasi pline de orice chestie alunecoasa care va cadea din cer si bineinteles va lua iarasi prin surprindere autoritatile basesciene care din nou ca si anii trecuti cred ca traim undeva in sahara unde nu ninge niciodata si bineinteles vor face tot posibilul sa fie nepregatiti...acum intelegi de ce in romania 4wd merge si este necesar din pct meu de vedere ? :) ....mam intristat iarasi :( ....ce tara...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.