Jump to content

e46 magazie de cd sau Digital Music Changer cu usb/stick

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Daca ar fi sa iei in considerare o solutie pentru sunel de calitate orienteaza-te catre GROM, e un produs mult superior DIGITAL MUZUC CHANGER si se apropie de calitatea magaziei de CD.

Am cumparat unitatea in urma cu 2 luni si sunt faorte multumit de ea. Vreau sa ii atasez si kit-ul pt hand free.

Daca compari avantaje-dezavantaje cred ca scorul este in favoarea Grom-ului.

Magazia CD:

Avataje:

Echipament OEM - functioneaza comenzile pe volan

Calitate redare (din pacate daca nu e HK pe masina sistemul standard BMW nu e la inaltime)

Dezavantaje:

Nu afiseaza numele melodiei

Daca vrei sa compilezi CD-uri audio ai nevoie de timp

Greu de montat daca masina nu a fost dotata cu magazie din fabrica e necesar sa desfaci banchete, mocheta si alte ornamente pentru a face legatura de la unitatea audio la magazie in spate.

Pretul magaziei sh(sa zicem 300-400lei) trebuie cumparate cablurile aferente noi sa sh (100-250lei)

Acess greu la magazie cand porbagajul e burdusit cu bagaje, daca vrei sa schimbi CD-urile din unitate trebuie sa opresti ca sa poti face operatiunea.

GROM

Avantaje:

Uitilzeaza format: audio, mp3

Se pot folosi memorii 8GB sau mai mari practic ai un numar nelimitat de melodii pe suport digital. Se complileaza foarte usor, doar copy/paste fara CD-uri arse si alt timp pierdut.

Afiseaza numele melodiei, autor, album.

Comenzile pe volan sunt active.

Montaj relativ usor unitatea Grom poate fi amplasata in zona bordului fapt pt. care nu e necesar decat demontarea unitatii audio si conectarea cablurilor de legatura. Mufa USB se poate plasa in torpedou astfel se pastreaza aspectul OEM.

Usor de inlocuit stick-ul.

Calitatea audio este peste DIGITAL MUZUC CHANGER.

Dezavantaje:

Exista anumite bug-uri in utilizare. Multe din ele se rezolva prin update-uri facute la zi, ce se gasesc pe site-ul firmei producatoare.

wwow...de mul caut asa ceva si sincer dmc nu ma satisfacea!....vad pe ocazii ca vinde cineva din cluj cu 549 lei!!!...e un pret corect?....tu de unde l-ai cumparat?>

L-am luat de la user-ul razvan3l, are anunt pe forum la mica publicitate. Pretul a fost 500lei in "promotie" asta vara.

Unitatea e ok insa baiatul care vinde mi-a raspuns cam greu la telefon. Astept de la el un raspuns daca aduce si modulul bluetooh de ceva tim si nu am primit nimic. Vreau sa incerc optiunea handfree.

Principala problema e la montaj daca nu ai avut magazie de CD-uri inainte trebuie sa il montezi conform unei scheme pe care o vei primi in colet, daca nu te pricepi te pot ajuta ma cauti pe mesageria privata si iti dau detalii mie mi-a luat putin timp pana am prins exact misacrea dar nu e nimic complicat. Cu putina engleza poti deslusi toate secretele GROM-ului are pe site-ul oficial "gromaudio" informatiile necesare, tutuoriale si update-uri.

Configurarea Gromului de altfel e foarte utila si poate fi facuta simplu respectand indicatiile de pe site-ul lor.

• Like 1