Jump to content

Ulei cutie manuala 530 De60

expensivemann

Recommended Posts

La e60-ul meu (automat) aveam fisurata baia, iar uleiul din cutie era la jumatate.

Nu m-a atentionat in nici un fel.

a mea nu picura tare ...imi face o pata cam cat o moneda de 50 bani la 1 saptamana! oare are vreun semering defect?nu cred sa fie o fisura..ma surprinde faptul ca nu are nici un senzor in cutie care sa te atentioneze ca nu ai ulei si o poti strica!

Ce ulei sa caut ptr completare? ce densitate?

Am schimbat-o.

Si oricum cand vrei sa schimbi filtru de ulei, acesta se schimba impreuna cu baia. E "cu totul".

cat costa o baie?

eu am 530d filtrul de ulei e sus la motor...nu stiu la ce filtru de ulei te referi...da-mi mai multe detalii! eu stiam ca are o singura baie de ulei si e aia de la motor...mie imi picura ulei de la cutia de viteze nu de la motor...

Ziceam mai sus, eu am avut E60 automat. La manuala nu stiu cum sta treaba.

La cutia de viteze aveam baie de ulei si filtru de ulei (pentru uleiul din cutie).

Pretul nu il mai retin, am schimbat mai multe. Stiu doar ca erau 9.5l de ulei.

Edited by costty

da, la automata stiu ca are baie de ulei si filtru( scuze nu am fost atent:)...la manuala nu are asa ceva! totusi nu stiu ce unde am acea mica pierdere de ulei! rog colegii care sunt in tema cu cauzele, ce ulei pot completa ii rog sa ma ajute! Edited by expensivemann

ai o eticheta pe cutie scrie acolo ce ulei ai nevoie.

pot fi mai multe cauze, trebuie curata bine si vezi pe unde curge..

verifica si nivelul pana una alta panad e dumiresti si completeaza.

Nu ai nici un sensor de avertizare.

problema e ca nu sunt in tara si nici nu am un service prin apropiere...cred ca o sa ridic masina si o sa execut eu aceasta operatiune!

Nu stie nimeni ce tip de ulei pot pune? Merge CASTROL 75W-90 ptr cutii manuale? M-am uitat la cutie si nu are nici o eticheta cu ce ulei pot pune la cutie! Am curatat acolo si nu vad pe unde ar putea curge pentru ca nu are nici o fisura! Are cumva semeringuri care pot fi uzate? Va rog cine se pricepe sa ma ajute cu cateva detalii, sfaturi!

La reprezentata gasesti ulei dupa codul asta. Tot acolo, in functie de seria de sasiu iti vor spune EXACT ce si cat ai nevoie. Eventual poti sa-l si cumperi de-acolo. Am intrebat eu si e pe la 115 lei/litru.

Eu nu-mi dau seama cum pierde uleiul daca nu ramane nici o urma...

La reprezentata gasesti ulei dupa codul asta. Tot acolo, in functie de seria de sasiu iti vor spune EXACT ce si cat ai nevoie. Eventual poti sa-l si cumperi de-acolo. Am intrebat eu si e pe la 115 lei/litru.

Eu nu-mi dau seama cum pierde uleiul daca nu ramane nici o urma...

pierde ca imi lasa o pata cam cat o palma pe saptamana si nu imi pot da seama pe unde pierde..are vreun semering ceva?

Da, dar chiar la intrare in cutie (reductorul din cutie) are simering, evident.

Dar noi aici doar ne dam cu presupusul. Trebuie s-o ridici pe elevator sau o bagi pe un canal si te uiti pe sub ea sa vezi de unde curge, eventual faci o poza. Poate fi chiar un buson desfacut sau in cazuri extreme o crapatura pe carcasa.

Edited by C_o_s_m_i_n

Da, dar chiar la intrare in cutie (reductorul din cutie) are simering, evident.

Dar noi aici doar ne dam cu presupusul. Trebuie s-o ridici pe elevator sau o bagi pe un canal si te uiti pe sub ea sa vezi de unde curge, eventual faci o poza. Poate fi chiar un buson desfacut sau in cazuri extreme o crapatura pe carcasa.

are 2 busoane unul langa altul..alea sunt stranse pentru ca le-am verificat! ideea e ca sunt plecat din tara iar o reprezentanta bmw e la 200 km si te cam rup de bani astia! o sa incerc sa ma bag sub masina dupa ce o ridic , sa sterg si sa vad exact pe unde e scurgerea!

• 3 weeks later...