Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

nu se aprind luminile din portbagaj e46 320d 2001

Recommended Posts

Eu iti spun sigur ca ai numai pe stanga. :thumbsup:

LE: Si eu credeam ca am vazut candva ca merge si pe dreapta dar m-am inselat. Am cautat pe zeci de forumuri, si e46 nu are bec de ceata pe dreapta.

am un prieten care are 320d 2002 cu volan pe dreapta. la el care merg? parca vad ca ambele:P

am un prieten care are 320d 2002 cu volan pe dreapta. la el care merg? parca vad ca ambele:P

off topic:

la alea cu volan pe dreapta merge ceata doar pe partea dreapta

la alea cu volan pe stanga merge ceata doar pe partea stanga

on topic- va rog sa discutati despre luminile din portbagaj nu despre luminile de ceata pe acest topic

Edited by dragosel_bmw

la alea cu volan pe dreapta merge ceata doar pe partea dreapta

la alea cu volan pe stanga merge ceata doar pe partea stanga

deci are si dreapta si stanga doar sa pui bec cu 2 faze. al meu avea pe ambele pt ca e adus din spania si belgia aproape de anglia si poate merge si e acolo si avea pe ambele .

ontopic:si eu am avut probleme cu becurile din portbagaj(fir intrerupt),cum spunea un coleg mai sus: verifica firele din manunchiul infasurat in cauciuc(dintre caroserie si usa portbagajului)

Nu stiu ce sa zic...eu ti-am spus ce am gasit, cum e la mine, ti-a confirmat mai sus si colegul care a dat +1 si iti poate confirma si @robert_tau. Tu crezi ce vrei :thumbsup:

offtopic: uite cum arata la mine!!!

post-37882-0-98135300-1361032202_thumb.jpg

dar asta nu insemna ca din fabrica au venit asa!

deci are si dreapta si stanga doar sa pui bec cu 2 faze. al meu avea pe ambele pt ca e adus din spania si belgia aproape de anglia si poate merge si e acolo si avea pe ambele .

nu are nici o treaba becul cu 2faze.....practic pe partea dreapta(ma refer la masinile cu volan pe stanga) nu este tras nici macar firul.iar suportul care ar trebui sa tina becul pt ceata nu este decupat.este doar soclul din plastic iar pt a-l face sa functioneze trebuie sa decupezi suportul metalic si sa tragi pozitivul de la ceata de pe stanga......sper ca te-ai lamurit!

P.S.cat despre masina ta,sigur a fost modificata ceata de fostul proprietar,e46 are doar un bec de ceata indiferent ca este cu volan pe dreapta sau pe stanga!!!!-difera doar partea pe care este pus becul de ceata-in functie de tara in care este exportata!!!!

Edited by jo's
  • Like 1

ontopic:si eu am avut probleme cu becurile din portbagaj(fir intrerupt),cum spunea un coleg mai sus: verifica firele din manunchiul infasurat in cauciuc(dintre caroserie si usa portbagajului)

offtopic: uite cum arata la mine!!!

post-37882-0-98135300-1361032202_thumb.jpg

dar asta nu insemna ca din fabrica au venit asa!

nu are nici o treaba becul cu 2faze.....practic pe partea dreapta(ma refer la masinile cu volan pe stanga) nu este tras nici macar firul.iar suportul care ar trebui sa tina becul pt ceata nu este decupat.este doar soclul din plastic iar pt a-l face sa functioneze trebuie sa decupezi suportul metalic si sa tragi pozitivul de la ceata de pe stanga......sper ca te-ai lamurit!

P.S.cat despre masina ta,sigur a fost modificata ceata de fostul proprietar,e46 are doar un bec de ceata indiferent ca este cu volan pe dreapta sau pe stanga!!!!-difera doar partea pe care este pus becul de ceata-in functie de tara in care este exportata!!!!

sigur mergeau ambele ca mi-a spus cineva ca eu am 2 :D. dar acuma cred ca mi s-a ars becul ca tot clipea de la atatea fire rupte :p. sper sa fie asta. ca in rest imi merge totul :D