Jump to content

chip tuning pentru diesel

320i_24valve

Recommended Posts

Un prieten are nevoie sa instaleze un chip tuning pe un peugeot 307 turbo hdi si nu stiu exact unde sa il trimit sau ce variante sa ii dau. Va rog ajutati-ma cu ceva link sau sfaturi, contacts ceva . E destul de urgent de aceea nu am mstat sa caut prin topicuri. Va multumesc.

... fac softul individual pentru fiecare masina in functie de ce vrea proprietarul...

Sunt tari, ce mai.

BMW abia sunt in stare sa-si optimizeze propriul soft, Mercedes la fel, Audi la fel.

Dar astia le dau lectii la toti. Ei "cunosc" toate softurile la un loc si le fac cum vrea clientul ....

Hai sa fim seriosi, chiar credeti asa ceva ?

Prietene tu macar stii ce e aia chip tuning? Crezi ca se refera la cresterea randamentului motorului?

Subiectul asta a fost discutat in detaliu pe alte forumuri unde clienti de la firme de chiptuning si chiar cei care lucreaza acolo au avut binevointa sa discute pe acel forum. Eu am tras doar concluzia care este cel mai bun atelier de chiptuning.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.