Jump to content

AM NEVOIE URGENTA DE AJUTOR

Recommended Posts

TEL: 0723610450. MERSI! si seara asta tre sa fiu la oradea

Va multumesc tare mult baieti! Intre timp, mi-a disparut eroarea si am verificat nivelul: e la maxim acum. O las 30 min si verific fizic dupa sa vad. Intre timp mi-a facut rost un amic de chf 11, in pitesti. Cred ca din cauza primei dimineti mai reci de azi, s-o fiscurs lichidul, s-a uscar aenzorul si mi-a dat msg. Oricum mersi tare mult, sunteti adevarati colegi. Pot spune ca sunt mandru sa fiu coleg cu voi. Duminica placut in continuare. Rog mai pastrati activ topicul inca 45 min. Mersi fain

Edited by radusky

Nu-i nevoie sa fi sarcastic. E totusi duminca dimineata, multi au petrecut prin cluburi etc si se scoala lumea mai tarziu. Nu inteleg de ce nu ai mers tu pana intr-un peco si cumparai ulei si completai in vas. In fine, bine ca ai rezolvat. Edited by Calin78

Nu-i nevoie sa fi sarcastic. E totusi duminca dimineata, multi au petrecut prin cluburi etc si se scoala lumea mai tarziu. Nu inteleg de ce nu ai mers tu pana intr-un peco si cumparai ulei si completai in vas. In fine, bine ca ai rezolvat.

Nu am fost sarcastic ci sincer. Am orimit pm cu nr de tel. Nevere ever astfel de uleiuri nu se amesteca...

Nu am fost sarcastic ci sincer. Am orimit pm cu nr de tel. Nevere ever astfel de uleiuri nu se amesteca...

baietii? se poate inchide. mersi! ieri am completat la reprezentanta, a intrat un pic (cred ca 150 ml linistit). interesant cum s-a consumat ca scurgeri nu sunt pe nicaieri. acum am vazut si eu unde sunt cele doua piese dynamic drive, si mi s-a explicat si cum functioneaza...daca veti avea astfel de situatii, nu bagati prostii in masina ca veti plange!...active steering + dinamic drive + pompa servo = cca 5000 euro.deci mai bine asteptati

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.