Jump to content

Ajutir cu asigurarile

ar85gyl

Recommended Posts

Daca tu crezi ca sunt suficienti .....

Un Ferarri Italia si un Porsche 911 Turbo (noi-noute) opresc - in conditii de circuit - cam in 35 m! (de la 100 km/h).

Ca sa poti opri in 2 metri, ar trebui sa ai cam 10 -15 km/h! Ma indoiesc ca asta-i viteza cu care circuli tu, chiar si in oras!:laugh:

cred ca asta-i cam media, dimineata 08:00 si seara 17:00, cand merg eu la munca :laugh:

a1a, a2a...frana.a1a a2a frana.a1a frana.a1a frana...etc

Edited by max83

pai si ala din fata ta trebuie sa opreasca,ca doar nu te duci cu 60 la ora spre cineva oprit si apoi pui frana

@max cel din mijloc i`a dat asigurarea celui din fata deorece nu a tinut piciorul pe frana cand l`a lovit cel din spate(sau pastrat distanta regulamentara).fiind o oarecare vina si din partea lui.

pai si ala din fata ta trebuie sa opreasca,ca doar nu te duci cu 60 la ora spre cineva oprit si apoi pui frana

+1 ..fizica asta ....

@max cel din mijloc i`a dat asigurarea celui din fata deorece nu a tinut piciorul pe frana cand l`a lovit cel din spate(sau pastrat distanta regulamentara).fiind o oarecare vina si din partea lui.

Pai si stai ca nu am inteles... esti obligat sa tii piciorul pe frana cand stai pe loc ?

Asa as fi vrut si eu sa imi fac si fata dar se pare ca nu voi avea norocu asta chiar daca nu mi sa indoit deloc capota cand am intrat in cel din fata cand ma lovit din spate mi sa sifonat destul de rau dar asta este traim in romania

nu cred ca se putea dovedi ca datorita impactului cu ala din spate, masina ta si a aluia din fata, au suferit daune mai grave decat initial.

nu v-ati inteles si voi acolo pe loc? sau era garda chiar la fata locului? putea iesi win win ptr toti.

Eu ma refeream la altceva ...n-ai inteles ... eu sunt de acord cu ce a scris el ... faceam referire la faptul ca tu ai gresit cand ai spus ca trebuie sa opresti in distanta de 2 metri ... :)

nu cred ca se putea dovedi ca datorita impactului cu ala din spate, masina ta si a aluia din fata, au suferit daune mai grave decat initial.

nu v-ati inteles si voi acolo pe loc? sau era garda chiar la fata locului? putea iesi win win ptr toti.

Nu cred ca au realizat pe loc exact cum sta situatia ..iar cand au realizat a fost prea tarziu - la politie...

nu`sh daca este lege.cand am facut scoala de soferi mi`a spus instructorita ca trebuie sa asigur masina in stationare/oprire.

Sa o asiguri sa nu o ia la vale ... nu in caz de intra vreunu in tine ... 'instructorita" :)))))))

Edited by rain

Eu ma refeream la altceva ...n-ai inteles ... eu sunt de acord cu ce a scris el ... faceam referire la faptul ca tu ai gresit cand ai spus ca trebuie sa opresti in distanta de 2 metri ... :)

Nu cred ca au realizat pe loc exact cum sta situatia ..iar cand au realizat a fost prea tarziu - la politie...

Sa o asiguri sa nu o ia la vale ... nu in caz de intra vreunu in tine ... 'instructorita" :)))))))

+1

sincer daca as fi oprit si as apuca sa l vad pe unu in spate cum vine inpsre mine, daca nu as avea timp sa demarez, sigur nu as tine piciorul pe frana...cum ar venii ii tii lu' ala contra, si impactul ar fi si mai grav (am vazut pe explorer ceva de genu cu decelerare si forta la impact), pe cand asa fara frana, ar fi mai amortizat un pic impactul, nu?

+1

sincer daca as fi oprit si as apuca sa l vad pe unu in spate cum vine inpsre mine, daca nu as avea timp sa demarez, sigur nu as tine piciorul pe frana...cum ar venii ii tii lu' ala contra, si impactul ar fi si mai grav (am vazut pe explorer ceva de genu cu decelerare si forta la impact), pe cand asa fara frana, ar fi mai amortizat un pic impactul, nu?

Fireste! Daca masina este "libera", forta impactului este mult diminuata! Si, tin mai mult la gatul meu, decat la tabla!:thumbsup:

+1

doar iarna am emotii la semafor si stau cu ochii in retrovizoare,de parca as putea impiedica/evita ceva :))

Asa as fi vrut si eu sa imi fac si fata dar se pare ca nu voi avea norocu asta chiar daca nu mi sa indoit deloc capota cand am intrat in cel din fata cand ma lovit din spate mi sa sifonat destul de rau dar asta este traim in romania

Nu te lasa prostit. Actioneza-l in judecata pe cel din spate. La fel era sa patesc si eu , am fost tamponat din spate de un ford pentru ca un x5 in fata a franat brusc si eu am franat sa nu intru in el si mai aveam 1-1.5 m si am dar repede pe avarii si doar aud un suierat de roti si a intrat unul in mine. Noroc ca atunci ne puneam in miscare si nu aveam piciorul de frana ca aveam paguba mai mare asa nu am avut decat o zgarietura pe bara pentru ca ma nimerit si in locul unde pun surubul de tractare. Dar faza e ca m*a impins aproape de X5 si am franat apoi.