Jump to content

Vand BBS RC 8J fata cu 9j spate!

Recommended Posts

--------------------------------------------------------------------------------

Vand BBS RC 8j fata cu 9j spate+ gume 205/40/17 fata si 215/40/17 spate la pretul FIX DE 600 EURO!....buze polisate...miez argintiu, suruburi aurii, capace originale+sigla bbs! (poza reala)

Se dau si separat:

550 euro fix Jantele

350 ron (pereche de 2 gume la alegere...205/40 sau 215/40)....

0763.620.924- nu sunati sa negociati....pretul real al acestor jante este de 650 de euro fara gume si de 750 euro cu tot cu gume...deci cat cer eu 600 euro jante+gume este deja un pret fff bun!

Anuntul este valabil pentru scurt timp!

Edited by zeky

--------------------------------------------------------------------------------

Vand BBS RC 8j fata cu 9j spate+ gume 205/40/17 fata si 215/40/17 spate la pretul FIX DE 600 EURO!....buze polisate...miez argintiu, suruburi aurii, capace originale+sigla bbs! (poza reala)

ce et au?

salut ai idee pe e39 ar merge montate.

ti-a raspuns si cristi mai sus....si eu cred ca da, dar cu mici modificari pentru ca ai butuc mai mare la e39....

:frantics:

RC-urile astea sunt genul meu !

tu esti ACS gen! :rolleyes:

Foarte frumoase.... in poza par mai mari de 17" :p....

Bafta la Vanzare.

multumesc!

P.S. Ce bine era daca erau 18.. :laugh:

Edited by zeky

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.