Jump to content

Cumpar emblema capota e46

r0n1n

Recommended Posts

• 3 weeks later...

25 de lei, garantie la adeziv 2-3 ani (daca e lipita pe suprafata curata) si la rasina 7 ani.

Se pare ca unii useri ai forumului au calitati de escroci ...

Fii serios cu 7 ani , bmw nu da garantie 7 ani nici la masina .... Nici cea originala nu tine atat... Zi ca e lifetime si gata hyper.gif Nu mai minti bietul om cu 25 de ron cu o emblema FARA PINI (de lipit) LIFETIME

Se stie ca spalatoriile folosesc soda caustica, motiv pentru care ornamentele cromate, vopseaua si emblema au mult de suferit ...

Sa fi multumit ca emblema originala fatza sa tina 5 ani in romania, fara sa inceapa sa se curete sau sa ti se fure.

Edited by ak_47

Omule vorbeste frumos ca nu m-am legat de tine in nici un fel. Stai relax si citeste mai atent ce am scris. Nu am zis ca il tine emblema 7 ani. Il tine 3 ani cat sta adezivul. Ca rasina are garantie 7 ani ok...e data de producator.

Nu cred ca e cazul de escroc si stai cuminte in banca ta.

Plus ca daca o are pe cea veche ii poate dezlipi foita cu emblema si sa o lipeasca pe a mea si nu are probleme. Nu vreau sa zic mai mult si sa ma leg de tine dar daca imi fortezi mana ok...continui si apoi care pe care.

Omule vorbeste frumos ca nu m-am legat de tine in nici un fel. Stai relax si citeste mai atent ce am scris. Nu am zis ca il tine emblema 7 ani. Il tine 3 ani cat sta adezivul. Ca rasina are garantie 7 ani ok...e data de producator.

Nu cred ca e cazul de escroc si stai cuminte in banca ta.

Plus ca daca o are pe cea veche ii poate dezlipi foita cu emblema si sa o lipeasca pe a mea si nu are probleme. Nu vreau sa zic mai mult si sa ma leg de tine dar daca imi fortezi mana ok...continui si apoi care pe care.

Inseamna ca producatorul "minte" pentru ca nu stie ca in romania toate spalatoriile folosesc soda caustica (fiind foarte ieftina) cu apa si clabuci.

E adevarat ca la noi spuma activa face urat dar rasina dupa se usuca si se intareste devine un fel de plastic flexibil care este imun la solutiile chimice. Ce poate ataca spuma e lipiciul emblemei dar daca e lipita bine nu ai ce ii face. Doar daca se fura bineinteles...

Eu propun sa ramana deschis, poate apare si pagubasul de pe masina caruia a fost sustrasa.

!! Parca erau interzise topicurile de "comanda" piese usor detasabile (sticle oglinzi, embleme, stergatoare etc) !!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.