Jump to content

Profilul Politistului Român

Ziggye

Recommended Posts

E interzis in orice situatie sa mergi pe linia de tramvai? Intreb asta,pt ca la mine in oras,se afla pe mijlocul soselei liniile de tramvai,si se circula ca si cum ar fi o banda normala de circulatie.

In anumite situatii, nu este interzis, dimpotriva, este obligatoriu!(traim in romania doar).

La mine in oras, precum si la pissi, singura linie de tramvai face parte din banda de mers, chiar intr-o intersectie, adica semnele te obliga sa mergi pe ea.

Probabil la asta se referea pissi, cand scria ca se merge pe linia de tramvai, probabil nu cunoaste semnele de circulatie din zona respectiva.

Nici eu nu dau si n-o sa dau vreun leu spaga, nici la politie si nici la alti functionari. Odata, de mult, am patit-o si nici nu stiam cum sa reactionez, pur si simplu mi-ar fi rusine.

atunci inseamna ca nu prea incalci regulile de circulatie ...si cand le incalci, accepti bucuros amenzile si punctele ...inseamna ca vrei sa stai 3 luni dupa o hartie din administratie sa zicem, pe care o poti obtine in 2 sapt sau mai repede...etc :)

e dreptul tau, rationametul tau si eu cel putin ti-l respect :)

pai da dar...e necesar...ce fac stau cu masina in parcare si merg cu ratb?

eu de cate ori am fost oprit ziceam in gand da doamne sa fie unu care sa accepte ceva sa scap...si multi m-au iertat fara sa ia nimic alte dati am dat cate un telefon...dar am dat si de politisti care nu au stat la discutii si mi-au scris amenda...

E interzis in orice situatie sa mergi pe linia de tramvai? Intreb asta,pt ca la mine in oras,se afla pe mijlocul soselei liniile de tramvai,si se circula ca si cum ar fi o banda normala de circulatie.

nu, doar in anumite situatii, logic...

unde linia de tramvai e pe singura banda de mers...logic ca nu e interzis...

dar unde linia de tramvai este langa celelalte 3 benzi de mers...e cam interzis...bine, acolo vezi..daca e linie continua sau discontinua...

de regula e ok sa mergi pana la statiile de tramvai cu refugiu, unde tre` sa treci inapoi pe benzile pentru masini :)

Sa-i satisfac curiozitatile lui hornet, nu sunt politist, nu am fost si nu voi fi vreodata.

De ce dracu sa dau spaga ? Mie nu-mi da nimeni niciodata si nici nu vreau/pretind. La sfarsit de luna imi numar doar salariul, nimic mai mult. Politistul e mai cu 3 bilute de trebuie sa numere pe langa salariu si spaga mea sau cum ?

multi m-au iertat fara sa ia nimic alte dati am dat cate un telefon

Cum asa? Cadou?

atunci inseamna ca nu prea incalci regulile de circulatie ...si cand le incalci, accepti bucuros amenzile si punctele ...inseamna ca vrei sa stai 3 luni dupa o hartie din administratie sa zicem, pe care o poti obtine in 2 sapt sau mai repede...etc :)

e dreptul tau, rationametul tau si eu cel putin ti-l respect :)

NU, si nici de ironie nu e nevoie. Pur si simplu nu sunt tont si stiu sa-mi rezolv singur problemele, fara sa ma umilesc si sa dau mita.

Bai, mor cand va aud. Bam bam, is tare dau, dreg, ma descurc, fac, is mEz. Sun pe cineva. bam bam, politia e dusmana mea.

