Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

16:9

Cricket

Recommended Posts

saplacan said:
oare nu primeste si pentru E46???

155294[/snapback]

monitorul il pun ushor ii pun practic mufele alea dar la magazia aia de la navigatie are mufele are tot dar cum ii fac legaturile sau masina deja le are ?+ ca mai are si modulul ala tv care e cu tot cu mufe si nu shtiu ce statie a masinii dar cum ii fac legaturile ?

Am sa intreb daca primeste si pt E46 si am sa te anunt .

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  Cricket said:
monitorul il pun ushor ii pun practic mufele alea dar la magazia aia de la navigatie are mufele are tot dar cum ii fac legaturile sau masina deja le are ?+ ca mai are si modulul ala tv care e cu tot cu mufe si nu shtiu ce statie a masinii dar cum ii fac legaturile ?

Am sa intreb daca primeste si pt E46 si am sa te anunt .

155394[/snapback]

pana la urma mai rezolvi de sistem cu TV mare sau nu???

valllentin said:
Oarecum offtopic:

Eu am navigatie 16:9 si tv cu caseta in spate, stie cineva daca pot asculta cd-uri?  :blink:

175076[/snapback]

pai daca ai caseta cum poti sa asculti CD-uri???Eventual ar trebui sa ai CD-changer in portbagaj si asa poti asculta ce CD vrei :)

• 1 month later...
  Cricket said:
Ecranul 16:9 e dat jos de pe un E39 din 2003 cu tot cu magazie de cd-uri , navi , dvd , cu tot cu mufe si tot , 500 de euro vrea pe el , se merita ? Si vroiam sa va intreb daca merge pe un E39 care are caseta , radio si magazie cd bussines . merci

155232[/snapback]

MERITA ,merita

dar sti ce e problema, ecranul ala are un cod .mie mi-au spus ca daca vreau sa-mi schib ecranul. trebuie sa ma duc la reprezentanta sa imi programeze ceva la el. ideea e ca oricum ti-l monteaza cineva autorizat.pentru ca la navi e complicat .asa ca da-i banii si pune-l pe masina :blink:

• 2 months later...
  Cricket said:
Ecranul 16:9 e dat jos de pe un E39 din 2003 cu tot cu magazie de cd-uri , navi , dvd , cu tot cu mufe si tot , 500 de euro vrea pe el , se merita ? Si vroiam sa va intreb daca merge pe un E39 care are caseta , radio si magazie cd bussines . merci

155232[/snapback]

Salut , AMPLIFICATOR DE ANTENA FM (IN STALPUL STG SPATE SE GASESTE) pt e39 2002 cu navigatie mare are prietenul tau care ti-a dat ecranul?

• 2 years later...