Jump to content

Hit and run

crazyro

Recommended Posts

O doamna in o namila de masina (Chevy Suburban) m-a pocnit ieri. Eu am parcat masina in fata la socrii acasa si doamna a dat in ea. Nu s-a oprit, nu mi-a zis nimic si a plecat. Cel putin un vecin a vazut tot si a facut declaratie la politie. Sper ca asigurarea ei sa plateasca pagubele...

http://www.neiconi.com/misc/bmw/boom1.jpg

http://www.neiconi.com/misc/bmw/boom2.jpg

corecta remarca 525da, nici macar femeie nu poti sa-i spui, dar vorba lui Prigoana ala, educatia nu-mi permite sa spun mai mult.

crazyro , fa tot ceea ce iti sta in putinta sa anunti in scris Politia, de obicei cei cu bani in Ro au si "dreptatea" asa ca ai mare grija, din pacate traim in Ro, tu vad ca mai schimbi aerul din cand in cand :blink:

Te-a lovit o femeie, nu o doamna.Daca te lovea o doamna gaseai macar un biletel cu datele de contact (pentru formalitatile ulterioare) si scuzele de rigoare. :)

155175[/snapback]

corect :) dar doamne gasesti mai rar decat florile de coltz :)

sorry colega , iti urez bafta la militie si sper sa nu ii lasi pe aia sa iti tencuiasca usa cu kit !!! ci sa iti duca una noua :blink:

Edited by AR99RMS

525da - ai dreptate! :)

Asta e... Politia a venit (i-am chemat eu), am dat eu declaratie (din cite stiam), a dat vecinul declaratie (tot ce a vazut), si acum astept asigurarea ei sa ma sune. Sper ca totul se va rezolva in curind. Da, e bine ca a dat doar in usa.

Si asta s-a intimplat doar la doua-trei luni dupa ce unul m-a busit in spate. Poate imi iau actzibild si mi-l pun pe masina: "Bai! Nu da in mine!" :blink:

In legatura cu "From: Timisoara/SUA" Eu mi-s Timisorean (acolo m-am nascut, acolo am crescut), dar acum traiesc in SUA.

O doamna in o namila de masina (Chevy Suburban) m-a pocnit ieri. Eu am parcat masina in fata la socrii acasa si doamna a dat in ea. Nu s-a oprit, nu mi-a zis nimic si a plecat. Cel putin un vecin a vazut tot si a facut declaratie la politie. Sper ca asigurarea ei sa plateasca pagubele..

oameni de astia is peste tot in lume ..

orikum.... ar fii mai fain daka ar plati din buzunarul ei si nu asigurarea...

....ka o merita