Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si perioada intalnirii. ×

[Vand] Rama+Consola Butoane Incalzire Scaune E46

Recommended Posts

pai doar pe NFL se poate pune cu ASC :) pe FL e DSC

nici vorba...fostu' meu 330ci era af iunie 2000 si avea scaune incalzite ,butoane de incalzire cu trei leduri verzi,si dsc III ,pe consola dintr-o bucata (bagheta aia ) cu butoane mici,intelegi...

interesant e ca POIUYT are masina de la sfarsit de 2004 parca,si avea consola aia cu butoane mari individuale.Dracu mai intelege ceva :unsure:

Edited by dee-low

pe FL s-au pus si butoane individuale si bagheta. butoanele individuale nu indica faptul ca-i NFL. sunt la multe FL.

ce mi se pare ciudat, e faptul ca tu zici ca pe NFL a fost DSC>..... dar pe FL sigur nu a fost ASC... deci consola e de NFL right ?

... deci consola e de NFL right ?

exact ,consola provine de pe un nfl din 2001 cu ASC :wacko: Si cu masina mea aia 330ci din 2000 cu DSC3 nu stiu ce sa zic.Masina a fost luata din Elvetia, o fi fost optiune platita DSC-ul ala ?probabil asa a comandat-o proprietarul ca optiune... avea modul,sub capota,in dreptul pasagerului ,aproape de parbriz,scria pe el DSC III ,clar nu era dsc-fake :Devil:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.