Jump to content

mi se arde mereu siguranta de la priza bricheta

Recommended Posts

Poate Þi-a rãmas o piesã metalicã undeva sub soclul de la brichetã ºi În momentul În care pui o siguranÞã nouã ºi Închizi circuitul se face scurt din nou.

Eu am pĂŁĂžit cĂŁ mi s-a desfĂŁcut ĂŽncĂŁrcĂŁtorul de la sat nav si a ramas acolo siguranĂža aceea transparentĂŁ cu capete metalice Âşi ĂŽmi tot fĂŁcea scurt...

ai grija sa nu cumva sa pui o siguranta mai mare ca iei foc...e clar ca ceva undeva a cedat sau face scurt..poate s-a topic un fir ceva si se atinge cu altul ...ceva clar nu e bine, daca ti se arde siguranta atat de rapid. Edited by POIUYT

ai grija sa nu cumva sa pui o siguranta mai mare ca iei foc...e clar ca ceva undeva a cedat sau face scurt..poate s-a topic un fir ceva si se atinge cu altul ...ceva clar nu e bine, daca ti se arde siguranta atat de rapid.

nu am pus siguranta mai mare...sigur e ceva legat de fire

daca nu ma insel la E46 iese prin desurubare ! trebuie sa stie cineva procedura exact . mai asteapta putin

ok

te descurci ?

Should be the same layout!I got a new socket from my main dealer only£2.50.

Remove fuse 47,maybe different number on yours check fuse box diagram,as my car has a perminant live! Newer cars work off the ignition.

First move gear lever in to 2nd,then yank gear knob sharply upwards to remove gear knob! Mines manual,not sure on auto

Then lift the rear edge gently of the gear gaiter and remove it!

You will see two screws to the rear of the gear surround,remove these!

The gear surround should then just lift off! After unclipping the electric window switch cables.

This will reveal 2 more screws at the bottom of the Ash tray section! remove these!

Then open the sun glasses compartment above the ash tray,put your hand inside and press up on the roof of the compartment,at the same time using other hand to gently slide up behind via the main opening.The sunglasses compartment inner section should then slide out from the front.

This will reveal 2 more screws tucked up above compartment,i used a torch for better vision.Remove these!

Then the whole ash tray/sunglasses unit (which is one piece) will lift forwards.

I un clipped the ASC wiring and the cigarette lighter wiring to enable me to turn the unit around revealing the back!

The lighter socket twists to unlock it from unit,then it slides out via the front of the facia!

The new one has to be lined up with the ridge on socket lined with cutaway on unit,then twist to lock in place!

Just put it all back together in reverse of the above!

eu varianta asta o stiu....

scoate mansonul de la schimbator, acolo ai doua suruburi care tine consola unde-s butoanele de la geamuri. da-o jos. sub ea trebuie sa aiba alte suruburi care tine consola centrala.

apoi suportul de telefon (sau la ce-l folosesti tu) cel de sub climatronic, apuca-l de margini si trage-l spre tine. iese usor. in spatele lui ai doua suruburi. scoti toata consola afara, si vezi care-i treaba de-ti sare siguranta.

incearca sa scoti mufa, baga siguranta si vezi daca mai sare. daca da, ai probleme cu cablurile undeva pe traseu...si vai si-amar chinzai mare :). daca nu sare, atunci vezi unde face scurt bricheta. spor!

nu era mai simplu daca-i dadeai baiatului link-ul de unde ai luat aia? poate erau si niste poze care faceau mai mult decat cuvintele...of of.

Masoara cu un multimetru rezistenta dintre + si - la bricheta (fara siguranta). Ar trebui sa fie aproape de 0 daca ai scurt si infinit (circuit deschis) daca e ok. Asta daca nu are vreun computer/releu/regulator intre. Edited by DSF

eu varianta asta o stiu....

scoate mansonul de la schimbator, acolo ai doua suruburi care tine consola unde-s butoanele de la geamuri. da-o jos. sub ea trebuie sa aiba alte suruburi care tine consola centrala.

apoi suportul de telefon (sau la ce-l folosesti tu) cel de sub climatronic, apuca-l de margini si trage-l spre tine. iese usor. in spatele lui ai doua suruburi. scoti toata consola afara, si vezi care-i treaba de-ti sare siguranta.

incearca sa scoti mufa, baga siguranta si vezi daca mai sare. daca da, ai probleme cu cablurile undeva pe traseu...si vai si-amar chinzai mare :). daca nu sare, atunci vezi unde face scurt bricheta. spor!

nu era mai simplu daca-i dadeai baiatului link-ul de unde ai luat aia? poate erau si niste poze care faceau mai mult decat cuvintele...of of.

mersi frumos....o sa incerc sa vad ce pot sa fac

Masoara cu un multimetru rezistenta dintre + si - la bricheta (fara siguranta). Ar trebui sa fie aproape de 0 daca ai scurt si infinit (circuit deschis) daca e ok. Asta daca nu are vreun computer/releu/regulator intre.

si cum arata un multimetru?

nu stiu cum pana acuma avea pusa pe siguranta arsa sarma si mergea.dupa ce am ars vreo 2-3 sigurante am pus-o din nou si nu merge....cand am scos-o facea flama akolo la siguranta :(

am verificat de o gramada de ori si firele si priza si e totul in regula

asa am patit si eu , pusesem dvd lu fimea la incarcat si cand l-am scos s-a rupt prostia aia de mufa si a ramas acolo infipta o bucata , si s-a ars siguranta.

si dupa ce ai schimbat-o ti-a mers?

man, nu te mai juca cu focul...tu cu ce anume probezi bricheta de-ti sare siguranta?

daca zici ca avea sarma pe siguranta...poate sigurantele care le pui tu sunt prea mici...poti incerca cu una mai mare dar ai grija

eu as incerca sa leg un bec la mufa care alimenteaza bricheta si sa il las asa sa mearga...sare sau nu sare? n-am desfacut niciodata bricheta aia..se poate desface? din cate stiu eu, parca are si un led care o lumineaza (sau nu are)...nu face ala vreun scurt?

man, nu te mai juca cu focul...tu cu ce anume probezi bricheta de-ti sare siguranta?

daca zici ca avea sarma pe siguranta...poate sigurantele care le pui tu sunt prea mici...poti incerca cu una mai mare dar ai grija

eu as incerca sa leg un bec la mufa care alimenteaza bricheta si sa il las asa sa mearga...sare sau nu sare? n-am desfacut niciodata bricheta aia..se poate desface? din cate stiu eu, parca are si un led care o lumineaza (sau nu are)...nu face ala vreun scurt?

cu un modulator fm o probez...

nu m-as risca sa pun o siguranta mai mare mai bine merg la cineva care cunoaste

da...se desface prin desurubare....ledul e mai in dreapa separat