De ce mama dracului nu recunoaste lumea ca, in proportie de 99%, ASTIA NE OPRESC CAND FACEM CEVA NEREGULAMENTAR????

nu, doar in anumite situatii, logic...

unde linia de tramvai e pe singura banda de mers...logic ca nu e interzis...

dar unde linia de tramvai este langa celelalte 3 benzi de mers...e cam interzis...bine, acolo vezi..daca e linie continua sau discontinua...

de regula e ok sa mergi pana la statiile de tramvai cu refugiu, unde tre` sa treci inapoi pe benzile pentru masini :)

Sa-ti explic cum e la mine in oras(br): pe calea galati se afladoua sensuri ale liniilor de tramvai situate pe mijloc,iar distanta dintre linii si bordura e de cel putin o banda;e,pt soferi,linia de tramvai se considera a doua banda,deci se circula fara probleme...ca sa nu mai zic ca pe alt sector din aceasta strada principala,e loc chiar si de parcare(stationare pe dreapta). Pe bulevardul independentei,linia de tramvai se afla in stanga,langa bordura care delimiteaza spatiul verde. E,si acolo se circula pe linie fara probleme,chiar daca distanta dintre linie si bordura din dreapta e de 2 benzi+ locul de stationare!!!! Ciudat,nu?

Cum asa? Cadou?

NU, si nici de ironie nu e nevoie. Pur si simplu nu sunt tont si stiu sa-mi rezolv singur problemele, fara sa ma umilesc si sa dau mita.

Bai, mor cand va aud. Bam bam, is tare dau, dreg, ma descurc, fac, is mEz. Sun pe cineva. bam bam, politia e dusmana mea.

De ce mama dracului nu recunoaste lumea ca, in proportie de 99%, ASTIA NE OPRESC CAND FACEM CEVA NEREGULAMENTAR????

Doamne amice, da` suferi, zau :)

CHIAR NU ERAM IRONIC, sau nu foarte mult...

N-a zis nimeni ca esti tont sau ceva...si nici nu consider ca daca dai "mita" te umilesti :) Treaba e cum o dai, cui...cand...etc, se poate si fara umilinta, zau :)

"Bai, mor cand va aud. Bam bam, is tare dau, dreg, ma descurc, fac, is mEz. Sun pe cineva. bam bam, politia e dusmana mea. " - nu ma lua pe mine cu din astea. Eu n-am zis ca-s tare, doar ca ma descurc...si ca mine...atatia altii, nu-s doar eu. Da, ma descurc. Care-i problema ? :) Eu n-am zis de sunat...si nici nu zic, si-asa am zis PREA MULTE si n-are rost pana la urma. Si lasa dezacordurile cu mine, gen "e dusmana" si chestiile gen "mez" in loc de "miez". Nu te adresezi cui trebuie.

De ce mama dracului nu recunoaste lumea ca, in proportie de 99%, ASTIA NE OPRESC CAND FACEM CEVA NEREGULAMENTAR???? - pai ce, am zis eu c-am fost oprit si/sau sanctionat pe nedrept ? nu, in niciun caz. de fiecare data cand am fost oprit, a fost pe buna dreptate, n-am suferit nicio faradelege, niciun abuz de putere sau ceva :)

Si nu vad de ce te ataci atat, vedeam si fara sa-mi umpli tu monitorul.

In fine, eu nu mai zic nimic, cel putin acum...ma culc, ca-s obosit :) Si mai bine nu mai zic nici cand ma trezesc :)

Bafta multa :)

asta e concluzia ta.

dar stii f bine si singur ca nu prin asta descriam dementa unora. ci prin agresivitaea cu care se comporta.

eu n am luat amenda pt 180 la ora, sau pt ca faceam slalom agresiv, in trafic, ocolind pe cei care conduceau cu 50 la ora, injurand simultan. sau punand frana brusca in fata unuia, dupa ce l depasesc isteric pt ca nu mi convine mie cu ce viteza merge. nici pt parcare in curba. parcasem in centrul vechi, unde nu exista loc de parcare, decat pe trotuare, de fapt, toti si-au luat amenda in ziua aia.

stiu ca vrei sa mi dai "peste bot" --- :console:

Sã ÎnÞeleg cã eºti o ºoferiÞã ok, disciplinatã, demnã de urmat prin tot ceea ce faci (ilegal). Nu? Cã doar nu eºti melteancã sã flegmezi!

Ca Âşi concluzie: ai generalizat cu caravterizarea, indiferent ca te refereai la agresivitate de orice tip, ai greÂşit.

Majoritatea incalc regulile de mai sus+altele. Chiar Âşi eu.

Foarte mulĂži dau Âşi primesc ÂşpagĂŁ,nimic nou.