Jump to content

Problema

Alex4u

Recommended Posts

Am si eu o intrebare la voi..cu toate ca stiu ca este foarte grav...cer si eu o parere...am un e36 M43b18 ..si dupa ce am schimbat tot ce-a fost bucsi/capete de bara/bielete/pivoti pe fata m-a mancat in..sa montez un strut bar..pe partea stanga a fost ok..dar pe dreapta cand sa desfac mi s-a retezat un surub din cele 3...am ramas in 2..nu am mai pus strut barul pentru a nu forta in cele 2 suruburi ramase..stiu ca nu prea mai are siguranta acum ca 1 este rupt...dar este munca multa sa desfac acum amortizorul..sa schimb bucsa din capatul amortizorului..ca banuiesc ca trebuie schimbata bucsa aia cu rulment ..ca nu merge schimbat decat surubul ala..si la ce vreme e acum ..frig/ploi...nu prea as avea chef sa schimb..cu toate ca am si niste probleme de spate...intrebarea e daca risc sa retez suruburile mergand cu ea in 2 ...? ce ma sfatuiti ? :popcorn:

Am si eu o intrebare la voi..cu toate ca stiu ca este foarte grav...cer si eu o parere...am un e36 M43b18 ..si dupa ce am schimbat tot ce-a fost bucsi/capete de bara/bielete/pivoti pe fata m-a mancat in..sa montez un strut bar..pe partea stanga a fost ok..dar pe dreapta cand sa desfac mi s-a retezat un surub din cele 3...am ramas in 2..nu am mai pus strut barul pentru a nu forta in cele 2 suruburi ramase..stiu ca nu prea mai are siguranta acum ca 1 este rupt...dar este munca multa sa desfac acum amortizorul..sa schimb bucsa din capatul amortizorului..ca banuiesc ca trebuie schimbata bucsa aia cu rulment ..ca nu merge schimbat decat surubul ala..si la ce vreme e acum ..frig/ploi...nu prea as avea chef sa schimb..cu toate ca am si niste probleme de spate...intrebarea e daca risc sa retez suruburile mergand cu ea in 2 ...? ce ma sfatuiti ? :popcorn:

Pare destul de serioasa treaba. Du-o la un service, n-ar trebui sa-ti ia mult. Eu am schimbat telesoapele pe fata cu 100 de lei.

nu e chiar atat de grav precum spui... doar ca trebuie sa schimbi si flansa amortizorului unde ti s-a rupt surubul

da stiu trebuie schimbata flansa cu rulment..dar ptr asta trb desfacut amortizorul..comprimat arcul..bagat pe sub masina sa desfac de jos amortizoru..si momentan am niste probleme de sanatate cu spatele si nu imi permite lucrul asta...si intrebam daca 2-3 sapt io stiu 1 luna poate sari de acolo ca e in 2 suruburi?

Am avut aceasi problema la un prieten, am schimbat doar surubul cu pricina, am dat o gaura zdravana cu bormasina in flansa si l-am scos prin spate. De desfacut oricum trebuie sa desfaci totul, dar daca flansa e buna nu mai arunci 70 ron pe una noua, schimbi doar surubul. N-am vazut pe nimeni sa mearga doar cu 2 suruburi in flansa. Edited by ziemenz

surubul ala este fixat prin presare in flansa,pui un dorn pe el si dai un ciocan si iese pe dedesupt dupa care pui alt surub normal de 8 si gata,dar poti merge si asa mult si bine

Asta nu m-am gandit ..mi-am achizitionat o flansa noua dar din cauza problemelor spate..trb sa fac un RMn si frigului nici sa ma bata cineva nu ma apuc sa o schimb...astazi incerc cu dornul daca merge este super...am scapat de probleme :flowers: